Η αποθέωση των πρωταθλητών της Κ15

Στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκε η ομάδα της Κ15, η οποία αφού δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Ιβάν Σαββίδη, πραγματοποίησε τον γύρο του θριάμβου στην Τούμπα, στο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Η αποθέωση των πρωταθλητών της Κ15

Ολοκλήρωσαν ιδανικά μία χρονιά γεμάτη νίκες και πολλά γκολ, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά κόντρα στον Ολυμπιακό, γεμίζοντας περηφάνια όλη την ασπρόμαυρη οικογένεια. Δεν είχαν καταφέρει όμως να πανηγυρίσουν αυτή την μεγάλη τους επιτυχία παρέα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ και να απολαύσουν το χειροκρότημα. Όλα αυτά μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι νεαροί πρωταθλητές της Κ15 βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας στα πλαίσια της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας. Αφού ολοκλήρωσαν τον γύρο του θριάμβου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, τους κάλεσε στην σουίτα του για να τους συγχαρεί προσωπικά.

Οι ανερχόμενοι ποδοσφαιριστές άκουσαν τον κ. Σαββίδη, του παρέδωσαν το Κύπελλο και μαζί με αυτό του προσέφεραν μία φανέλα με όλες τις υπογραφές των παικτών της πρωταθλήτριας ομάδας.

Το PAOK TV ακολούθησε την Κ15 και σας παρουσιάζει ένα αποκλειστικό βίντεο. Δείτε το και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο youtube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για την αγαπημένη σας ομάδα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...