Ακόμη ένα βήμα για τον τίτλο!

Για την 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα στη Νέα Μεσήμβρια την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα με το εντυπωσιακό 4-0...
Ακόμη ένα βήμα για τον τίτλο!

Ο Δικέφαλος μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 10' με 2-0, χάρη σε γκολ των Πούγγουρα στο 5' και Βασίλη Παπαδόπουλου στο 10'. Οι παίκτες του Ίβιτς έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και αν ήταν πιο προσκτικοί στις τελικές τους προσπάθειες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλα τέρματα στο πρώτο 45λεπτο. Υπήρχαν στιγμές στην αναμέτρηση που η ομάδα παρέδιδε μαθήματα ποδοσφαίρου, ικανοποιώντας τους θεατές που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσήμβρια.

Στην επανάληψη δύο γκολ του Ευθύμη Κουλούρη στο 57' και στο 90' διαμόρφωσαν το τελικό 4-0, σφραγίζοντας τη νίκη του ΠΑΟΚ που με 60 βαθμούς προηγείται στη βαθμολογία ακολουθούμενος από τον Ολυμπιακό που έχει 57 και δύο παιχνίδια περισσότερα!  

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Πούγγουρας, Βασαΐτης, Τσελεπίδης, Δεληγιαννίδης, Πολύζος (62' Πιαστόπουλος), Τουμανίδης, Σαββίδης (71' Ταουσιάνης), Πόζογλου, Κουλούρης, Παπαδόπουλος (46' Τσολακίδης)

ΠΑΣ Γιάννινα: Κολιοφούκας, Myskaj, Φίλιος, Ιωάννου Δ. (52' Πασχάλης), Ταχιάς (58' Βασιλείου), Πανταζής, Φαρμάκης, Χαρίσης, Παπαρούνας, Ιωάννου Ι., Καμπέρης (52' Καμπέρης)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

ΑγώναςΓήπεδοΗμερομηνίαScoreSKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΗΓΑΔΙΩΝ22.03.142-4 τελικόΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ22.03.144-1 τελικόΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ EMILEON22.03.142-1 τελικόΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΘΛ.ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ22.03.142-3 τελικόΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - Ο.Φ.Η.ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ22.03.141-0 τελικόΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΓ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗ (ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ)22.03.141-3 τελικόΠ.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑNΕΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ22.03.144-0 τελικόΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑΑΘΛ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ22.03.14 14:00-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΡΗΣΔΗΜΟΤΙΚΟ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ23.03.14 13:30-

...........................................................................

Θυμηθείτε τα όσα έγιναν στο παιχνίδι...

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη σέντρα...

5o λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ με εντυπωσιακή κεφαλιά του Πούγγουρα, που μετά από εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου με δυνατή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

10 λεπτό: Εκπληκτική ενέργεια του Σαββίδη που αφού πρώτα έκλεψε την μπάλα, βρήκε με εξαιρετική μακρινή πάσα τον Παπαδόπουλο και αυτός έκανε το 2-0.

15ο λεπτό: Κίτρινη στον Ιωάννου του ΠΑΣ για μαρκάρισμα στον Τσελεπίδη...

Πολύ ωραίο παιχνίδι μέχρι στιγμής, γρήγορο και με την μπάλα πάνω κάτω!

20ο λεπτό: Επίθεση του ΠΑΟΚ που ξεκίνησε με βολέ του Σοϊλεμέζογλου, η μπάλα έφτασε στον Πόζογλου που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Κολιοφούκας απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα το σουτ του Στέλιου, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Σαββίδη που σκόραρε, αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφ σάιτ...

36ο λεπτό: Ο διαιτητής αποβάλλει κάποιον από τον πάγκο του ΠΑΣ για διαμαρτυρία.

Ποδόσφαιρο για σεμινάριο από πλευράς ΠΑΟΚ κατά διαστήματα...

40ό λεπτό: Χαμηλή σέντρα του Κουλούρη από τα αριστερά για τον Τουμανίδη που δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε και μπλόκαρε ο Κολιοφούκας.

43ο λεπτό: Παρατηρήσεις του διαιτητή στον πάγκο του ΠΑΣ που είναι ιδιαίτερα προκλητικός...

44ο λεπτό: Κιτρινίζεται ο Πανταζής των φιλοξενούμενων για σκληρό παιχνίδι στον Πόζογλου.

Ημίχρονο

Ξεκίνησε η επανάληψη με μικρή καθυστέρηση λόγω εισβολής σκύλου στον αγωνιστικό χώρο.

46ο λεπτό: Τσολακίδης στη θέση του Βασίλη Παπαδόπουλου.

50ό λεπτό: Σέντρα του Κουλούρη, κεφαλιά του Σαββίδη άουτ.

56o λεπτό: Ο Σοϊλεμεζογλου απέκρουσε φάουλ που εκτέλεσαν οι φιλοξενούμενοι, με την μπάλα να αλλάζει πορεία, καθώς βρήκε σε σώμα αμυντικού.

57ο λεπτό: Κλέψιμο του Σαββίδη στη μεσαία γραμμή και κάθετη στον Κουλούρη που έκανε το 3-0 για τον ΠΑΟΚ

62ο λεπτό: Πιαστόπουλος στη θέση του Πολύζου.

71ο λεπτό: Ταουσιάνης στη θέση του Σαββίδη, κλείνει τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ.

80ό λεπτό: Μετά το 3-0 ο ΠΑΟΚ έδωσε πολλούς χώρους στον ΠΑΣ και σε αυτό το λεπτό χρειάστηκε η έγκαιρη επέμβαση του Σοϊλεμέζογλου που πρόλαβε επιθετικό της ομάδας της Ηπείρου λίγο πριν γίνει πολύ απειλητικός!

84ο λεπτό: Πολύ καλό γύρισμα του Πόζογλου στην περιοχή, δεν βρέθηκε όμως κάποιος παίκτης του ΠΑΟΚ να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα!

90ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Κουλούρης με σουτ μετά από πάσα του Ταουσιάνη.

Τέλος

..................................................................

 

Διαβάστε ακόμη...