Οι Σερραίοι το επόμενο "θύμα" των Νέων του Π.Α.Ο.Κ! (1η & 2η ημέρα του τουρνουά)

Ντούμπλαρε τις νίκες της η ομάδα Νέων του Π.Α.Ο.Κ στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του 1ου ομίλου για το 8ο τουρνουά ποδοσφαίρου "Νέων Εγνατία".
Οι Σερραίοι το επόμενο "θύμα" των Νέων του Π.Α.Ο.Κ! (1η & 2η ημέρα του τουρνουά)
2η ημέρα

Ντούμπλαρε τις νίκες της η ομάδα Νέων του Π.Α.Ο.Κ στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του 1ου ομίλου για το 8ο τουρνουά ποδοσφαίρου "Νέων Εγνατία".

Τα «παιδιά» του Νίκου Κολομπούρδα παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο για ακόμη μία φορά κατάφεραν να νικήσουν και τους Σερραίους με 1-0, αποτέλεσμα βέβαια που αδικεί την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ που θα μπορούσε να έχει πετύχει και άλλα γκολ αν ήταν λίγο πιο τυχερή και πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια.

Σκόρερ για τα «αετόπουλα» αυτή τη φορά ο Προβατίδης με σουτ. Να σημειώσουμε ότι η διάρκεια του αγώνα ( λόγω ζέστης) ήταν 70 λεπτά,καθώς και ότι ο Π.Α.Ο.Κ έπαιξε για τα τελευταία 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αγγελίδη.

Αύριο Πέμπτη ( 19/8) η ομάδα αντιμετωπίζει την Μικτή Λαγκαδά και με νίκη παίζει στον τελικό της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Μαδύτου με ώρα έναρξης 17:15.

Για τον Π.Α.Ο.Κ έπαιξαν οι: Μελισσάς, Ιντζίδης, Κομνηνάκης ( Αγγελίδης), Κάτσε, Χαλιμπάκης ( Κίτσιου), Αβαλιάν, Πετρίσεβιτς, Κωτούλας ( Χαρμάνας), Κωνσταντινίδης (Λαμπάκης), Προβατίδης, Μωυσιάδης.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1η Ημέρα

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι Νέοι του Π.Α.Ο.Κ για το «8ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Νέων Εγνατία».

Για την πρώτη αγωνιστική του 1ου ομίλου οι «ασπρόμαυροι» επιβλήθηκαν του Απόλλωνα Λεμεσού με 1-0 με τέρμα του Μωυσιάδη από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο των Λαγυνών παρουσία μάλιστα και αρκετών φιλάθλων.  Για την ομάδα του Νίκου Κολομπούρδα αγωνίστηκαν οι εξής: Μελισσάς, Ιντζίδης, Λαμπάκης, Κίτσιου, Αγγελίδης (Κωνσταντινίδης), Κάτσε (Γκελάι), Κωτούλας (Μπολώσης), Σάρρος, Μωυσιάδης ( Χαρμάνας), Σαββίδης, Αβαλιάν ( Νικολαίδης).

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ ο Πανσερραϊκός, αγώνας που θα διεξαχθεί σήμερα (18/8) στο γήπεδο της Ξυλούπολης στις 6.30 μ.μ.

Υ.Γ. Το paokacademy2010 θα σας ενημερώνει καθημερινά για την εξέλιξη του τουρνουά.

Διαβάστε ακόμη...