Διπλό για την Κ20 στα Γιάννινα...

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής, η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Ηπείρου, τον ΠΑΣ Γιάννινα με 0-2...
Διπλό για την Κ20 στα Γιάννινα...

Ο Δικέφαλος αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες, καθώς δεν έπαιξαν οι τέσσερις της Εθνικής (Τσελεπίδης, Πόζογλου, Κουλούρης, Δεληγιαννίδης), αλλά και ο τιμωρημένος Βασαΐτης.  

Η ομάδα μας  με 47 βαθμούς σε 23 ματς είναι πλέον στην 4η θέση... Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος των γηπεδούχων στα πρώτα 45 λεπτά, προηγήθηκε 0-1 και θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλο γκολ, καθώς ήταν αυτός που έκανε παιχνίδι εγκλωβίζοντας τον ΠΑΣ. Η ομάδα της Ηπείρου δεν είχε τον τρόπο να απειλήσει την εστία του Σοϊλεμέζογλου και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να βγει μπροστά. Το σκορ άνοιξε στο 41ο λεπτό ο Κάκκο. Προηγήθηκε σέντρα του Τσολακίδη και κεφαλιά του σκόρερ (δοκάρι και μέσα)!

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να είναι σοβαρός και πολύ καλά διαβασμένος και στην επανάληψη, έλεγχε το παιχνίδι και στο  59ο λεπτό κλείδωσε τη νίκη πετυχαίνοντας το 0-2. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Συράκος πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Χατζηδίμπας τη δεύτερη, η μπάλα έφτασε στον Κτιστόπουλο ο οποίος την έστρωσε στον Παναγιωτίδη και αυτός μα πλασέ στη γωνία έκανε το 0-2.

Oι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Παππάς, Κοζάκης, Βαλμάς, Τάχιας, Αλεξίου Α., Τσιέπας, Βασιλείου (60' Γιάκος), Λάμπρος (81' Μασούρας), Τζάλλας, Αναστασιάδης και Αλεξίου Γ. (60' Πασχάλης)

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Αναστασίου (89' Δοδοντσάκης), Τοπαλίδης, Χατζηδίμπας, Τσιαμπάζης, Πατράλης, Παναγιωτίδης (87' Τουμανίδης), Κτιστόπουλος, Κάκκο, Τσολακίδης και Συράκος (78' Κωνσταντίνου). .

................................................................

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

11:03 Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

8ο λεπτό: Κάθετη πάσα του Κτιστόπουλου, σουτ του Συράκου, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

25ο λεπτό: Ο ΠΑΟΚ ελέγχει το ρυθμό του παιχνιδιού, δεν έχει απειληθεί από τους γηπεδούχους και είναι αυτός που προσπαθεί να γίνει απειλητικός.  

30ό λεπτό: Δυνατό σουτ του Κιτσόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ

37ο λεπτό: Κίτρινη στον Αναστασίου για διαμαρτυρία.

41ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Κάκκο και 0-1 για τον ΠΑΟΚ. Προηγήθηκε σέντρα του Τσολακίδη και κεφαλιά του σκόρερ (δοκάρι και μέσα)!

Ημίχρονο 

12:03 Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγές ο ΠΑΟΚ

Δοδοντσάκης, Τουμανίδης και Κωνσταντίνου άρχισαν προθέρμανση

49o λεπτό: Ευκαιρία για τον ΠΑΣ, το πλασέ επιθετικού του από καλή θέση, πέρασε άουτ

59ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ και 0-2. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Συράκος πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Χατζηδίμπας τη δεύτερη, η μπάλα έφτασε στον Κτιστόπουλο ο οποίος την έστρωσε στον Παναγιωτίδη και αυτός μα πλασέ στη γωνία έκανε το 0-2.

78o λεπτό: Κωνσταντίνου στη θέση του Συράκου, πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ 

87ο λεπτό: Τουμανίδης στη θέση του Παναγιωτίδη

89ο λεπτό: Κλείνει τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ με τον Δοδοντσάκη να περνάει στη θέση του Αναστασίου 

Διαβάστε ακόμη...