Ο Νέος είναι....Ωραίος!

Κυριακή βράδυ (8/8) στη «γιορτινή» Τούμπα λόγω του φιλικού αγώνα με τα «αδέλφια» μας, ο πίνακας του γηπέδου έδειχνε το 75' λεπτό, και ο τέταρτος σήκωνε την ταμπέλα για αλλαγή.
Ο Νέος είναι....Ωραίος!
Κυριακή βράδυ (8/8) στη «γιορτινή» Τούμπα λόγω του φιλικού αγώνα με τα «αδέλφια» μας, ο πίνακας του γηπέδου έδειχνε το 75' λεπτό, και ο τέταρτος σήκωνε την ταμπέλα για αλλαγή.

Από τον αγωνιστικό χώρο αποχωρούσε ο έμπειρος Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και τη θέση του έπαιρνε ένας... πιτσιρικάς με το Νο 29 ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης!

Ο Παύλος Δερμιτζάκης εμπιστεύτηκε τον 16χρονο Δημητράκη και αυτός με τη σειρά του δικαίωσε τον προπονητή του έστω για το λίγο χρονικό διάστημα που έπαιξε.
Το paokacademy2010 έψαξε και σας μεταφέρει κάποιες πληροφορίες για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης είναι γεννημένος το 1994 και αποκτήθηκε από τον Π.Α.Ο.Κ πριν δύο χρόνια από τον Κορινό Πιερίας. Τον ποδοσφαιριστή τον είχαν εντοπίσει οι πρώην προπονητές των τμημάτων της Π.Α.Ε Γιάννης Βλάχος και Κώστας Μαλιούφας οι οποίοι ενημέρωσαν τον τότε Τεχνικό Διευθυντή των Τμημάτων Θοδωρή Ελευθεριάδη ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του κάτι που τελικά έγινε.

Στην ομάδα του έπαιζε ως αμυντικό χαφ ενώ στο Π.Α.Ο.Κ ξεκίνησε ως δεξί χαφ και αργότερα δεξί μπακ στο οποίο και καθιερώθηκε. Να τονίσουμε ότι αποτελεί και μέλος της Εθνικής Παίδων και μάλιστα είναι ένας εκ των αρχηγών!

Στα αξιοσημείωτα να αναφέρουμε ότι ο ποδοσφαιριστής ενώ ήταν βασικός πέρσι με τη Γ' ομάδα σε όλη την χρονιά, στο τελικό με τον Ολυμπιακό δεν αγωνίστηκε λόγω... ασθένειας!!

Αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια στο νεαρό ποδοσφαιριστή και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον προπονητή της ομάδας μας Παύλο Δερμιτζάκη καθώς και στη Διοίκηση που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δείχνουν να εμπιστεύονται νέους ποδοσφαιριστές και μάλιστα ΕΛΛΗΝΕΣ!

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε( η Διοίκηση προφανώς το έχει καταλάβει εδώ καιρό με τη δημιουργία του Αθλητικού Κέντρου) ότι το μέλλον της ομάδας μας είναι οι Ακαδημίες της και τα ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ που θα «βγαίνουν» από αυτές!

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...