Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Κ20!

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ έχασε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με 2-1 από την αντίστοιχη του γάβρου... 
Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Κ20!

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος των γηπεδούχων στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και προηγήθηκε στο σκορ στο 35' όταν μετά από συνδυασμό Συράκου - Τσολακίδη, το σουτ του τελευταίου κόντραρε σε αμυντικό και ο Πόζογλου με πλασέ λίγο έξω από την μικρή περιοχή έκανε το 0-1! Στο 38ο λεπτό ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με κεφαλιά του Σιώπη μετά από εκτέλεση φάουλ του Πασαλίδη (οι δύο αλλαγές του Ολυμπιακού!). Η μπάλα πήγε στη ρίζα του δοκαριού και μετά στα δίχτυα.

Ο Τσολακίδης στο 6' και ο Παπαδόπουλος στο 40' είχαν καλές ευκαιρίες να σκοράρουν, κάτι που δεν έγινε και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες με 1-1. Στην επανάληψη ο Δικέφαλος συνέχισε να είναι καλύτερος μέχρι το 75' όμως, ενώ έκλεβε εύκολα μπάλες στη μεσαία γραμμή, οι παίκτες μας έκαναν αβίαστα λάθη με αποτέλεσμα καλές προσπάθειες να μένουν ημιτελείς.

Στο 87΄οι γηπεδούχοι με κοντινό σουτ του Γαρεφαλάκη -αφού προηγήθηκε σύγχυση στην περιοχή μας, μετά από εκτέλεση κόρνερ- πέτυχαν την ανατροπή και το 2-1, σκορ που ήταν και το τελικό στο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος με 70 βαθμούς σε 30 ματς και ακολουθείται από τον Ολυμπιακό που έχει 66 σε 31. Ο Δικέφαλος θέλει δύο νίκες στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια του για να στεφθεί πρωταθλητής.   

Τα παιχνίδια αυτά είναι:

16η αγωνιστική: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

18η αγωνιστική: Ξάνθη - ΠΑΟΚ

23η αγωνιστική: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ

31η αγωνιστική: Απόλλων - ΠΑΟΚ

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Στορκ): Στρέζος, Σωτηράκος, Ρέτζης, Βατουσιάδης, Βλάχος, Λάτσι, Παπασάββας (37' Πασαλίδης), Γιάνκοβιτς, Λάζιτς, Ψυχογιός (22' Σιώπης), Ιγνατίδης (59' Γαρεφαλάκης).

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης (46΄Κιόσε), Πούγγουρας, Βασαΐτης, Δεληγιαννίδης, Πατράλης, Πολύζος, Συράκος (46' Σαββίδης), Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Τσολακίδης.

....................................................

Εκτός 11άδας ο Σαββίδης λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, είναι όμως στον πάγκο. Απών επίσης από το αρχικό σχήμα και ο Κιόσε.

Κοντά στην αποστολή και ο τραυματίας Τσελεπίδης που κατέβηκε στον Πειραιά για να συμπαρασταθεί στους συμπαίκτες του...

Σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος...

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον γάβρο στη σέντρα...

6ο λεπτό: Ο Τσολακίδης έκλεψε την μπάλα μπήκε στην περιοχή, εξαπέλυσε δυνατό σουτ αλλά ο Στρεζος απέκρουσε με εκτίναξη το "Γ".

8ο λεπτό: Νέα καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Κόρνερ ο Πόζογλου, απευθείας πιάνει το σουτ ο Βασαΐτης στην κίνηση και πάλι ο Στρέζος απέκρουσε...

10ο λεπτό: Ο ΠΑΟΚ πατάει καλύτερα στο γήπεδο μέχρι στιγμής και είναι η ομάδα που βγάζει φάσεις.

15ο λεπτό: Μακρινό σουτ του Λάτσι, άουτ.

22ο λεπτό: Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό, ο Σιώπης στη θέση του Ψυχογιού.

Φτάσαμε στα μισά του ημιχρόνου, με τον Ολυμπιακό να έχει ισοροπήσει μετά το πολύ καλό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ.

Καλό το κλίμα στο γήπεδο, περίπου 100 οι θεατές που παρακολουθούν την αναμέτρηση.

35ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ. Συνδυασμός Συράκου - Τσολακίδη, το σουτ του τελευταίου κόντραρε σε αμυντικό και ο Πόζογλου με πλασέ λίγο έξω από την μικρή περιοχή έκανε το 0-1!  

37ο λεπτό: Δεύτερη αλλαγή για τον Ολυμπιακό και πάλι αναγκαστική. Πασαλίδης στη θέση του Παπασάββα.

38ο λεπτό: Ο Ολυμπιακός ισοφαρίζει με κεφαλιά του Σιώπη μετά από εκτέλεση φάουλ του Πασαλίδη (οι δύο αλλαγές του Ολυμπιακού!). Η μπάλα πήγε στη ρίζα του δοκαριού και μετά στα δίχτυα.

40ό λεπτό: Πολύ καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με τον Στρέζο να αποκρούει σουτ του Παπαδόπουλου μέσα από την μεγάλη περιοχή...

45ο λεπτό: Ο Στρέζος (κορυφαίος του γάβρου) και πάλι σταματάει προσπάθεια του Παπαδόπουλου προλαβαίνοντάς τον την τελευταία στιγμή.

Hμίχρονο...

Ξεκίνησε η επανάληψη, ο ΠΑΟΚ στη σέντρα, με δύο αλλαγές ο Δικέφαλος.

46ο λεπτό: Σαββίδης και Κιόσε στις θέσεις των Συράκου και Τοπαλίδη

50ό λεπτό: Κίτρινη στον Γιάνκοβιτς για σκληρό φάουλ στον Σαββίδη.

Συμπληρώσαμε 10 λεπτά στην επανάληψη με τον ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος των γηπεδούχων και να προσπαθεί για δεύτερο γκολ.

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής που διεξάγεται στο Αγρίνιο στο 45', Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 0-0.

60ό λεπτό: Σουτ του Σαββίδη έξω από την περιοχή, με υπερένταση σε κόρνερ ο Στρέζος. Το κόρνερ εκτελέστηκε από τον Πόζογλου, κεφαλιά ο Πολύζος, εύκολα ο Στρέζος. 

Φτάσαμε στο 65' με τον ΠΑΟΚ να είναι εμφανώς καλύτερος του Ολυμπιακού. Και μόνο το γεγονός ότι ο Στρέζος (πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ) είναι ο καλύτερος παίκτης του γάβρου τα λέει όλα!

67ο λεπτό:  Κίτρινη κάρτα στον Ρετζή.

72ο λεπτό: Ανύπαρκτος επιθετικά ο Ολυμπιακός στην επανάληψη, αλλά αρκετά τα αβίαστα λάθη των παικτών μας...

Οχτώ λεπτά (+ τις καθυστερήσεις) απομένουν για να τελειώσει το παιχνίδι.

86ο λεπτό: Ο Πόζογλου εκτέλεσε φάουλ από πλάγια, μπόλκαρε ο Στρέζος.

Ο Ολυμπιακός έχει "σύμμαχο" στην επανάληψη τον αέρα που πνέει από την αρχή

87ο λεπτό: Ο Ολυμπιακός παίρνει προβάδισμα στο σκορ με κοντινό σουτ του Γαρεφαλάκη και αφού προηγήθηκε σύγχυση στην περιοχή μας, μετά από εκτέλεση κόρνερ

Τέλος

Διαβάστε ακόμη...