Επιστροφή στις νίκες για την Κ20

Την πρώτη της νίκη μέσα στο 2014 πέτυχε στα Χανιά η Κ20 του ΠΑΟΚ, νικώντας την αντίστοιχη του Πλατανιά με 0-1 ...
Επιστροφή στις νίκες για την Κ20

Η σημερινή ήταν μια νίκη που πέρα από το βαθμολογικό τρίποντο, βελτίωσε την ψυχολογία της ομάδας, η οποία μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, ξαναείδε το χρώμα της νίκης και μάλιστα εκτός έδρας...

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να πιάσει κάποια ιδιαίτερα καλή απόδοση, πήρε το τρίποντο χάρη σε γκολ του Ευθύμη Κουλούρη στο 31ο λεπτό. Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Κουλούρης από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και αριστερά, με εντυπωσιακό διαγώνιο σουτ από 25 μέτρα, άφησε άγαλμα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Κοκκαλά !

Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς είχαν και άλλες καλές στιγμές στην αναμέτρηση, κυρίως με τον Πόζογλου, όμως έπεσαν πάνω σε έναν καλό τερματοφύλακα (Κοκκαλάς), ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως είναι ο 3ος της πρώτης ομάδας του Πλατανιά και τον "κατέβασαν" για να παίξει στο σημερινό ματς.

Με τη νίκη του αυτή ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην 2η θέση του πρωταθλήματος, φτάνοντας τους 39 βαθμούς σε 18 παιχνίδια και κυνηγάει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ένα βαθμό περισσότερο, αλλά σε 19 παιχνίδια.

Ο Δικέφαλος έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα έχοντας δεχτεί 16 γκολ (17 ο γαβροβάζελος), αλλά και την καλύτερη επίθεση με 44 γκολ (41 ο γάβρος,). Η Κ20 έχει κερδίσει μέχρι σήμερα 13 παιχνίδια, έχασε 5, ενώ κανένα ματς από τα 18 που έδωσε δεν τελείωσε ισόπαλο!

Oι συνθέσεις των ομάδων:

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Κελάκης, Νικηφόρος (46' Χαραλαμπάκης), Μπουρμπάκης, Κοκονάκης (70' Ζουμπατόπουλος), Χαλκιαδάκης, Κοκκινάκης (46' Κοντορινάκης), Πατρικάκης, Γιουρουκάκης, Μαυρεδάκης και Τσίτας

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης, Αναστασίου (21' Πούγγουρας), Βασαΐτης, Πολύζος (86' Τουμανίδης), Qose, Πόζογλου, Πατράλης, Κουλούρης, Σαββίδης και Τσολακίδης (72' Παπαδόπουλος)

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣΒ' ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΛΑΥΡΑΣ)30.01.141-0ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣΠ.Ε.Α.Κ.Ι. ΑΝΑΤΟΛΗΣ01.02.142-1ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - Π.Α.Ο.Κ.ΜΟΥΡΝΙΩΝ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ01.02.140-1ΚΑΛΛΟΝΗ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ01.02.142-2ΑΡΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ01.02.141-0ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ01.02.140-2ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣΑΘΛ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ02.02.14 3-0ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣΣΤΑΥΡΟΥΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ-Ο.Φ.Η. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ02.02.14 14:30-

.............................................................

Θυμηθείτε τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση...

Το παιχνίδι ξεκίνησε στις Μουρνιές ...

7ο λεπτό: Τετ α τετ του Πόζογλου με τον Κοκκαλά, απομακρύνει ο τερματοφύλακας, ο οποίος να σημειώσουμε πως είναι ο 3ος της πρώτης ομάδας και τον "κατέβασαν" για να παίξει στο σημερινό ματς.

Το παιχνίδι γίνεται σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα, κάτω από ψιλόβροχο.

20ό λεπτό: Ο ΠΑΟΚ έχει μια ελαφρά υπεροχή στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα...

21ο λεπτό: Αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, με τον Πούγγουρα να περνάει στη θέση του Αναστασίου, που δείχνει να έχει πρόβλημα στον αστράγαλο.

25o λεπτό: Κεφαλιά του Πόζογλου από καλή θέση άουτ.

31ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον Δικέφαλο με τον συνήθη ύποπτο (Κουλούρης) που από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και αριστερά με εντυπωσιακό σουτ από 25 μέτρα, άφησε άγαλμα τον Κοκκαλά!

32ο λεπτό: Ο Πολύζος, βρέθηκε στην μικρή περιοχή του Πλατανιά και λίγο πλάγια, προσπάθησε να σιγουρέψει το γκολ  γυρίζοντας την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, όμως δεν ακολούθησε συμπαίκτης του...

Ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να προηγείται 0-1, να ελέγχει απόλυτα το ρυθμό του αγώνα και να μην έχει απειληθεί από τους γηπεδούχους σε καμία περίπτωση. Ο Σοϊλεμέζογλου είναι χωρίς υπερβολή θεατής στο ματς μέχρι στιγμής!

Ξεκίνησε η επανάληψη ...

53ο λεπτό: Κίτρνη στον Πούγγουρα.

55ο λεπτό: Χωρίς κάτι ιδιαίτερο στα πρώτα δέκα λεπτά της επανάληψης.

70ό λεπτό: Ο Πλατανιάς έχει ανεβάσει την απόδοσή του, αλλά δεν απειλεί τον Σοϊλεμέζογλου.

72ο λεπτό: Κίτρινη στον Χαλκιαδάκη.

74ο λεπτό: Ο Κοκκαλάς απέκρουσε σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Κουλούρης πήρε το ριμπάουντ, αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφ σάιτ.

75ο λεπτό: Τετ α τετ ο Κουλούρης που μπήκε από τα δεξιά, αλλά ο Κοκκαλάς απέκρουσε με τα πόδια.

80ό λεπτό: Ο Πόζογλου προσπάθησε να κρεμάσει τον Κοκκαλά, ο οποίος με ετοιμότητα απέκρουσε...

91ο λεπτό: Σέντρα του Πόζογλου, απευθείας σουτ του Σαββίδη, όμως και πάλι ο πορτιέρο είπε όχι!

Τέλος...

 

Διαβάστε ακόμη...