Επαγγελματικά συμβόλαια για Βασαΐτη, Πατράλη, Τσολακίδη

Ο ποδοσφαιρικός Αγιος Βασίλης χτύπησε πρόωρα την πόρτα ακόμη τριών ποδοσφαιριστών των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.
Επαγγελματικά συμβόλαια για Βασαΐτη, Πατράλη, Τσολακίδη

Ο λόγος για τους πρωταθλητές Ελλάδας με την ομάδα Κ17 του Δικεφάλου Νίκο Βασαΐτη, Μανόλη Πατράλη και Γιάννη Τσολακίδη.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές που από το καλοκαίρι αγωνίζονται στην Κ20 του ΠΑΟΚ, ακολούθησαν το παράδειγμα των επίσης πρωταθλητών με την Κ17 Στέλιου Πόζογλου και Ευθύμη Κουλούρη, οι οποίοι το περασμένο καλοκαίρι είχαν κληθεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να υπογράψουν τριετή επαγγελματικά συμβόλαια, όπως και των επίσης επαγγελματιών Παναγιώτη Δεληγιαννίδη και Τάσου Δημητριάδη.

Ο γεννημένος το 1996 Νίκος Βασαΐτης αγωνίζεται με επιτυχία ως κεντρικός αμυντικός και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ σε ηλικία 12 ετών, όταν το 2008 είχε αποκτηθεί απ' τις Ελπίδες Συκεών.

Ο Μανόλης Πατράλης είναι ένας μαχητής της μεσαίας γραμμής, ένα αμυντικό χαφ γεννημένο το 1997 και «σειρά» του Βασαΐτη στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, καθώς ήρθε απ' τη Ραιδεστό επίσης το 2008.

Ο γεννημένος τον Ιανουάριο του 1996 Γιάννης Τσολακίδης αγωνίζεται επίσης στη μεσαία γραμμή, αλλά ως ακραίος μεσοεπιθετικός, μάλιστα μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ το 2011 όταν και αποκτήθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο Κιλκίς.

Πέρυσι έκαναν εξαιρετική χρονιά, βοήθησαν τα μέγιστα στο να στεφθεί πρωταθλήτρια η Κ17 και είναι αυτονόητο ότι και οι τρεις φορούν τα χρώματα της Εθνικής ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...