Η μοναξιά της κορυφής για την Κ17!

Για την 1η αγωνιστική του 4ου γύρου του πρωταθλήματος υποδομών, η Κ17 του ΠΑΟΚ κέρδισε στο Αγρίνιο τον ουραγό Παναιτωλικό με 4-0...
Η μοναξιά της κορυφής για την Κ17!

Ο Δικέφαλος βρίσκεται πλέον μόνος στην 1η θέση του Βορείου Ομίλου με 43 βαθμούς, με την Ξάνθη να ακολουθεί με 40.

Ο αγώνας δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του ΠΑΟΚ που βρήκε δίχτυα με τους Πούφλη στο 9', Κώστα στο 12' (απευθείας εκτέλεση κόρνερ), Κάκκο 59' και Συράκο 69'. Η ομάδα μας είχε πάρα πολλά τετ α τετ χαμένα, μιλάμε για αδικαιολόγητα μεγάλο αριθμό, και αν ήταν πιο προσεκτική στα τελειώματα θα έσπαζε σήμερα τα κοντέρ!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Δεληγιάννης, Λιάπτσης (60' Παπανικολάου), Παντεκίδης, Ξεπαπαδέας (71' Βαρλάμης), Δοδοντσάκης, Παναγιωτίδης, Καρολίδης (55' Κυριλίδης), Κώστας (68' Καπρέτσος), Πούφλης (63' Κουτούσης), Κάκκος, Συράκος.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής...

ΑγώναςΓήπεδοΗμερομηνίαScoreSKODA ΞΑΝΘΗ - ΒΕΡΟΙΑΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΗΓΑΔΙΩΝ22.02.143-1ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ22.02.141-0ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ EMILEON23.02.140-4ΡΕΠΟ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Και η βαθμολογία του Βορείου Ομίλου (ενημερωμένη)...

  •   1 . Π.Α.Ο.Κ. / 43 / 19
  •   2 . SKODA ΞΑΝΘΗ / 40 / 19
  •   3 . ΑΡΗΣ / 38 / 19
  •   4 . ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / 19 / 19
  •   5 . ΒΕΡΟΙΑ / 19 / 19
  •   6 . ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ / 13 / 18
  •   7 . ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / 12 / 18

.............................................................

Θυμηθείτε τα όσα έγιναν στο Αγρίνιο

Το παιχνίδι ξεκίνησε στο αθλητικό κέντρο Emileon του Αγρινίου...

9ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ. Εξαιρετική μπαλιά 30 μέτρων του Παναγιωτίδη στον Πούφλη, με τον τελευταίο να υποδέχεται ιδανικά την μπάλα και να τελειώνει άψογα τη φάση ανοίγοντας το σκορ!

12ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-2. Σκόρερ ο Κώστας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Ο ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικός μέχρι στιγμής, έχει την κατοχή και ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι!  

17ο λεπτό: Φοβερή ενέργεια του Κώστα, κάθετη στον Κάκκο που έσπασε όμορφα την μπάλα στον Συράκο, με τον τελευταίο όμως να μην την προλαβαίνει και ενώ η εστία ήταν κενή!

24o λεπτό: Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Ο Κάκκος από αριστερά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πάσαρε στον Πούφλη που όμως δεν βρήκε την μπάλα σε κενή εστία. Φάση παρόμοια με αυτήν του 17'.

35o λεπτό: Σε θέση τετ α τετ ο Συράκος, τον προλαβαίνει όμως αμυντικός  του Παναιτωλικού και βγάζει την μπάλα κόρνερ...

44ο λεπτό: Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να πιέζει με αμείωτο ρυθμό και στα τελευταία λεπτά έχασε άλλες δύο καλές ευκαιρίες με τους Παναγιωτίδη (σουτ άουτ) και τον Κώστα (άργησε να πλασάρει)...

Ημίχρονο στο Αγρίνιο...

Ξεκίνησε η επανάληψη

55ο λεπτό: Κυριλίδης στη θέση του Καρολίδη

59ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ με τον Συράκο να πασάρει και τον Κάκκο να εκτελεί!

60ό λεπτό: Παπανικολάου στη θέση του Λιάπτση

62ο λεπτό: Νέα χαμένη ευκαιρία (τετ α τετ) για τον Δικέφαλο με τον Συράκο.

63ο λεπτό: Κουτούσης στη θέση του Πούφλη

68ο λεπτό: Καπρέτσος στη θέση του Κώστα.

69ο λεπτό: Ο Συράκος κλέβει την μπάλα από το στόπερ του Παναιτωλικού και με έξυπνο πλασέ κάνει το 0-4!!!

71ο λεπτό: Βαρλάμης στη θέση του Ξεπαπαδέα, κλείνει τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ.

75ο λεπτό: Ο Συράκος εκτέλεσε πλάγιο άουτ, η μπάλα πήγε στον Κάκκο που μόνος με τον τερματοφύλακα πλάσαρε άουτ. Ο ΠΑΟΚ έκει κατεβάσει στροφές όμως παραμένει πολύ επικίνδυνος, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που δεν μπορούν να βγουν με αξιώσεις στην επίθεση.

78ο λεπτό: Η σειρά του Καπρέτσου να βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, το πλασέ του όμως πέρασε άουτ!

85ο λεπτό: Το ρεσιτάλ των χαμένων ευκαιριών συνεχίζεται! Αυτή τη φορά ο Κάκκος μόνος του με τον τερματοφύλακα, πλάσαρε πάνω στον  πορτιέρο.

88ο λεπτό: Συνεργασία Συράκου - Κουτούση, το σουτ του τελευταίου από πολύ κοντά το απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας την τελευταία στιγμή! 

91ο λεπτό: Σουτ του Συράκου στο "Γ" των δοκαριών του Παναιτωλικού και άουτ!

92ο λεπτό: Τετ α τετ του Κουτούση και νέα απόκρουση του τερματοφύλακα!!!

Τέλος

.......................................................

Διαβάστε ακόμη...