Λευκή ισοπαλία για την Κ17!

Για την 4η αγωνιστική του 3ου γύρου, η Κ17 του ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας με την αντίστοιχη της Βέροιας.
Λευκή ισοπαλία για την Κ17!

Ο Δικέφαλος με 34 βαθμούς σε 15 παιχνίδια προηγείται στη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου, ακολουθούμενος από την Ξάνθη που έχει 30. Οι παίκτες του Αλέκου Θεοδωρίδη ήταν πολύ καλύτεροι της Βέροιας, αλλά έπεσαν πάνω σε έναν καταπληκτικό τερματοφύλακα που έπιανε κυριολεκτικά τα άπιαστα. 

Είχε βέβαια και τη βοήθεια της τύχης καθώς δύο φορές σε σουτ των Πούφλη και Παναγιωτίδη η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια των φιλοξενούμενων, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις οι παίκτες μας δεν είχαν το απαιτούμενο καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Δεληγιάννης, Λιάπτσης (77' Αργυρίου), Παντεκίδης, Χατζηδίμπας, Δοδοντσάκης, Παναγιωτίδης Αρ., Καρολίδης (70' Κουτούσης), Κώστας, Πούφλης, Δημητριάδης, Συράκος.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

ΑγώναςΓήπεδοΗμερομηνίαScoreΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΑΘΛ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΣ ΡΟΔΟΠΗΣ26.01.141-2 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΡΗΣΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ EMILEON26.01.140-4Π.Α.Ο.Κ. - ΒΕΡΟΙΑΑΘΛ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΣΜ ΜΙΚΡΑΣ26.01.140-0 ΡΕΠΟ: SKODA ΞΑΝΘΗ

..........................................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης ...

Χιονόνερο πέφτει στη Μίκρα, με τη θερμοκρασία να είναι στους 0 βαθμούς...

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα...

3ο λεπτό: Ωραία ανάπτυξη του ΠΑΟΚ από τα δεξιά, σέντρα του Πούφλη, σουτ του Συράκου, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

6ο λεπτό: Δυνατό σουτ του Παναγιωτίδη στο "Γ", απέκρουσε σε κόρνερ ο πορτέρο της Βέροιας.

15ο λεπτό: Παιχνίδι κατοχής μπάλας  ο ΠΑΟΚ που παίζει σαν τη γάτα με το ποντίκι τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αμύνονται μαζικά!

22ο λεπτό: Διπλή χαμένη ευκαιρία για τπον ΠΑΟΚ. Αρχικά ο Δημητριάδης μετά από ατομική προσπάθεια, σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε, ο Συράκος πήρε το ριμπάουντ, όμως και πάλι ο τερματοφύλακας έσωσε τη Βέροια!

Έχουμε καταγράψει μέχρι στιγμής τέσσερις φάσεις, σε όλες αναφέρεται ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων...

34ο λεπτό: Αμυντικός της Βέροιας απομακρύνει την μπάλα πάνω στη γραμμή μετά από διείσδυση και πλασέ του Δημητριάδη, παραμένει το 0-0 στη Μίκρα.

42ο λεπτό: Κοντινό σουτ του Πούφλη, απομακρύνει σε κόρνερ ο συνήθης ... ύποπτος!

Ημίχρονο...

Ξεκίνησε η επανάληψη στη Μίκρα

48ο λεπτό: Δυνατό σουτ του Παναγιωτίδη στο δοκάρι. Προηγήθηκε πλασέ του Δημητριάδη που το απέκρουσε ο πορτιέρο...

58ο λεπτό: Βολέ του Δημητριάδη έξω από την περιοχή, σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

Πιέζει ο ΠΑΟΚ αλλά έχει βρει απέναντί του εναν πολύ καλό τερματοφύλακα.

60ό λεπτό: Σουτ του Πούφλη στο δοκάρι, το ριμπάουντ ο Δημητριάδης, αλλά και πάλι  ο τερματοφύλακας απέκρουσε εξ επαφής! Μιλάμε για πραγματικό βομβαρδισμό της εστίας της Βέροιας, να δούμε πόσο θα αντέξει η ομάδα της Ημαθίας!

61ο λεπτό: Σουτ του Παναγιωτίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ. Χωρίς συνέχεια η φάση.

70ό λεπτό:   Κουτούσης στη θέση του Καρολίδη

77ο λεπτό: Αργυρίου στη θέση του Λιάπτση

Τέλος

Διαβάστε ακόμη...