Εντυπωσιάζει η Κ13 στο Lennart Johansson

Τα περισσότερα παιδιά σε ηλικία 13 ετών δεν έχουν καν σκεφτεί ένα ταξίδι στο εξωτερικό.
Εντυπωσιάζει η Κ13 στο Lennart Johansson

Αυτά τα παιδιά, όμως, με όχημα μια μπάλα γυρίζουν την Ευρώπη και συλλέγουν εμπειρίες και τίτλους σε διεθνή τουρνουά. Η Κ13 του ΠΑΟΚ ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στο κορυφαίο τουρνουά Lennart Johansson.

Η ομάδα των Αγγελου Ζαζόπουλου, Ηλία Γαλανόπουλου και Κωνσταντίνου Καζανά πέτυχε δύο μεγάλες σε έκταση νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κι έκλεισε την πρώτη μέρα της διοργάνωσης στην κορυφή του ομίλου.

Πρώτος αντίπαλος του ΠΑΟΚ ήταν η Κρίσταλ Πάλας που νωρίτερα είχε έρθει ισόπαλη 1-1 με τη Γιουβέντους. Ο Δικέφαλος δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στους Άγγλους επικρατώντας 5-1. Τέσσερα γκολ σημείωσε ο Χρήστος Τζόλης και ένα ο Τάσος Τσέλιος.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με τους: Μπαλωμένο, Πύρτσιο, Βασιλόπουλο, Θεοδωρίδη, Καραμπέρη, Γρόσδη, Τζόλη, Αβεντισιάν, Τσέλιο, Αλτιντζή, Καλτσίδη, ενώ ως αλλαγές έπαιξαν οι Σταυριανίδης, Κριμιτζάς, Λαγωνίδης, Τεμερτζόγλου, Καλαϊτζής, Κατσουλίδης και Σαπουντζής.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 της Κοπεγχάγης με χατ τρικ του Τζόλη που είναι στην κορυφή των σκόρερ του τουρνουά.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σταυριανίδης, Πύρτσιος, Θεοδωρίδης, Γρόσδης, Τζόλης, Αβεντισιάν, Κατσουλίδης, Τσέλιος, Σαπουντζής, Αλτιντζής, Καλτσίδης. Αγωνίστηκαν επίσης, οι: Μπαλωμένος, Κριμιτζάς, Λαγωνίδης, Βασιλόπουλος, Καραμπέρης, Τεμερτζόγλου, Καλαϊτζής.

Το Σάββατο (16.05) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 11.00 την διοργανώτρια ΑΙΚ Στοκχόλμης και στις 18:00 τη Γιουβέντους κι αν διατηρήσει την πρώτη θέση θα πάρει την πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής (17.05).

Η βαθμολογία του ομίλου είναι:

ΠΑΟΚ (8-1) 6

Γιουβέντους (3-1) 4

ΑΙΚ (3-4) 3

Κρίσταλ Πάλας (2-6) 1

Κοπεγχάγη (2-6) 0

Διαβάστε ακόμη...