Στη Σερβία για τουρνουά η Κ9 και η Κ10

Η σεζόν ξεκινά δυναμικά για τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ που συνεχίζουν να συλλέγουν εμπειρίες συμμετέχοντας σε τουρνουά στο εξωτερικό.
Στη Σερβία για τουρνουά η Κ9 και η Κ10

Εκτός από την Κ13 που στις 16:00 διεκδικεί το τρόπαιο Lukoil Childrens Champions Cup κόντρα στη Μάλμε, η Κ9 και η Κ10 βρίσκονται ήδη στη Σερβία προκειμένου να κερδίσουν παραστάσεις από ένα ακόμα διεθνές τουρνουά. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 26 έως τις 31/8 στο Εθνικό Προπονητικό Κέντρο της Σερβίας, που βρίσκεται πολύ κοντά στο Βελιγράδι, στο Stara Pazovo.

Η αποστολή της Κ9 (photo), την οποία προπονεί ο Ανδρέας Μπαλαμπάνης είναι: Αγγελίδης Σπύρος, Καραπάτσιας Βασίλης, Παναγιωτίδης Θανάσης, Καμπούρης Γιώργος, Φωτιάδης Εφραίμ, Γκούμας Κωνσταντίνος, Αλειφερόπουλος Στέφανος, Κοσίδης Χρήστος, Μακρής Γιώργος, Μαυρής Νίκος, Σουντουλίδης Νίκος, Sznaucner Μaximilian, Αυγουστίδης Θωμάς.

Η αποστολή της Κ10, την οποία προπονούν οι Απόστολος Παπαβασιλείου και Δημήτρης Ταξίδης είναι: Μοναστηρλής Δημήτρης, Μπότης Νίκος, Λαζαριώτης Γιώργος, Ζαφειριάδης Βασίλης, Αφεντίτσας Πάρης, Ρούμιατσεβ Βίκτωρ, Λουφάκης Μάρκος, Αθανασίου Ανδρέας, Χρυσοβέργης Μάριος, Τασιούρας Λευτέρης, Συμεωνίδης Τάσος, Κεδίκογλου Αλέξανδρος, Κούτσιας Γιώργος, Τσίκος Ζήσης.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...