Διπλό επί του συμπολίτη η Κ15

Σε εξ αναβολής αγώνα για την 1η αγωνιστική του πρώτου γύρου, η Κ15 του ΠΑΟΚ κέρδισε στο γήπεδο του Μεγάλου Aλεξάνδρου, την αντίστοιχη του Αρη με 0-1.
Διπλό επί του συμπολίτη η Κ15

Η αναμέτρηση κανονικά έπρεπε να είχε διεξαχθεί στις 21/9, αλλά τότε είχε αναβληθεί λόγω συμμετοχής της ομάδας του ΠΑΟΚ σε διεθνές τουρνουά στο Ροστόφ της Ρωσίας ...

Η ομάδα του Αλέξανδρου Τασούλη συνεχίζει να προηγείται στο βαθμολογικό πίνακα, καθώς σε 7 παιχνίδι έχει 19 βαθμούς (6 νίκες και μία ισοπαλία), ενώ ο συμπολίτης σε 8 ματς έχει 11 βαθμούς. 

Ο Δικέφαλος δεν έπιασε σήμερα ιδιαίτερα καλή απόδοση και πήρε τελικά τη νίκη με το προσφιλές για φέτος σκορ, 1-0. Είναι ένα αποτέλεσμα που έρχεται για 5η φορά σε παιχνίδι της Κ15 του ΠΑΟΚ!

Το γκολ που έδωσε το τρίποντο στην ομάδα μας, το σημείωσε ο Υφαντίδης στο 29' με κοντινό πλασέ!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Σιαμπάνης, Παπαθανασίου (73' Πεχλιβανίδης), Δημητρίου, Ευθυμιάδης (76' Φιλιππίδης), Αηδονίδης, Μίσκοβιτς, Χατζηδίμπας, Νουκάρης (27' Κοντοθανάσης), Ευθυμίου, Μελετίδης (73' Δραγάνης), και Υφαντίδης.

..................................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Μετά από μια μικρή καθυστέρηση στον έλεγχο των διχτύων, το ματς ξεκίνησε με τον Αρη στη σέντρα...

10ο λεπτό: Ισορροπημένο το παιχνίδι μέχρι στιγμής. Η επιθετική δραστηριότητα των δύο ομάδων έχει να δείξει -όλο κι όλο- από ένα κόρνερ εκατέρωθεν.

27ο λεπτό: Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Κοντοθανάσης στη θέση του Νουκάρη. Συνεχίζει να μην έχει να επιδείξει κάτι το αξιομνημόνευτο η αναμέτρηση.

29ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ που ανοίγει το σκορ με κοντινό πλασέ του Υφαντίδη.

37ο λεπτό: O ΠΑΟΚ μετά το 0-1 έχει ανεβάσει την απόδοσή του στο γήπεδο και είναι αυτός που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να σκοράρει και πάλι!

Hμίχρονo

Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγές ο ΠΑΟΚ

Φτάσαμε στο 15ο λεπτό της επανάληψης, οι γηπεδούχοι φάνηκε να μπαίνουν πιο φουριόζοι, στο δεύτερο 45λεπτο καθότι είναι πίσω στο σκορ, όμως ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε και γίνεται παιχνίδι κέντρου από το οποίο λείπουν οι φάσεις.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αν και βρισκόμαστε στο 70ό λεπτό (απομένουν 10'), ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν έκανε άλλη αλλαγή πέραν αυτής του Κοντοθανάση στο 27'...

73ο λεπτό: Πεχλιβανίδης και Δραγάνης στις θέσεις των Παπαθανασίου και Μελετίδη

76ό λεπτό: Φιλιππίδης στη θέση του Ευθυμίου 

79ο λεπτό: Σουτ του Δραγάνη μετά από πάσα του Χατζηδίμπα, περνάει δίπλα από το "Γ" του συμπολίτη

Παίζονται οι καθυστερήσεις

Τέλος

Διαβάστε ακόμη...