Οι μικροί διεθνείς του ΠΑΟΚ

Ουκ ολίγοι, για άλλη μια φορά, 12 τον αριθμό, είναι οι παίκτες των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ που κλήθηκαν στις εθνικές ομάδες.
Οι μικροί διεθνείς του ΠΑΟΚ

Στην διαδικασία προεπιλογής των Εθνικών ομάδων για τις ηλικίες κάτω των 15 ετών θα συμμετάσχουν εννιά ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ενώ στην Εθνική Αλβανίας κάτω των 17 κλήθηκαν δύο παίκτες και στην Εθνική Αλβανίας κάτω των 21 κλήθηκε ένας.

Συγκεκριμένα, από την Κ15 του ΠΑΟΚ κλήθηκαν για τις 22, 23 και 24 Μαϊου οι Μάριος Σιαμπάνης (τερματοφύλακας), Γιώργος Παπαθανασίου (αμυντικός), Κωνσταντίνος Δημητρίου (αμυντικός), Λάζαρος Ευθυμιάδης (αμυντικός), Χαράλαμπος Υφαντίδης (επιθετικός), Βασίλης Ευθυμίου (μέσος), Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας (μέσος), Γιώργος Νουκάρης (μέσος). Κλήθηκε και ο Μελέτιος Μίσκοβιτς (μέσος) για πρώτη φορά μάλιστα, ωστόσο δεν είναι δυνατόν να ανταποκριθεί στο κάλεσμα, καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό που υπέστη στον τελικό της Κ15 με τον Ολυμπιακό.

Για το διεθνές τουρνουά που θα γίνει στη Μολδαβία (1-5 Μαϊου) η Εθνική Αλβανίας κάλεσε τον Νικόλαο Τσέλα (μέσος), που αγωνίζεται στην Κ15 του ΠΑΟΚ και τον Γιώργο Μούτσα (τερματοφύλακας), που αγωνίζεται στην Κ17 του ΠΑΟΚ.  Θα ενσωματωθούν στην Εθνική της  χώρας τους από τις 24 Απριλίου έως τις 6 Μαϊου.

Τέλος, ο Κρίστι Κιόσε, αμυντικός της Κ20 θα φύγει στις 27 Μαϊου για να προπονηθεί με την Εθνική Αλβανίας ενόψει του φιλικού αγώνα με την Ιταλία.

Διαβάστε ακόμη...