Οι αποβολές έφεραν την ήττα...

Για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ έχασε με 1-2 στο Πρόχωμα από την αντίστοιχη της Βέροιας.
Οι αποβολές έφεραν την ήττα...

Ο Δικέφαλος με 36 βαθμούς σε 17 παιχνίδια είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας και έχασε μεγάλη ευκαιρία με νίκη να ξαναπεράσει στην κορυφή, εκμεταλλευόμενος την ήττα του γάβρου στα Πηγάδια (2-1).

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος των φιλοξενούμενων, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 6ο λεπτό, όταν η Βέροια στην πρώτη της επίθεση άνοιξε το σκορ στο Πρόχωμα με τον Μελικιώτη! Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 10ο λεπτό αποβλήθηκε ο Πιαστόπουλος με απευθείας κόκκινη, καθώς σαν τελευταίος αμυντικός κράτησε τον επιθετικό της Βέροιας που έφευγε στην αντεπίθεση...Με 10 συνέχισε ο ΠΑΟΚ, που παρά το αριθμητικό μεινέκτημα, ήταν η ομάδα που υπερείχε στο γήπεδο, με τη Βέροια να παίζει μαζική άμυνα!

Στο 22ο λεπτό, ο Κουλούρης κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα αμυντικού, το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο τερματοφύλακας το απέκρουσε! Ο Δικέφαλος είχε "απέναντί του", εκτός από τη Βέροια και το διαιτητιό τρίο (Γκορτσίλας, Ασκητής και Λεζαης), που με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις τους τα έκαναν μαντάρα. Ειδικά ο ένας βοηθός ήταν επιεικώς ... αστείος.

Στο 83ο λεπτό ο Γκορτσίλας δείχνει κόκιννη στον Τσελεπίδη, αφήνοντας με 9 τον ΠΑΟΚ! Πάρα πολύ αυστηρή η κόκκινη (2η κίτρινη), καθώς δόθηκε σε διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα!

Παρόλα αυτά ο Δικέφαλος βρίσκει τη δύναμη και στο 85ο λεπτό ισοφαρίζει με τον  με τον Ευθύμη Κουλούρη! Η ομάδα συνέχισε να προσπαθεί για τη νίκη, όμως στις καθυστερήσεις δέχτηκε 2ο γκολ (σκόρερ και πάλι ο Μελικιώτης), το οποίο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Τσελεπίδης, Βασαΐτης (46' Τοπαλίδης), Κάκκος, Πολύζος, Κιόσε, Πιαστόπουλος, Τσολακίδης (56' Κούστα), Σαββίδης, Κουλούρης, Παπαδόπουλος (75' Πατράλης)

Βέροια: Βασιλειάδης, Κατσούλης, Ουνγιαλίδης, Ρογγότης (30' Αναστάσης, 72' Πέτκος), Τάνης, Γιαννόπουλος, Νικολαΐδης, Παπαγεωργίου, Στασινόπουλος (60΄Ράδης), Λαζόπουλος, Μελιικιώτης

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

ΑγώναςΓήπεδοΗμερομηνίαScoreSKODA ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΗΓΑΔΙΩΝ25.01.142-1 ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Ο.Φ.Η.ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ25.01.144-2 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣΓ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗ (ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ)25.01.143-1 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣΑΘΛ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ25.01.141-0 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣΑΘΛ.ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (ΚΟΡΩΠΙ)25.01.142-0 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΙΓΕΙΡΟΥ25.01.141-2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ25.01.14

1-0

Π.Α.Ο.Κ. - ΒΕΡΟΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ25.01.141-2 ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ26.01.14 14:30-

........................................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα...

Ο αγωνιστικός χώρος δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, ενώ το παιχνίδι το παρακολουθούν περίπου 100 θεατές.

2ο λεπτό: Σέντρα του Τσολακίδη, ο Κουλούρης πιάνει την κεφαλιά άουτ

4ο λεπτό: Ο ΠΑΟΚ κερδίζει φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή και πλάγια, το εκτέλεσε ο Κάκος, χωρίς συνέχεια η φάση (δόθηκε επιθετικό φάουλ).

6ο λεπτό: Η Βέροια στην πρώτη της επίθεση ανοίγει το σκορ, 0-1 στο Πρόχωμα!

9ο λεπτό: Ο Κουλούρης βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, αλλά αστόχησε!

10ό λεπτό: Αποβάλλεται ο Πιαστόπουλος με απευθείας κόκκινη, καθώς σαν τελευταίος αμυντικός κράτησε τον επιθετικό της Βέροιας που έφευγε στην αντεπίθεση...Με 10 ο ΠΑΟΚ!

Φτάσαμε στο 15' και οι φιλοξενούμενοι έχουν ήδη αρχίσει τις ... καθυστερήσεις.

22ο λεπτό: Ο Κουλούρης κερδίζει πέναλτι από μαρκάρισμα αμυντικού, το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο τερματοφύλακας το απέκρουσε!!!

30ό λεπτό: Μετά την αποβολή του Πιαστόπουλου και το αρχικό σοκ, ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και έχει μεταφέρει το παιχνίδι προς την πλευρά της Βέροιας.

33ο λεπτό: Από πλάγια θέση μπήκε ο Κάκκος στην μεγάλη περιοχή της Βέροιας, έκοψε την μπάλα αλλά δεν τη βρήκε καλά ο Τσολακίδης και αυτή κατέληξε άουτ!

Πιέζει ο ΠΑΟΚ παρά το ότι αγωνίζεται με 10, αμύνεται πολύ καλά η Βέροια μέχρι στιγμής!

43o λεπτό: Μακρινό σουτ του Παπαδόπουλου άουτ.

Ημίχρονο στο Πρόχωμα

Ξεκίνησε η επανάληψη ...

46ο λεπτό: Τοπαλίδης στη θέση του Βασαΐτη, η πρώτη αλλαγή του Ίβιτς.

53ο λεπτό: Σέντρα ο Κάκκος κεφαλιά ο Παπαδόπουλος άουτ... Πού καλή η παρουσία του Κάκκου μέχρι στιγμής, με τον νεαρό να παίζει όλη την πτέρυγα.

56ο λεπτό: Στη θέση του Τσολακίδη ο Κούστα.

58ο λεπτό: Κίτρινη σε παίκτη της Βέροιας για μαρκάρισμα στον Κιόσε.

65ο λεπτό: Αντεπίθεση της Βέροιας, σουτ μέσα από την περιοχή με τα πόδια αποκρούσει ο Σοϊλεμέζογλου!

Με διπλή ζώνη άμυνα αγωνίζεται πλέον η Βέροια...

70ό λεπτό: Σουτ του Σαββίδη σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

75ο λεπτό: Πατράλης στη θέση του Παπαδόπουλου.

Ότι να 'ναι οι αποφάσεις του ενός βοηθού. Για γέλια ο άνθρωπος!

Πολλές καθυστερήσεις από τους Βεροιώτες, διαμαρτυρίες από πλευράς Ίβιτς...

83ο λεπτό: Κόκιννη στον Τσελεπίδη, με 9 ο ΠΑΟΚ!!! Πάρα πολύ αυστηρή η κόκκινη (2η κίτρινη), δόθηκε σε διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα!!!

85ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ με τον Ευθύμη Κουλούρη!

ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 9 ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!

88ο λεπτό: Σουτ του Κουλούρη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας

90ό λεπτό: 1-2 για την Βέροια που εκμεταλλεύεται το αριθμητικό της πλεονέκτημα στην αντεπίθεση. 

Τέλος

 ......................................................

Διαβάστε ακόμη...