Νίκη χωρίς να φορτσάρει η Κ20...

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών, η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, την αντίστοιχη του Εργοτέλη με 1-0.
Νίκη χωρίς να φορτσάρει η Κ20...

 

Ο Δικέφαλος πήρε τη νίκη με γκολ του Κτιστόπουλου στο 10ο λεπτό, αλλά η απόδοσή του στη συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Εργοτέλης δεν απείλησε ιδιαίτερα και το τρίποντο ήρθε τελικά για τους παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς, που έφτασαν τους 43 βαθμούς σε 21 ματς.

Ασφαλώς δεν περνάει απαρατήρητη η επανεμφάνιση του ΖΒ σε αγώνα της Κ20 του Δικεφάλου, η πρώτη μετά την παραίτησή του... Τα υπόλοιπα για το θέμα, εν ενθέτω χρόνο!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Σοϊλεμεζογλου, Αναστασίου, Βασαΐτης, Πούγγουρας, Τοπαλίδης, Κτιστόπουλος, Τσιαμπάζης, Τσολακίδης (56' Τουμανίδης), Πόζογλου (91' Άρμπι), Δεληγιαννίδης και Κούστα (85' Κωνσταντίνου)

...............................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Λίγος κόσμος, συννεφιά και θερμοκριασία, κοντά στους 8 βαθμούς στη Νέα Μεσήμβρια. Παρόντες στο γήπεδο οι Πουρλιοτόπουλος, Βρύζας, Κωστίκος...

Το παιχνίδι ξεκίνησε

10ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ με σουτ του Κτιστόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

20ό λεπτό: Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, κεφαλιά του Κούστα απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας.

Κατοχή της μπάλας για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, ο Εργοτέλης απείλησε με 1-2 αντεπιθέσεις αλλά όχι κάτι το αξιόλογο μέχρι στιγμής.

Ημίχρονο

13:04 Ξεκίνησε η επανάληψη με τον Εργοτέλη στη σέντρα, χωρίς αλλαγές ο ΠΑΟΚ.

56ο λεπτό: Τουμανίδης στη θέση του Τσολακίδη.

Στα τελευταία λεπτά ο Εργοτέλης έχει μεταφέρει το παιχνίδι προς την περιοχή μας και προσπαθεί να γίνει απειλητικός!

62ο λεπτό: Κίτρινη στον Τσιαμπάζη για μαρκάρισμα. Μετά την εκτέλεση του φάουλ, κεφαλιά παίκτη των φιλοξενούμενων πέρσαε άουτ.

64ο λεπτό: Σουτ του Βασαΐτη άουτ...

Όσο παραμένει το ρευστό 1-0 ο Εργοτέλης ελπιζει σε κάτι περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ πάτησε για πρώτη φορά στην περιοχή της κρητικής ομάδας στο 60', μετά από εκτέλεση κόρνερ... 

70ό λεπτό: Ο διατητής Δραγούσης (Κιλκίς), έχει δείξει ως τώρα τρεις κίτρινες, μία σε παίκτη του ΠΑΟΚ (Τσιαμπάζης) και δύο σε παίκτες του Εργοτέλη.

75ο λεπτό: Ο Εργοτέλης εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο Σοϊλεμέζογλου μπλόκαρε με έξοδο.

80ό λεπτό: Κίτρινη σε παίκτη του Εργοτέλη για σκληρό μαρκάρισμα. Στη συνέχεια της φάσης, λάθος της άμυνάς μας, το κοντινό σουτ που επιχειρήθηκε από επιθετικό του Εργοτέλη το μπλόκαρε ο Σοϊλεμέζογλου...

85ο λεπτό: Κωνσταντίνου (Κ17) στη θέση του Κούστα

87ο λεπτό: Σέντρα του Κτιστόπουλου από τα δεξιά μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Πόζογλου που σούταρε άουτ

91o λεπτό: Τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του Πόζογλου πέρασε ο Άρμπι, στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα!

92ο λεπτό: Σουτ του Τοπαλίδη, άουτ

Τέλος

Διαβάστε ακόμη...