Φόρτσαρε στο τέλος και ... καθάρισε!

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του 4ου γύρου, η πρωταθλήτρια (Κ17) του Βορείου Ομίλου ομάδα του ΠΑΟΚ, κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0.
Φόρτσαρε στο τέλος και ... καθάρισε!

Ο Δικέφαλος με 66 βαθμούς σε 26 ματς έχει καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση στο φάιναλ φορ από καιρό, ενώ ο ΠΑΣ με 50 βαθμούς σε ίδιο αριθμό αγώνων βρίσκεται στη 2η θέση και λογικά θα ακολουθήσει τον ΠΑΟΚ στα Χανιά, τον Μάιο...

Ο Δικέφαλος δεν ήταν καλός στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, δεν απείλησε τον ΠΑΣ με εξαίρεση τη φάση του 37ου λεπτού, όταν το δοκάρι σταμάτησε το διαγώνιο σουτ του Λιάπτση, μετά από μπαλιά του Ματθαίου στην πλάτη της άμυνας.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ καλύτερα στο γήπεδο, έκλεισε τον ΠΑΣ και πλαγιοκοπώντας άρχισε να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις. Στο 60' και στο 62' ο Κώστας Χατζηδίμπας παρολίγο να χριστεί σκόρερ και να ανοίξει το σκορ, όμως η κοντινή του προβολή στο 60' αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα και η κεφαλιά του στο 62' πέρασε μόλις άουτ...

Στο 84ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Κωνσταντίνου. Προηγήθηκε μακρινό δυνατό σουτ του Καπρέτσου, ασθενής απόκρουση του τερματοφύλακα και πλασέ του σκόρερ, που βρήκε δίχτυα με τη βοήθεια του δοκαριού. Τέσσερα λεπτά αργότερα, έγινε το 2-0 με τον Κωνσταντίνου και πάλι! Προηγήθηκε ωραίος συνδυασμός Χατζηδίμπα - Κουτούση - Αηδονίδη και παράλληλη σέντρα του τελευταίου, για να έρθει ο Κωνσταντίνου με κοντινή προβολή να κάνει το 2-0 και ουσιαστικά να κλειδώσει τη νίκη του ΠΑΟΚ!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Σιαμπάνης, Αηδονίδης, Λιάπτσης, Δημητρίου (80' Καπρέτσος), Πασπαλάς (65' Κουτούσης), Κυριλλίδης, Κλιγκόπουλος (65' Παναγιωτίδης), Χατζηδίμπας, Αργυρίου (72' Ευθυμίου), Ματθαίου (86' Υφαντίδης), Κωνσταντίνου

....................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

14:02 Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΣ στη σέντρα

2ο λεπτό: Εξαιρετική επέμβαση του Σιαμπάνη στο "Γ", σε σουτ έξω από την περιοχή μας

Φτάσαμε στο 20', χωρίς φάσεις στο παιχνίδι, μέτριο το θέαμα...

37ο λεπτό: Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ με διαγώνιο σουτ του Λιάπτση, μετά από μπαλιά του Ματθαίου στην πλάτη της άμυνας

Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν πολύ καλά τους διαδρόμους και ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται να κάνει παιχνίδι και να απειλήσει, μέχρι στιγμής.

Ημίχρονο

15:06 Ξεκίνησε η επανάληψη με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

55ο λεπτό: Καλύτερα μπήκε ο ΠΑΟΚ στην επανάληψη σε σχέση με την παρουσία του στο πρώτο ημίχρονο. Έκλεισε τον ΠΑΣ στο μισό γήπεδο και με πλαγιοκοπήσεις προσπαθεί να γίνει απειλητικός.

60ό λεπτό: Κοντινή προβολή του Χατζηδίμπα, απέκρουσε ο τερματοφύλακας, πολύ καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ

62ο λεπτό: Σέντρα του Αργυρίου, κεφαλιά του Χατζηδίμπα, μόλις άουτ

65ο λεπτό: Παναγιωτίδης - Κουτούσης, στις θέσεις των Πασπαλά - Κλιγκόπουλου 

72ο λεπτό: Ευθυμίου στη θέση του Αργυρίου  

80ό λεπτό: Καπρέτσος στη θέση του Δημητρίου

84ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ με τον Κωνσταντίνου. Προηγήθηκε μακρινό δυνατό σουτ του Καπρέτσου, ασθενής απόκρουση του τερματοφύλακα και πλασέ του σκόρερ που βρήκε δίχτυα με τη βοήθεια του δοκαριού

86ο λεπτό: Υφαντίδης στη θέση του Ματθαίου, κλείνει τις αλλαγές του ο ΠΑΟΚ 

88ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 2-0 με τον Κωνσταντίνου και πάλι! Προηγήθηκε ωραίος συνδυασμός Χατζηδίμπα - Κουτούση - Αηδονίδη και παράλληλη σέντρα του τελευταίου, για να έρθει ο Κωνσταντίνου με κοντινή προβολή να κάνει το 2-0 και να κλειδώσει τη νίκη του ΠΑΟΚ!

Τέλος

Διαβάστε ακόμη...