Στον ΠΑΟΚ ο 11χρονος Κωνσταντέλιας

Σε κάθε μεταγραφική περίοδο πραγματοποιούνται εκατοντάδες μεταγραφές ποδοσφαιριστών στην ελληνική επικράτεια.
Στον ΠΑΟΚ ο 11χρονος Κωνσταντέλιας

Όμως η μεταγραφή του Γιάννη Κωνσταντέλια από την Αγία Παρασκευή στον ΠΑΟΚ πραγματικά έρχεται να κλέψει την παράσταση καθώς πρόκειται για 11χρονο τον οποίο η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήθελε τόσο, που καλύπτει τα έξοδα της οικογένειάς του για να μετακομίσει και να μείνει στη συμπρωτεύουσα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της σχολής ποδοσφαίρους Αγίας Παρασκευής:

"Η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής Βόλου ανακοινώνει τη μεταγραφή του αθλητή της ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ γεννηθέντα την 5/3/2003 στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ομάδα Κ12 της.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση εντάσσοντας στο δυναμικό της τον 11χρονο αθλητή της ακαδημίας μας, καλύπτοντας ταυτόχρονα και τη μετακίνηση ολόκληρης της οικογένειας στην πόλη της Θεσσαλονίκης για τον σκοπό αυτό.

Με την κίνηση αυτή η ομάδα του ΠΑΟΚ αποδεικνύει ότι έχει αλλάξει επίπεδο μετά την έλευση του μεγαλομετόχου κ. Ιβάν Σαββίδη και επενδύει έμπρακτα στην προώθηση και την ανάδειξη νέων Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Η ακαδημία μας έχει την χαρά μετά τον Παναγιώτη Γλύκο να στείλει ένα ακόμη παιδί στον ΠΑΟΚ με την ευχή να ακολουθήσει τα βήματά του στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Οι προϋποθέσεις της μετακίνησης οριστικοποιήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσία του Προέδρου Γερασίμου Σαρρή και του υπεύθυνου της Σχολής Μαλακασιώτη Αλέξανδρου. Το παρών στη διαδικασία της μεταγραφής έδωσε και ο διαμεσολαβητής και σύμβουλος της οικογένειας και της σχολής κ. Στέφανος Σδράκας.

Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο υπεύθυνος των ακαδημιών κ. Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος. Ο μαθητής-αθλητής ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ εγγράφηκε στη Σχολή μας τον Σεπτέμβριο του 2010 και έκτοτε παρακολουθούσε ανελλιπώς τις προπονήσεις της Σχολής. Είναι ένας αθλητής που ξεχωρίζει για την ποδοσφαιρική του ευφυΐα και το αγωνιστικό του θράσος.

Στην επιτυχία αυτή έχει συμμετοχή ο προπονητής που συνεργάσθηκε αυτά τα χρόνια παρουσίας του στη σχολή μας, κ. ΚΑΡΑΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ.

Η επιλογή της χρονικής στιγμής της μεταγραφής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι απόρροια της άριστης συνεργασίας μεταξύ σχολής και κηδεμόνα.

Η Σχολή εύχεται καλή επιτυχία και επίτευξη των στόχων του με υγεία.

Διαβάστε ακόμη...