Νίκη για την Κ16, 0-0 για την Κ15 στο Αγρίνιο

Μία νίκη και μία ισοπαλία ήταν η αποκομιδή της ημέρας για τις δύο ομάδες του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν.
Νίκη για την Κ16, 0-0 για την Κ15 στο Αγρίνιο

Η Κ16 κέρδισε 2-0 τους Μπέμπηδες για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ και η Κ15 έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα της Super League.

Κ15

Ισοπαλία απέσπασε η ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ από τον Παναιτωλικό στο ματς που έγινε στο Αγρίνιο το πρωί της 31ης Ιανουαρίου για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το τελικό 0-0 είναι η δεύτερη ισοπαλία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα των Βασίλη Μήττα και Βασίλη Καναρά ήταν ωστόσο, καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, μα δεν ήταν αποτελεσματική. Παραμένει φυσικά, πρώτη στην βαθμολογία με 38 βαθμούς.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Συλλέκτης, Εφραιμίδης, Βουτσάς, Λύρατζης, Τσαούσης, Δουλγέρης, Χατζής, Τσιγγάρας Κυζιρίδης (60΄ Τουργαϊδης), Γαϊτανίδης (60΄ Δούμτσης), Κύρτσος.

Κ16

Επειτα από ένα δυνατό ματς η Κ16 του ΠΑΟΚ κατάφερε τελικά, να επικρατήσει 2-0 των Μπέμπηδων για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ με δύο ωραία γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα.
Το 1-0 έκανε στο 77΄ ο Υφαντίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από πάσα του Ευθυμίου και στο τελευταίο λεπτό, στο 80΄, ο νεοαποκτηθείς Τζοβάρας πέτυχε το 2-0 με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ευθυμίου.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μούτσα, Τσέλα, Μακούσης, Δημητρίου, Ευθυμιάδης, Αλωπούδης (41΄ Κραγιόπουλος), Δραγάνης (41΄ Τζοβάρας), Μίσκοβιτς, Υφαντίδης, Μελετίδης (41΄ Καραϊσκος), Ευθυμίου.

Διαβάστε ακόμη...