Πολλά γκολ και θέαμα στην N. Μεσήμβρια

Φιλική αναμέτρηση διεξήχθη στην Νέα Μεσήμβρια ανάμεσα στις ομάδες του ΠΑΟΚ Κάτω των 21 ετών και Κάτω των 17 ετών.
Πολλά γκολ και θέαμα στην N. Μεσήμβρια
Φιλική αναμέτρηση διεξήχθη στην Νέα Μεσήμβρια ανάμεσα στις ομάδες του ΠΑΟΚ Κάτω των 21 ετών και Κάτω των 17 ετών.

Στον οικογενειακό αυτόν αγώνα η ομάδα του Νίκου Κολομπούρδα επικράτησε το σύνολο που προπονεί ο Θόδωρος Σαββίδης με σκορ 4-1. Στον ματς αυτό οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητες των παικτών τους, να κάνουν δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα.

Στο πρώτο 45λεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με το σκορ να μένει στο 1-1. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές που έκανε ο Νίκος Κολομπούρδας οι... μεγάλοι της Κ21, πέτυχαν άλλα τρία τέρματα ενώ έχασαν ευκαιρίες και για ακόμα περισσότερα.
Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Κοτούλας, Μωϋσιάδης, Προβατίδης και Σαββίδης. Το τέρμα της ομάδας του Θόδωρου Σαββίδη που είναι φυσικά και ο υπεύθυνος όλων των ακαδημιών, πέτυχε ο Παπαδόπουλος.

Για την Κ21 αγωνίστηκαν αρχικά οι : Υπό δοκιμή τερματοφύλακας, Νικολαϊδης, Αγγελίδης, Κομνηνάκης, Αβαλιάν, Σκέμπης, Πέλκας, Σάρρος, Κωτούλας, Χαλιμπάκης, Γκελάι ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι οι Ιντζίδης, Καραντασιάδης, Κωνσταντινίδης, Λαμπάκης, Κάτσε, Σαββίδης, Κίτσιου, Προβατίδης, Μωϋσιάδης, Χαρμάνας, Υπό δοκιμή παίκτης.
Κ17

Η προετοιμασία των δύο ομάδων συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι την Κ21 την απαρτίζουν πλέον και αρκετοί από τους πρωταγωνιστές της περσινής Κ17 που έπαιξε στον τελικό του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Μίας ομάδας που προπονούσε ο Δημήτρης Δανηιλίδης που πλέον είναι βοηθός του Νίκου Κολομπούρδα στην δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Η προετοιμασίας της ερασιτεχνικής ομάδας του Δικεφάλου θα συνεχιστεί με φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στον Ατέρμονα την Παρασκευή με την Ζάκυνθο ομάδα Γ' Εθνικής.

Ύστερα από το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Κ21 Νίκος Κολομπούρδας δήλωσε: "Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών στης προπονήσεις .Και αυτό ήταν ένα φιλικό προπόνησης. Με ικανοποίησε ο τρόπος παιχνιδιού του δευτέρου ημίχρονου γιατί είχαμε την κυριαρχία του παιχνιδιού κάτι που το επιζητούμε. Αυτό που με προβληματίζει είναι οι πολλές χαμένες ευκαιρίες που έχουμε δείξει τόσο σε αυτό το παιχνίδι όσο και στο προηγούμενο με την Λάρισα".

Μικρά: Στην ομάδα Κάτων των 21 ετών δοκιμάζονται και δύο ποδοσφαιριστές. Ένας 17χρονος Νιγηριανός επιθετικός που βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες υπό την κρίση του Νίκου Κολομπούρδα αλλά και ένας νεαρός τερματοφύλακας από την Ρωσία.

Όμορφες "οικογενειακές" εικόνες από την φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων του ΠΑΟΚ που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου στην Νέα Μεσήμβρια.

Πηγή: Σπορ του Βορρά

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...