Μεγάλο διπλό για την Κ20 στην Αθήνα!

Για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-2 την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, χάρη σε 2 γκολ του Ευθύμη Κουλούρη...
Μεγάλο διπλό για την Κ20 στην Αθήνα!

Το παιχνίδι έγινε στο Αθλητικό Κέντρο της αθηναϊκής ομάδας στο Κορωπί και ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του έφτασε τους 42 βαθμούς σε 19 αγώνες και βρίσκεται μόνος στη 2η θέση... Ταυτόχρονα πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον Παναθηναϊκό που είχε επικρατήσει στο παιχνίδι του 1ου γύρου στο γήεδο των Νέψν επιβατών με 0-3...

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και σε αυτό βοήθησε σίγουρα το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο 2΄μόλις λεπτό με τον Κουλούρη. Οι παίκτες του Ίβιτς έπιασαν στον ύπνο τους γηπεδούχους οι οποίοι στη συνέχεια όμως αντέδρασαν.

Στο 22' κέρδισαν πέναλτι, το εκτελεσε ο Μπαλμπόα, αλλά ο Σοϊλεμέζογλου απέκρουσε πέφτοντας στη δεξιά του γωνία!!! Εξαιρετική απόκρουση για τον πορτιέρο του ΠΑΟΚ που ψάρεψε τον Μπαλμπόα και κράτησε ανέπαφη την εστία μας. Το πέναλτι δόθηκε σε χέρι αμυντικού...

Ο ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έδωσε γήπεδο στον Παναθηναϊκό, πίεζε όμως στη μεσαία γραμμή και προσπάθησε να κλέψει μπάλες και να παίξει την αντεπίθεση. Κυρίαρχοι στοιχείο ήταν οι δυνατές προσωπικές μονομαχίες, μέσα σε αθλητικά πλαίσια όμως.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 64ο λεπτό ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με κεφαλιά του Δώνη και ενώ ο πάγκος του ΠΑΟΚ και οι παίκτες του διαμαρτυρήθηκαν εντονότατα για οφ σάιτ!!! Ο ρέφερι λίγο αργότερα απέβαλε τον Βλάνταν Ίβιτς για αυτόν το λόγο...

Στο 74ο λεπτό, δόθηκε κόκκινη για τον Τζανουλίνο που ανέτρεψε στον Σαββίδη (τελευταίος παίκτης). Το φάουλ σε καλή θέση το εκτέλεσε ο Κουλούρης και μπλόκαρε σε δύο χρόνους ο Κότσαρης... Δείτε τη φάση ΕΔΩ

Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι απέκτησε και πάλι ρυθμό με τον ΠΑΟΚ να πιέζει για το γκολ της νίκης. Έτσι αφού στο 84ο λεπτό χάθηκε φοβερή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, όταν μετά από σέντρα του Σαββίδη από τα δεξιά, το εναέριο βολέ του Κουλούρη από πολύ καλή θέση πέρασε άουτ άουτ, φτάσαμε στο 93'. Ο Κουλούρης εκμεταλλεύεται λάθος του Αγγελόπουλου και κάνει το 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ, καθώς δεν υπήρχαν τα χρονικά περιθώρια για την ομάδα του Σπύρου Μαραγκού να αντιδράσει.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Τζανουλίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Αναστασόπουλος, Δώνης, Αγγελόπουλος Β. (60΄ Μουζακίτης), Νιούμαν, Μαλντίν (82΄ Αγγελόπουλος Γ.), Γιαννιτσάνης, Μπαλμπόα (82΄ Χαλκιαδάκης)

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης, Qose, Βασαΐτης, Πούγγουρας, Πατράλης, Σαββίδης (93' Τουμανίδης), Πολύζος, Πόζογλου (71' Δεληγιαννίδης), Κουλούρης, Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα σημερινά αποτελέσματα:

ΑγώναςΓήπεδοΗμερομηνίαScoreΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ08.02.142-1ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ08.02.141-1ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ08.02.140-1ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.ΑΘΛ.ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (ΚΟΡΩΠΙ)08.02.141-2ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣΠ.Ε.Α.Κ.Ι. ΑΝΑΤΟΛΗΣ08.02.14

0-0

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣΜΟΥΡΝΙΩΝ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ08.02.141-0Ο.Φ.Η. - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣΕ.Γ.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ09.02.144-0ΑΠΟΛΛΩΝ - SKODA ΞΑΝΘΗΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ09.02.140-2ΒΕΡΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΚΑΨΟΧΩΡΑΣ09.02.140-1

.....................................................

Θυμηθείτε τα όσα έγιναν στο ματς.

Διαιτητές του παιχνιδιού ορίστηκαν οι: Βάτσιος, Κρέτσιμος και Οικονόμου όλοι του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής.

Λίγοι θεατές στο γήπεδο, δεν ξεπερνούν τους 50, ενώ στην περιοχή υπάρχει έντονη δυσοσμία!

12:03 στο γήπεδο οι ομάδες σε λίγο η έναρξη...

Το παιχνίδι ξεκίνησε (12:05) με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

2ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ με το καλημέρα για τον ΠΑΟΚ με τον Ευθύμη Κουλούρη!

Δυνατό ξεκίνημα για του παίκτες του Ίβιτς που έπιασαν στον ύπνο τους γηπεδούχους

7ο λεπτό: Ο Σοϊλεμέζογλου αποκρούει με τις γροθιές του εκτέλεση κόρνερ. Η μπάλα είχε πάρει πορεία προς τα μέσα...

Μετά το 0-1 ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αντιδράσει και έχει πάρει μέτρα στο γήπεδο.

12ο λεπτό: Ο ΠΑΟΚ πιέζει στη μεσαία γραμμή και προσπαθεί να κλέψει μπάλες και να παίξει την αντεπίθεση. Κυρίαρχοι στοιχείο μέχρι στιγμής οι δυνατές προσωπικές μονομαχίες, μέσα σε αθλητικά πλαίσια όμως.

Προονητής της ομάδας του Παναθηναϊκού είναι ο Σπύρος Μαραγκός, γνωστός και από το πέρασμά του από τον Δικέφαλο σαν παίκτης (1996-1998 και 1999-2000).

16ο λεπτό: Σέντρα στην καρδιά της άμυνάς μας, μπλοκάρει εύκολα ο Σοϊλεμέζογλου.

17ο λεπτό: Σκληρό μαρκάρισμα του Δώνη στον Πατράλη, παρέχονται οι πρώτες βοήθειες στον παίκτη μας που συνεχίζει κανονικά.

18ο λεπτό: Σέντρα του Πόζογλου από τα αριστερά, εύκολα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

22o λεπτό: Πέναλτι κερδίζει ο βάζελος, το εκτελεσε ο Μπαλμπόα αλλά ο Σοϊλεμέζογλου απέκρουσε πέφτοντας στη δεξιά του γωνία!!! Εξαιρετική φάση για τον πορτιέρο του ΠΑΟΚ που ψάρεψε τον Μπαλμπόα και κράτησε ανέπαφη την εστία μας. Το πέναλτι δόθηκε σε χέρι αμυντικού...

25ο λεπτό: Αντεπίθεση του ΠΑΟΚ με τον Παπαδόπουλο να βγαίνει τετ ε τετ αλλά να τον σταματάει ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού (Κότσαρης). Ο βοηθός υπέδειξε οφ σάιτ, δύσκολη πάντως η φάση καθώς ο ΠΑΟΚ κινήθηκε πολύ γρήγορα στο χώρο!

27ο λεπτό: Σέντρα του Παπαδόπουλου από τα δεξιά, ο Κουλούρης βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας του Παναθηναϊκού, αλλά αστόχησε.

30ό λεπτό: Φάουλ για τον Παναθηναϊκό σε καλή θέση, το εκτέλεσε ο Αναστασόπουλος μπλόκαρε ο Σοϊλεμέζογλου.

33ο λεπτό: Εκπληκτική απόκρουση του Σοϊλεμέζογλου που νίκησε τον Αγγελόπουλο στο τετ α τετ!

34ο λεπτό: Ο Τζανουλίνος απομακρύνει στη γραμμή πλασέ του Βασίλη Παπαδόπουλου με τον Κότσαρη εξουδετερωμένο... Μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ!

42o λεπτό: Σουτ του Σαββίδη, άουτ...

45ο λεπτό: Φάουλ για τον Παναθηναϊκό από τα δεξιά, το εκτέλεσε ο Χουχούμης  απομάκρυνε εύκολα  η άμυνα.

45'+1: Σουτ του Πόζογλου, εύκολα ο Κότσαρης.

Ημίχρονο στο Κορωπί, με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 0-1 από το 2ο λεπτό.

Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες...

50ό λεπτό: Ο Πούγγουρας την τελευταία στιγμή απομακρύνει με προβολή προ του Νιούμαν...

52ο λεπτό: Ο Σοϊλεμέζογλου με έξοδο μπλοκάρει προ του Γιαννίτσανη.

53ο λεπτό: Κίτρινη στον Σαββίδη για χέρι.

Ο Πανθαηναϊκός μπήκε δυνατά στην επανάληψη, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ισορροπήσει το ματς μετά το 50' και ενώ έχουμε φτάσει στο 58'.

58ο λεπτό: Γυριστό του Κουλούρη μπλόκαρε ο Κότσαρης

60ό λεπτό: Μουζακίτης στη θέση του Αγγελόπουλου για τον Παναθηναϊκό. Ο Μαραγκός θέλει να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του.

63ο λεπτό: Κίτρινη στον Βασαΐτη για διαμαρτυρία

64ο λεπτό: Κίτρινη στον Κουλούρη

64ο λεπτό: Ο Παναθηναϊκός ισοφαρίζει με κεφαλιά του Δώνη και ενώ ο πάγκος του ΠΑΟΚ και οι παίκτες του διαμαρτύρονται για οφ σάιτ!!!

67ο λεπτό: Ο Βάτσιος αποβάλλει τον Ίβιτς για διαμαρτυρία.

68ο λεπτό: Κίτρινη στον Δώνη για σκληρό μαρκάρισμα.

69ο λεπτό: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαββίδη, άουτ...

Το κοράκι είναι μεταμορφωμένο στην επανάληψη. Μετα από μια ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, άρχισε να τα βλέπει όλα πράσινα στη επανάληψη.

70ό λεπτό: Ο Μπαλμπόα μπλοκάρει στουτ του Νιούμαν, που βρέθηκε σε πολύ καλή θέση.

71ο λεπτό: Ο Σοϊλεμέζογλου μπλοκάρει προ του Μαλντίν.

Στο ίδιο λεπτό: Δεληγιαννίδης στη θέση του Πόζογλου.

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε το παθητικό του παιχνίδι στην επανάληψη δεχόμενος την ισοφάριση .

74ο λεπτό: Κόκκινη για τον Τζανουλίνο που ανέτρεψε στον Σαββίδη (τελευταίος παίκτης, πάλι καλά που το έδωσε). Φάουλ σε καλή θέση για τον ΠΑΟΚ. Το εκτέλεσε ο Κουλούρης και μπλόκαρε σε δύο χρόνους ο Κότσαρης...

Ο Δώνης γυρίζει στόπερ στη θέση του Τζανουλίνου.

79ο λεπτό: Ανύπαρκτο οφ σάιτ στον Σαββίδη.

80ό λεπτό: Ο Αναστασόπουλος την τελευταία στιγμή απομακρύνει προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ.

81ο λεπτό: Σουτ του Παπαδόπουλου άουτ.

82ο λεπτό: Ατομική προσπάθεια του Σαββίδη και καλό σουτ που το έπιασε ο Κότσαρης.

83ο λεπτό: Γ. Αγγελόπουλος και Χαλκιαδάκης στις θέσεις των Μπαλμπόα και Μαλντίν.

84ο λεπτό: Φοβερή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Σέντρα του Σαββίδη από τα δεξιά, εναέριο βολέ του Κουλούρη από πολύ καλή θέση άουτ.

86ο λεπτό: Κίτρινη στον Παπαδόπουλο για διαμαρτυρία.

Μπήκαμε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ...

90ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ με τον Ευθύμη Κουλούρη που εκμεταλλεύεται λάθος του Αγγελόπουλου και κάνει το 1-2.

93ο λεπτό: Τουμανίδης στη θέση του Σαββίδη που βγαίνει τραυματίας.

Τέλος

........................................................... 

Διαβάστε ακόμη...