Τρίποντο με ανατροπή για την Κ20

Για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, o ΠΑΟΚ υποδέχθηκει στο γήπεδο της Νίκης Μεσημερίου τον Πανθρακικό και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 1-2 σε 3-2 παίζοντας από το 65ο λεπτό με 10 παίχτες.
Τρίποντο με ανατροπή για την Κ20

Ένα πολύ καλό ματς, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, διεξάχθηκε σήμερα μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ(Κ20) και Πανθρακικού(Κ20) στο γήπεδο της Νίκης Μεσημερίου. Σε πολύ καλά πλαίσια έγινε ο αγώνας, με τον ΠΑΟΚ να ανοίγει νωρίς το σκορ με τον Στέλιο Πόζογλου με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή και τον Πανθρακικό να ισοφαρίζει με το τέλος του ημιχρόνου. Ο σκόρερ αμέσως μετά πήγε και πανηγύρισε το γκολ στον πάγκο της ομάδας μαζί με τον βασικό τερματοφύλακα της Κ20, Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου, με τον οποίον είναι όχι μόνο φίλοι αλλά και συμπαίκτες στις υποδομές του Δικεφάλου από το 2006!

Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια και το δεύτερο ημίχρονο έδειχνε ιδιαίτερα αμφίρροπο. ΠΑΟΚ και Πανθρακικός είχαν φάσεις εκατέρωθεν, χωρίς όμως να μπορούν να σκοράρουν.

Στο 65ο λεπτό ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δέχθηκε ορθώς την κόκκινη κάρτα, σε φάουλ εκτός της περιοχής, ως τελευταίος παίχτης και ο Σοϊλεμέζογλου μπήκε στη θέση του Κτιστόπουλου. Ο Πανθρακικός παίζοντας με παίχτη παραπάνω σκόραρε στο 69ο λεπτό και όλα έδειχναν πολύ δύσκολα για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Το γκολ αφύπνισε την ομάδα μας η οποία αρχικά ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου και έκανε την ολική ανατροπή με ωραία ενέργεια του Πούγγουρα ο οποίος διέσχισε την πλευρά του και με δυνατό σουτ έβαλε τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια ο Πανθρακικός πίεσε αρκετά χωρίς όμως να καταφέρει να ισοφαρίσει.

Οι παίχτες του ΠΑΟΚ κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια παίζοντας για 25 λεπτά με παίχτη λιγότερο και έφτασαν σε μια δύσκολη και παλικαρίσια νίκη .

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κοτουγλίδης, Τοπαλίδης, Πούγγουρας, Τσελεπίδης, Βασαϊτης, Τουμανίδης (60′ Τσιαμπάζης), Τσολακίδης (35′ λ.τ. Κάκκο), Κτιστόπουλος (68′ Σοϊλεμέζογλου), Πόζογλου, Κούστα.

Πανθρακικός: Κεχαγιάς, Κούτριας, Νουγκζιάρης, Μητρούσης, Φραγκούλης, Ψάλτης, Φαρμάκης, Γκουτζίδης, Παπαρούνας, Λύτσκας, Δημητριάδης.

.....................................................................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Κουτογλίδης, Τοπαλίδης, Βασαΐτης, Τσελεπίδης, Πούγγουρας, Τουμανίδης, Πατράλης, Κτιστόπουλος (65' Σοιλεμετζόγλου), Τσολακίδης (32' Κάκκο), Κούστα και Πόζογλου 

Το παιχνίδι ξεκίνησε... 

16ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ με τον Στέλιο Πόζογλου, ο οποίος με κοντινό σουτ και αφού είχε κερδίσει το "ριμπάουντ" σε απόκρουση του τερματοφύλακα έκανε με το αριστερό το 1-0

Φτάσαμε στα μισά του ημιχρόνου, σε ένα παιχνίδι που έχει ρυθμό και είναι ισορροπημένο, με τον ΠΑΟΚ πάντως να έχει αμυντικά προβλήματα... 

30ο λεπτό: Κοντά στο γκολ οι φιλοξενούμενοι, με το δοκάρι να αποσωβεί το 1-1...

34ο λεπτό: Αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του Τσολακίδη, πέρασε ο Κάκκο

40ό λεπτό: Ο Πανθρακικός φέρνει το ματς στα ίσα με δυνατό συρτό σουτ του Λύτσκα... Η πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι στον ΠΑΟΚ το τελευταίο τέταρτο, έφερε τελικά την ισοφάριση... 

42ο λεπτό: Εξαιρετική προσπάθεια του Πόζογλου, που με ωραία προσποίηση απέφυγε τον κεντρικό αμυντικό του Πανθρακικού, αλλά το σουτ του βγήκε άουτ...

Δεν λείπουν τα φαλτσοσφυρίγματα από το ματς, με τον ρέφερι να δίνει ανάποδα φάουλ σε Κούστα και Πόζογλου

Ημίχρονο 

48ο λεπτο: Δυνατό σουτ του Κτιστόπουλου πάνω στα σώματα.

53ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα στον Κούστα. 

55ο λεπτό: Πλαγια σεντρα από τον Κάκο, παίρνει την κεφαλιά ο Κούστας αλλά η μπάλα περνάει λίγο άουτ.

60ο λεπτό: Σουτ του Κτιστόπουλου απομάκρυναν οι αμυντικοί του Πανθρακικού.

Το ματς είναι στην κόψη του ξυραφιού και μάλλον όποιος κάνει το γκολ θα πάρει και το τρίποντο.

65ο λεπτο: Κόκκινη στον Κουτογλίδη για φάουλ εκτος της περιοχής. Μπαίνει ο Σοιλεμετζόγλου στη θέση του Κτιστόπουλου.

69ο λεπτό: 1-2 ο Πανθρακικός μέτα από κάθετη μπαλιά στη μικρή περιοχή. Δεν πατάει καλά ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο και παίζει με παίχτη λιγότερο από το 65.

75ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ  για τον ΠΑΟΚ με φάουλ που κέρδισε και εκτέλεσε ο Πόζογλου στέλνοντας την μπάλα συρτά στην απένταντι γωνία. 

76ο λεπτο: ΓΚΚΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον  ΠΑΟΚ  με τον  Πούγγουρα να  ανεβαίνει από τα πλάγια και να εκτελεί τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο ΠΑΟΚ κάνει μεγάλη ανατροπή και γυρνάει το ματς. Βλέπουμε πολύ καλό ματς στα τελευταία λεπτά.

Πιέζει ο Πανθρακικός στα τελευταία λεπτά για να φτάσει στην ισοφάριση και οι παίχτες του ΠΑΟΚ καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια ώστε να διατηρήσουν το 3-2. Λίγα λεπτά για τη λήξη του ματς.

90ο λεπτό: Ζητούν πέναλντυ οι παίχτες του Πανθρακικού χωρίς όμως ο διαιτητής να καταλογίζει κάτι.

Λήξη του αγώνα.

Περισσότερα σε λίγο..

 

 

Διαβάστε ακόμη...