Μπορούσε το διπλό στο Περιστέρι!

Στο γήπεδο του Ηφαίστου Περιστερίου, η Κ20 του ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με την αντίστοιχη του Ατρομήτου, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League...
Μπορούσε το διπλό στο Περιστέρι!

Ο Δικέφαλος, με απουσίες στη σύνθεσή του, απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος, έπαιξε πολύ καλά και θα μπορούσε να είχε πάρει το τρίποντο αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός στην τελική ενέργεια.

Η ομάδα έκλεισε το πρώτο 45λεπτο, παίζοντας καλύτερα από τους γηπεδούχους, οι παίκτες του Ίβιτς έβγαιναν πρώτοι στην μπάλα, αλλά δεν έλειψαν και πάλι τα λάθη στη μεσαία μας γραμμή. Στο διάστημε αυτό σημειώνουμε δύο φάσεις: Πρώτα στο 25ο λεπτό, όταν χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να ανοίξει το σκορ. Ωραία προσπάθεια του Τοπαλίδη, που έβγαλε τον Δημητριάδη τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, το πλασέ του όμως αποκρούστηκε από τον πορτιέρο του Ατρομήτου...  

Δέκα λεπτά αργότερα -στο 35ο λεπτό- ο διαιτητής δεν δίνει παράβαση (πέναλτι), σε καθαρό χέρι αμυντικού των γηπεδούχων μέσα στην περιοχή! Οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ δεν είχαν αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος πίεσε την άμυνά μας, είχε μια δυο καλές στιγμές, αλλά η ετοιμότητα του Σοϊλεμέζογλου και η καλή θέση στην οποία βρέθηκε ο Τοπαλίδης στο 51', όταν απομάκρυνε επί της γραμμής κεφαλιά των γηπεδούχων, κράτησαν την εστία ανέπαφη.

Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να κλέψει το ματς στο 90ό λεπτό, όταν μετά από κάθετη του Δημητριάδη στον Πούφλη, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας με τα πόδια απομάκρυνε!

Κορυφαίοι για την ομάδα μας οι Τσελεπίδης και Τοπαλίδης, χωρίς να υστερήσουν και οι υπόλοιποι της αμυντικής γραμμής.  

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης, Βασαΐτης, Τσελεπίδης, Αναστασίου, Πατράλης (77' Τσιαμπάζης), Δημητριάδης, Τουμανίδης, Κτιστόπουλος (41' Κάκκο), Συρράκος και Κούστα  (72' Πούφλης)

.....................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη του παιχνιδιού

Λίγος ο κόσμος στο γήπεδο, τσουχτερό το κρύο. Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε κακή κατάσταση, παρά το γεγονός ότι το τερέν είναι πλαστικό! 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ατρόμητο στη σέντρα...

10ο λεπτό: Δυνατά και επιθετικά ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες. 

Συμπληρώσαμε το 20λεπτο στο Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ πιέζει, με αντεπιθέσεις προσπαθεί να γίνει απειλητικός ο Ατρόμητος

25ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να ανοίξει το σκορ. Ωραία προσπάθεια του Τοπαλίδη, που έβγαλε τον Δημητριάδη τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, το πλασέ του όμως αποκρούστηκε από τον πορτιέρο του Ατρομήτου...  

35ο λεπτό: Ο διαιτητής δεν δίνει παράβαση (πέναλτι), σε καθαρό χέρι αμυντικού των γηπεδούχων μέσα στην περιοχή! Διαμαρτυρίες από όλον τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

37ο λεπτό: Κίτρινη στον Τουμανίδη για διαμαρτυρία. Νωρίτερα κιτρινίστηκε αμυντικός του Ατρομήτου για μαρκάρισμα στον Συρράκο που έμπαινε από τα αριστερά.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκει απέναντί του -εκτός από τον Ατρόμητο- και τον Αθηναίο ρέφερι Περράκη που τα βλέπει όλα μπλε!

41ο λεπτό: Αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Κάκκο στη θέση του Κτιστόπουλου.

45ο λεπτό: Χλιαρό πλασέ του Συρράκου από καλή θέση, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

Ημίχρονο, με τους ανθρώπους της ομάδας να διαμαρτύρονται για τη φάση του 35ου λεπτού. 

Σε παιχνίδια που ξεκίνησαν νωρίτερα και ολοκληρώθηκαν:

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος 1-1

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 0-2

Ξάνθη - Πλατανιάς 3-1  

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 3-1

Κέρκυρα - Καλλονή 1-0 

Ολυμπιακός - Εργοτέλης 3-0 (σε εξέλιξη)

Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγές ο ΠΑΟΚ...

50ο λεπτό: Ο Σοϊλεμέζογλου απομακρύνει με γροθιές επικίνδυνη σέντρα των γηπεδούχων

51ο λεπτό: Ο Τοπαλίδης πάνω στη γραμμή διώχνει κεφαλιά επιθετικού του Ατρομήτου και κρατάει την εστία μας ανέπαφη. Η πρώτη επικίνδυνη φάση των γηπεδούχων!  

Συμπληρώθηκε μια ώρα παιχνιδιού στο Περιστέρι, το 0-0 παραμένει... Η εικόνα του ματς έχει αλλάξει σε σχέση με αυτήν του πρώτου ημιχρόνου, καθώς οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και ο ΠΑΟΚ αμύνεται.   

68ο λεπτό: Και πάλι ο Σοϊλεμέζογλου με γροθιές απομακρύνει σε κόρνερ επικίνδυνη σέντρα των παικτών του Ατρομήτου που ανεβάζουν την πίεση!

69ο λεπτό: Κίτρινη στον Τοπαλίδη, χωρίς κανείς να καταλάβει τον λόγο

72ο λεπτό: Πούφλης στη θέση του Κούστα 

74ο λεπτό: Λάθος της άμυνάς μας, ευτυχώς η μπάλα μετά από κόντρα σε πλάτη, πέρασε κόρνερ, χωρίς συνέχεια η φάση...

77ο λεπτό: Τσιαμπάζης στη θέση του Πατράλη (αναγκαστική και αυτή)

79ο λεπτό: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ μετά από ώρα. Παράλληλη σέντρα του Κάκκο, δεν πρόλαβε την μπάλα για πολύ λίγο ο Πούφλης! 

85o λεπτό: Ισορρόπησε ο ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά...

90ό λεπτό: Κάθετη του Δημητριάδη στον Πούφλη, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας με τα πόδια απομάκρυνε!

Tέλος

Διαβάστε ακόμη...