Περιμένει αντίπαλο στον ημιτελικό του Lukoil Cup η Κ13

Με μια εντυπωσιακή νίκη και μία ισοπαλία ολοκλήρωσε η ομάδα Κ13 του ΠΑΟΚ  τις υποχρεώσεις της στον όμιλο του Lukoil Childrens Champions Cup, που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη. Στο πρώτο ματς ήρθε 1-1 με την Γαλατάσαραϊ και στο δεύτερο επικράτησε 4-1 της Μάλμε.
Περιμένει αντίπαλο στον ημιτελικό του Lukoil Cup η Κ13

Το πρωί της Τρίτης (26.08) διεξάγεται το Μάλμε – Γαλατά που θα κρίνει την τελική κατάταξη του ομίλου και τα ζευγάρια των ημιτελικών. Ο ΠΑΟΚ χάνει την πρώτη θέση του ομίλου μόνο αν οι Τούρκοι κερδίσουν με περισσότερα από τρία γκολ διαφορά τους Σουηδούς.

Οι ημιτελικοί διεξάγονται στις 16:00 και στις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης. Στον δεύτερο όμιλο μετέχουν οι Σαχτάρ Ντόνετσκ, Λοκομοτίβ Μόσχας, ΟΦΚ Μπέογκραντ.

Στο ματς με την Γαλατά ο ΠΑΟΚ ουδόλως απειλήθηκε, καθώς οι παίκτες του Αγγελου Ζαζόπουλου ήταν εμφανώς καλύτεροι από τους διοργανωτές της τελικής φάσης, ωστόσο από μια αδράνεια της άμυνας στο τελευταίο λεπτό, δέχθηκαν την ισοφάριση. Το γκολ, με το οποίο ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, πέτυχε στο 20′ ο Θεοδωρίδης από πάσα του Γρόζδη.

Το απόγευμα, το 4-1 επί της Μάλμε μπορεί να φαίνεται εύκολο, μα η αλήθεια είναι ότι οι Σουηδοί δυσκόλεψαν τον Δικέφαλο πολύ περισσότερο από τους παίκτες της Γαλατά. Τουλάχιστον, οι Σουηδοί, δημιούργησαν και τέσσερις ευκαιρίες…

Ήδη από το 12′ ο ΠΑΟΚ προηγούνταν 2-0 με γκολ του Τζόλη από πάσα του Τεμερτζόγλου και του Θεοδωρίδη από πάσα του Τζόλη. Σε μια στημένη φάση, η Μάλμε μείωσε σε 2-1, ωστόσο γρήγορα σκόραρε ο Τεμερτζόγλου παίρνοντας τη μπάλα από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα σε σουτ του Θεοδωρίδη. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Τζόλης σε παρόμοια φάση (το πρώτο σουτ έκανε ο Σαπουντζής).

Το πρωί της Τρίτης δε, η αποστολή του ΠΑΟΚ θα επισκεφτεί την Αγία Σοφία και το Πατριαρχείο.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...