Ο εντυπωσιακός απολογισμός της Κ13 (vid)

Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ και στην κατηγορία Κ13, με χαρακτηριστική άνεση μάλιστα. Η ομάδα των παιδιών που γεννήθηκαν το 2001 συμμετείχε στο πρωτάθλημα του προπαιδικού (2001-2002), αλλά και στο πρωτάθλημα του παιδικού (1999-2000).
Ο εντυπωσιακός απολογισμός της Κ13 (vid)

Στο πρωτάθλημα του παιδικού η ομάδα έφτασε μέχρι τα play off αήττητη και τότε αποφάσισε να αποσυρθεί για να επικεντρωθεί στην κατηγορία της, αυτή του προπαιδικού. Εκεί πήγε και πάλι δίχως ήττα στα play off, έχοντας ως βασικούς αντιπάλους για την πρώτη θέση του ομίλου τον Αρη, τους Μπέμπηδες και τα Γιαννιτσά. Το αποτέλεσμα ήταν να τερματίσει ο ΠΑΟΚ πρώτος και αήττητος με μοναδική απώλεια μια ισοπαλία σε όλο το πρωτάθλημα.

Στα play off από την φάση των 32 μέχρι και τον τελικό, η ομάδα υπέστη μόνο μια ήττα. Στον τελικό αντιμετώπισε τον Αρη και επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά της κέρδισε καθαρά 2-0 για να πανηγυρίσει την ...κούπα. Να σημειωθεί ότι είχαν προηγηθεί άλλα τρία ματς ΠΑΟΚ – Αρη, όλα νικηφόρα για τον ΠΑΟΚ με οκτώ γκολ υπέρ και ένα κατά.

Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ο Ζάχος Γεωργιάδης με 49 γκολ σε 27 ματς και πρώτος στις ασίστ ο Δημήτρης Ξυφιλίνος με 18 σε 27 παιχνίδια.

Αξίζει, φυσικά, να σημειωθεί ότι η Κ13 του ΠΑΟΚ φέτος κέρδισε δύο τουρνουά στην Θεσσαλονίκη με ομάδες από όλη τη βόρεια Ελλάδα, όπως κι ένα τουρνουά στην Κρήτη με όλες τις ομάδες του νησιού. Επίσης, κατέκτησε το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης», κερδίζοντας την Στεάουα Βουκουρεστίου, την Βίκτορ Πονεντέλνικ και την μικτή ομάδα του Νόβισαντ Σερβίας, ενώ στον τελικό επικράτησε 2-0 της Γαλατά Σαράι.

Προπονητές της Κ13 είναι οι Μάκης Κοσμίδης και Κώστας Βούρτσης.

Το ρόστερ της Κ13 αποτελείται από τους εξής: Δημήτρης Δημητρακούδης, Μανώλης Διγκόζης, Ραφαήλ Κόνιος, Θανάσης Παπαβασιλείου, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Ανέστης Προβατίδης, Θωμάς Καραγιάννης, Χρήστος Βουτσάς, Παναγιώτης Σοφιανίδης, Γιώργος-Μιχάλης Κουλάλης, Δημήτρης Ξυφιλίνος, Αθανάσιος Μπαταλαμάς, Αναστάσιος Μπαταλαμάς, Σπύρος Ατματζίδης, Θόδωρος Γκουτζουρίδης, Στάθης Ταχάτος, Κώστας Μπούμπας, Αγγελος Μουτζούρης, Χρήστος Ταλιχμανίδης, Θοδωρής Πουρνάρας, Δημήτρης Τσιμτσιλιάκος, Ζάχος Γεωργιάδης και Κίμωνας Κορέας.

Δείτε στο βίντεο που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube, τα στιγμιότυπα από τη νίκη της Κ13 επί του Αρη στον τελικό του πρωταθλήματος ΕΠΣΜ με 2-0.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...