Ντεμπούτο Τασούλη με νίκη για την Κ17

Με νέο τεχνικό τιμ θα ξεκινήσει η σεζόν για την Κ17 του ΠΑΟΚ.
Ντεμπούτο Τασούλη με νίκη για την Κ17

Μετά την πρόσληψη του Αλέκου Θεοδωρίδη από τον Αιγινιακό την καθοδήγηση του τμήματος ανέλαβε ο Αλέξης Τασούλης, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο καθόταν στον πάγκο της Κ15. Αμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Θάνος Κούρτογλου.

Το πρώτο τεστ της ομάδας με τα νέα δεδομένα ήταν το φιλικό με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε διαβασμένος απέναντι στην πίεση του αντιπάλου, βρήκε διαδρόμους για την αντίπαλη περιοχή, σκόραρε στο 74' με δυνατό σουτ του Κουτούση και πήρε τη νίκη στο πέμπτο φιλικό προετοιμασίας εν όψει του πρωταθλήματος που αρχίζει σε λίγες μέρες.

Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή, όπως και αρκετές ευκαιρίες. Στο 35′ ο Χατζηδίμπας πλάσαρε από πολύ καλή θέση πάνω στον τερματοφύλακα, αφού συνδυάστηκαν άψογα Αργυρίου και Ευθυμίου και στο 55′ ο Αργυρίου είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ. Επίσης, στο 60′ ο Κωνσταντίνου σούταρε λίγο άουτ από πλεονεκτική θέση μετά από κάθετη πάσα του Καπρέτσου.

Να σημειωθεί, ότι στο 70′ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Σιαμπάνης νίκησε κατά κράτος τον αντίπαλο επιθετικό που είχε βρεθεί σε πλεονεκτική θέση για γκολ.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης (70′ Μούτσα), Χαραλαμπίδης (80′ Καραπέτσας), Λιάπτσης (80′ Καραϊσκος), Δοδοντσάκης (85′ Καρασαββίδης), Πασπαλάς (70′ Παναγιωτίδης), Κυριλλίδης (85′ Ματθαίου), Κουτούσης (75′ Νεστωράς), Χατζηδίμπας (60′ Κλιγκόπουλος), Κωνσταντίνου (80′ Ταχματζίδης), Ευθυμίου (46′ Καπρέτσος), Αργυρίου (75′ Ζαμπέτης).

Διαβάστε ακόμη...