Οριστική διακοπή στη Ραχιά!

H Κ20 του Δικεφάλου θα αγωνιζόταν στο γήπεδο της Ραχιάς, με αντίπαλο την αντίστοιχη της Βέροιας, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.
Οριστική διακοπή στη Ραχιά!

Η πυκνή ομίχλη όμως που υπήρχε στο γήπεδο, οδήγησε τελικά τον ρέφερι Μελιτζανίδη να πράξει το αυτονόητο και να διακόψει το παιχνίδι, το οποίο (πολύ κακώς) παίχτηκε για 5 λεπτά!  

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Σοϊλεμέζογλου, Αναστασίου, Βασαΐτης, Τσελεπίδης, Τουμανίδης, Παναγιωτίδης, Πατράλης, Δημητριάδης, Τσολακίδης, Συράκος και Κούστα

Παρά την πυκνή ομίχλη, το παιχνίδι ξεκίνησε!!! Διαμαρτυρίες πολλές, καθώς δεν φαίνεται τίποτε! Ο διαιτητής Μελιτζανίδης του τοπικού Συνδέσμου φαίνεται να ζει στην κοσμάρα του!!!

12:05 Το παιχνίδι ξεκίνησε!!!

5ο λεπτό: Ο Μελιτζανίδης διακόπτει το ματς και οι ομάδες πηγαίνουν στα αποδυτήρια, άγνωστο τι μέλλει γενέσθαι ...

.............................................................................

11:30 Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ: Δύσκολες συνθήκες στο γήπεδο της Ραχιάς όπου η Κ20 αντιμετωπίζει την Βέροια. Ίσως να υπάρξει αναβολή...

11:58 Οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Οι διαιτητές αποφασίζουν για τη σέντρα...

To πρόγραμμα της αγωνιστικής:

ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑSCOREΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.(ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ21/21 - 5ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣΙΑΣΜΟΥ21/21 - 1ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-Α.Ο.Κ.ΜΟΥΡΝΙΩΝ 21/23 - 3ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.-Ο.Φ.Η.ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΑΕ 21/20 - 2ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣΒ' ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 21/20 - 1ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΑΓΙΑΣΟΥ22/2  11:00-ΒΕΡΟΙΑ-Π.Α.Ο.Κ.ΡΑΧΙΑΣ22/2 12:00-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-SKODA ΞΑΝΘΗ... 0 - 3ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... -Ο αγώνας «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» αναβάλλεται σε συνέχεια αποδοχής αιτήματος. 
Σε συνέχεια απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League Ελλάδα, ο αγώνας «ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – SKODA ΞΑΝΘΗ» κατακυρώνεται με σκορ 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ.

Διαβάστε ακόμη...