'"Κόλλησε" στο 1-1 η Κ20 στη Ραχιά...

Για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, o ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 στο εξ αναβολής εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια...
'"Κόλλησε" στο 1-1 η Κ20 στη Ραχιά...

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς ήταν δυνατό και έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά στοις δύο εστίες. Στο πρώτο 45λεπτο ο Δικέφαλος απείλησε με σουτ του Πόζογλου σε εκτελέσεις φάουλ, ενώ οι γηπεδούχοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Με την έναρξη της επανάληψης, η Βέροια πήρε προβάδισμα στο σκορ εκμεταλλευόμενη λάθος της αμυντικής μας γραμμής.

Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια ανέβασε την πίεση, οι γηπεδούχοι κλείστηκαν στην άμυνα για να κρατήσουν τη νίκη, όμως στο 64ο λεπτό, ήρθε η ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ, όταν μετά από πολύ καλή σέντρα του Αναστασίου στην πλάτη άμυνας, ο επερχόμενος Δεληγιαννίδης με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-1!

Δύο λεπτά αργότερα, στο 66ο λεπτό, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για να γίνει το 1-2. Ο Δεληγιαννίδης περίπου από την θέση που ισοφάρισε, έστειλε αυτή τη φορά την μπάλα ελάχιστα άουτ!

Οι παίκτες της Βέροιας με πολλές καθυστερήσεις κατάφεραν να κρατήσουν το ισόπαλο 1-1 και ο ΠΑΟΚ με 37 βαθμούς σε 18 ματς παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας.  

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Αναστασίου, Βασαΐτης, Τσελεπίδης, Τουμανίδης, Πατράλης, Δημητριάδης (59' Κούστα), Τσολακίδης (72' Χατζηδίμπας), Δεληγιαννίδης, Πόζογλου (85' Κάκκο), Κουλούρης

..........................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Περίπου 200 θεατές στο γήπεδο, ανάμεσά τους ο Παναγιωτούδης, ο Γεωργιάδης και ο Μπαλάφας!

To παιχνίδι τελικά θα συνεχιστεί από το χρονικό σημείο στο οποίο σταμάτησε στις 22/2, έχουν δηλαδή παιχτεί ήδη 5 λεπτά... 

9o λεπτό: Ο Πόζολου εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση, η μπάλα πέρασε άουτ.

19ο λεπτό: Και πάλι ο Πόζογλου έγινε απειλητικός με εκτέλεση φάουλ, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων όμως απομάκρυνε σε κόρνερ με υπερένταση. Χωρίς συνέχεια η φάση.

23o λεπτό: Αντεπίθεση της Βέροιας, με τον επιθετικό της να βγαίνει στο τετ α τετ με τον Σοϊλεμέογλου, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στην αρχή της φάσης ο Δεληγιαννιδης έχασε την κατοχή της μπάλας, στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Μοιρασμένο το παιχνίδι στο πρώτο μισό του ημιχρόνου... 

38ο λεπτό: Σουτ του Δημητριάδη, άουτ.

Πλησιάζουμε στο 40', οι δύο ομάδες προσπαθούν να βάλουν την μπάλα κάτω και να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθάει...

Ημίχρονο στη Ραχιά.

15:57 Ξεκίνησε η επανάληψη με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα...

50ό λεπτό: Η Βέροια εκμεταλλεύεται παιδαριώδες λάθος της άμυνάς μας και ανοίγει το σκορ...

55o λεπτό: Κίτρινη στον Βασαΐτη για διαμαρτυρία

59ο λεπτό: Κούστα στη θέση του Δημητριάδη

64ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ. Πολύ καλή σέντρα του Αναστασίου στην πλάτη άμυνας και ο επερχόμενος Δεληγιαννίδης με πλασέ στην κίνηση ισοφάρισε!

66ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για να γίνει το 1-2. Ο Δεληγιαννίδης περίπου από την θέση που ισοφάρισε, έστειλε αυτή τη φορά την μπάλα ελάχιστα άουτ!

72o λεπτό: Χατζηδίμπας στη θέση του Τσολακίδη.

Δυνατές μονομαχίες στο παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ να πιέζει για να πετύχει δεύτερο γκολ.

85ο λεπτό: Κάκκο στη θέση του Πόζογλου, κλείνει τις αλλαγές ο Ίβιτς 

86ο λεπτό: Ωραία γυριστή κεφαλιά του Kουλούρη απομακρύνθηκε δύσκολα από τον τερματοφύλακα της Βέροιας!

Πολλές καθυστερήσεις από τους γηπεδούχους...

Τέλος

Διαβάστε ακόμη...