Με τρίμπαλο ξεκίνησε η Κ20...

Για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε στα Χανιά την αντίστοιχη του Πλατανιά με 3-0...
Με τρίμπαλο ξεκίνησε η Κ20...

To παιχνίδι έγινε στο αθλητικό κέντρο του Πλατανιά και η ομάδα του Ίβιτς όπως ακριβώς συνέβη και στην αντίστοιχη περσινή αναμέτρηση, βρήκε τρεις φορές δίχτυα παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ μόλις στο 6' με κεφαλιά του Τσελεπίδη, μετά από εκτέλεση φάουλ. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του 45λεπτου δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας είχε καποιες καλές φάσεις χωρίς όμως τα ανάλογα τελειώματα.

Στην επανάληψη και στο 57ο λεπτό έγινε το 0-2 για τον ΠΑΟΚ με εκπληκτικό σουτ του Πατράλη έξω από την περιοχή και την μπάλα να καρφώνεται στο παραθυράκι της εστίας του Πλατανιά!

Ο ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε στο 2-0, συνέχισε να προσπαθεί και στο 77' έγινε το 0-3 με δυνατό διαγώνιο σουτ του Κούστα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Δικέφαλος παρά τις απουσίες παικτών της περσινής ομάδας (προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα ή έφυγαν δανεικοί) θα είναι και φέτος από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου... 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πλατανιάς: Ευθυμάκης, Τσίτας, Στεφανίδης, Νικηφόρος, Ντεντάκης, Σέχου, Κοκκινάκης (64' Κοντορινάκης), Κολομπάκης (67' Γαλανίδης), Πατρικάκης (60' Παπαδάκης), Τσοντάκης, Γιακουμάκης.

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης, Πούγγουρας, Βασαΐτης, Τσελεπίδης, Τουμανίδης, Τσολακίδης, Πιαστόπουλος (80′ Κυριλλίδης), Συράκος (75′ Κούστα), Πατράλης, Κάκκο (85′ Αναστασίου)

Στα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής είχαμε:

Νίκη Βόλου - Ατρόμητος 1-4 

ΟΦΗ - Βέροια 1-2  

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 0-0 

Ξάνθη - Κέρκυρα 3-0 

Καλλονή - Εργοτέλης 1-0 

Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 0-0

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 0-2

Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

....................................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα

Οι γηπεδούχοι έχουν στη σύνθεσή τους πέντε παίκτες με επαγγελματικό συμβόλαιο (Γιακουμάκης, Ευθυμάκης, Ντεντάκης, Εμιλιάνο, Τσοντάκης)...

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Πλατανιά στη σέντρα...

5ο λεπτό: Οι παίκτες του Πλατανιά μπήκαν δυνατά στο ματς και έχουν ήδη δημιουργήσει δύο φάσεις στην εστία του Σοϊλεμέζογλου, ο οποίος επανήλθε στην ομάδα μετά από τον πρόσφατο τραυματισμό του... 

6ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ με κεφαλιά του Τσελεπίδη, μετά από εκτέλεση φάουλ. Ο Δικέφαλος ανοίγει το σκορ στην πρώτη αξιόλογη επιθετική του προσπάθεια στο ματς.

20ό λεπτό: Μέτριο παχνίδι ως τώρα χωρίς καλό ρυθμό, με τον Δικέφαλο πάντως να το ελέγχει.

25o λεπτό: Time out για να δροσιστούν οι παίκτες, καθώς η ζέστη εδώ είναι κάτι παραπάνω από αισθητή (30 βαθμοί και άπνοια)

40ό λεπτό: Δεν έχει αλλάξει κάτι στην εικόνα του ματς, που συνεχίζει να μην προσφέρει συγκινήσεις

Ημίχρονο, με την στατιστική εικόνα του ματς να δείχνει ΠΑΟΚ, καθώς οι παίκτες του Ίβιτς έχουν περισσότερες τελικές από αυτούς του Πλατανιά...  

Ξεκίνησε η επανάληψη

55o λεπτό: Ίδια η εικόνα του παιχνιδιού, με τον ΠΑΟΚ πάντως να έχει βγάλει μια δυο επικίνδυνες αντεπιθέσεις 

57ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ με εκπληκτικό σουτ του Πατράλη έξω από την περιοχή και την μπάλα να καρφώνεται στο παραθυράκι της εστίας του Πλατανιά!

75o λεπτό: Ξεκάθαρα στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που απειλεί, με τον Πλατανιά να αρκείται σε καμιά αντπίθεση...

77ο λεπτό:  ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-3 για τον ΠΑΟΚ με δυνατό διαγώνιο σουτ του Κούστα

Τελος

Διαβάστε ακόμη...