Στο φημισμένο τουρνουά Lennart Johansson η Κ13

Εξοικειωμένη με σπουδαία διεθνή τουρνουά και με την αυτοπεποίθηση που παρέχουν οι ξεχωριστές εμπειρίες και οι σημαντικές επιτυχίες, η Κ13 του ΠΑΟΚ αναχωρεί για την Σουηδία
Στο φημισμένο τουρνουά Lennart Johansson η Κ13

με προορισμό το φημισμένο τουρνουά ακαδημιών Lennart Johansson Academy Trophy, που θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 17 Μαΐου.

Στην συγκεκριμένη κατηγορία, το Lennart Johansson διεξάγεται σε δύο ομίλους των πέντε ομάδων. Ο πρώτος κάθε ομίλου πηγαίνει στον τελικό. Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στις 15.05 με την Κρίσταλ Πάλας και την Κοπεγχάγη και στις 16.05 με την ΑΙΚ Στοκχόλμης (διοργανώτρια) και την Γιουβέντους. Στον άλλο όμιλο αγωνίζονται οι Λίβερπουλ, Ραπίντ Βιέννης, Ντιναμό Μόσχας, Στάμπαεκ και Χόνκα.

Οι αγώνες είναι διάρκειας 50 λεπτών (25λεπτά ημίχρονα).

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Σουηδία είναι: Μπαλωμένος Κωνσταντίνος, Σταυριανίδης Ιωάννης, Καλτσίδης Θεόδωρος, Βασιλόπουλος Στέφανος, Κατσουλίδης Βασίλειος, Λαγωνίδης Γεώργιος, Πύρτσος Θεόδωρος, Αβεντισιάν Αβέντις, Κριμιτζάς Γεώργιος, Καλαϊτζής Γεώργιος, Γρόσδης Βασίλειος, Καραμπέρης Θωμάς, Σαπουντζής Αναστάσιος, Τσέλιος Αναστάσιος, Τζόλης Χρήστος, Αλτιντζής Βασίλειος, Θεοδωρίδης Δημήτριος, Τεμερτζόγλου Ανέστης. Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές της ομάδας Αγγελος Ζαζόπουλος και Ηλίας Γαλανόπουλος, ο γυμναστής Κωνσταντίνος Καζανάς, ο γιατρός της ομάδας και ο διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος. Η ομάδα αναχωρεί από το αεροδρόμιο Μακεδονία στις 14.05 στις 11 π.μ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...