Ο Κουλούρης ντύθηκε ... Vukic!

Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε στο Πρόχωμα την αντίστοιχη του Εργοτέλη με 2-1, χάρη σε γκολ του Κουλούρη στην εκπνοή ...
Ο Κουλούρης ντύθηκε ... Vukic!

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κατέβασε την ομάδα με 4-4-2 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Σοϊλεμέζογλου, στην άμυνα τους Κωνσταντινίδη, Βασαΐτη, Κιόσε, Ποζατζίδη, στη μεσαία γραμμή Πατράλη - Σαββίδη στον άξονα, Δεληγιαννίδη - Πόζογλου στις πτέρυγες και επιθετικό δίδυμο τους Κουλούρη - Παπαδόπουλο.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο σκορ με τον Βασίλη Παπαδόπουλο στο 18'. Η φάση ξεκίνησε από "χεριά" του Σοϊλεμέζογλου που βρήκε τον Ποζατζίδη στη μεσαία γραμμή, αυτός πάσαρε στον σκόρερ, που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο "Γ".

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 21' με τον Κούτρη. Με το ισόπαλο 1-1 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ συνέχισε να προσπαθεί να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, έλειπε όμως από την ομάδα το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Η λύση στο πρόβλημα που είχε βάλει ο Εργοτέλης, ήρθε στην εκπνοή του αγώνα με δράστη τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος μετά από πάσα του Τσολακίδη σκόραρε δίνοντας το τρίποντο στον ΠΑΟΚ... 

Ο Δικέφαλος είχε ξεκάθαρη υπεροχή στο ματς, είδε δύο φορές σουτ του Κωνσνατινίδη να σταματάνε στη συμβολή των δοκαριών του Εργοτέλη, ενώ έπεσε και πάνω σε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα της κρητικής ομάδας. Με τη σημερινή του νίκη έφτασε τους 24 βαθμούς σε 9 παιχνίδια και προηγείται σταθερά στη βαθμολογία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Κωνσταντινίδης, Βασαΐτης, Κιόσε, Ποζατζίδης, Σαββίδης, Πατράλης (92' Τοπαλίδης), Πόζογλου, Κουλούρης, Δεληγιαννίδης (66' Δημηριάδης), Παπαδόπουλος Β (78' Τσολακίδης).

Εργοτελης: Δασκαλάκης, Φλεβάρης, Παρθενιάδης, Τουρνάκης, Παντελιάδης, Ξημεράκης, Κούτρης, Κασαπάκης, Χρυσοφάκης, Βογιατζής (68' Nokaj), Κουιρκουκίδης

Τα αποελέσματα της αγωνιστικής:

ΑγώναςΓήπεδοΗμερομηνίαScoreΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣΔΗΜΟΤΙΚΟ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ02.11.131-2ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗΑΘΛ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ02.11.131-1ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΛΟΝΗΣ "ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ"02.11.133-0ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ02.11.130-3Ο.Φ.Η. - ΑΡΗΣΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ02.11.134-0Π.Α.Ο.Κ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ03.11.132-1ΑΠΟΛΛΩΝ - ΒΕΡΟΙΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Δ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ (ΜΕΛΙΣΣΙΑ)03.11.132-2ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣΠ.Ε.Α.Κ.Ι. ΑΝΑΤΟΛΗΣ17.11.13 10:00-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... -Ο αγώνας «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» αναβάλλεται και θα ορισθεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή

............................................................................

Θυμηθείτε τα όσα έγιναν στο ματς

Παρόντες στο γήπεδο οι: Βρύζας, Τσιστιακόφ, Ποικιλίδης, Πουρλιοτόπουλος ... Ο αγώνας θα γίνει παρουσία 200 θεατών, οι οποίοι γέμισαν τη μία και μοναδική κερκίδα που υπάρχει στο Πρόχωμα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ...

5ο λεπτό: Δυνατό μακρινό σουτ του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, σταματάει στη συμβολή των δοκαριών του Εργοτέλη... Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ στο ματς!

Συμπληρώσαμε το πρώτο τέταρτο στο ματς με τον Δικέφαλο να έχει μια ελαφρά υπεροχή, προσπαθώντας να αναπτυχθεί κυρίως από τις πτέρυγες.

18ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ με σκόρερ τον Βασίλη Παπαδόπουλο. Η φάση ξεκίνησε από "χεριά" του Σοϊλεμέζογλου που βρήκε τον Ποζατζίδη στη μεσαία γραμμή, αυτός πάσαρε στον σκόρερ που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο "Γ".

21ο λεπτό: Ο Εργοτέλης ισοφαρίζει με τον Κούτρη ...

29ο λεπτό: Καλό μακρινό σουτ του Κυριάκου Σαββίδη περνάει άουτ.

31ο λεπτό: Ο Πόζογλου από πλάγια θέση σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας των Κρητικών Δασκαλάκης απέκρουσε.

37ο λεπτό: Με ωραία ατομική προσπάθεια ο Πόζογλου απέφυγε τρεις αντιπάλους όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε και πάλι στον πολύ καλό τερματοφύλακα του Εργοτέλη.

38ο λεπτό: Κίτρινη στον Κιόσε

44ο λεπτό: Και νέο δοκάρι για τον ΠΑΟΚ και πάλι με τον Κωνσταντινίδη, που εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στη συμβολή των άλλων δοκαριών αυτή τη φορά!

Ημίχρονο στο Πρόχωμα, με τον Δικέφαλο να έχει την κατοχή και να είναι αυτός που παίζει ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με τον Εργοτέλη που με σφιχτή άμυνα ενδιαφέρεται κυρίως να κρατήσει την ισοπαλία. Οι Κρητικοί περνάνε πολύ δύσκολα το κέντρο, αλλά παρόλα αυτά στο 21' βρήκαν την ευκαιρία και σκόραραν. Το παιχνίδι θυμίζει το χτεσινό που έδωσαν ΠΑΟΚ και Εργοτέλης στην Τούμπα. Η επανάληψη αναμένεται με ενδιαφέρον!  

Ξεκίνησε η επανάληψη με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

48ο λεπτό: Κεφαλιά του Βασαΐτη, μετά από εκτέλεση κόρνερ περνάει άουτ.

49ο λεπτό: Ίδιο σκηνικό και πάλι με τον Ποζατζίδη να μιμείται τον συμπαίκτη του.

52ο λεπτό: Ωραία ενέργεια του Δεληγιαννίδη από τα δεξιά, βρήκε τον Πόζογλου, αυτός τον Παζατζίδη, το σουτ του τελευταίου όμως το σταμάτησε ο Δασκαλάκης.

58o λεπτό: Πλασέ του Πόζογλου από καλή θέση, το απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

66ο λεπτό: Δημητριάδης στη θέση του Δεληγιαννίδη.

67ο λεπτό: Ο Εργοτελης απειλεί με κοντινή κεφαλιά που πέρασε άουτ.

73ο λεπτό: Σουτ του Κουλούρη άουτ.

74ο λεπτό: Ο ίδιος παίκτης πλάσαρε μέσα από την περιοχή και πάλι άουτ. Είναι οι πρώτες προσπάθειες του Κουλούρη στο παιχνίδι, καθώς η μπάλα δεν έφταμε στα πόδια του...

78ο λεπτό: Τσολακίδης στη θέση του Παπαδόπουλου, δεύτερη αλλαγή για τον Βλάνταν Ίβιτς.

Παίζουν με το χρόνο οι φιλοξενούμενοι που προσπαθούν να τον ροκανίσουν...

84ο λεπτό: Σουτ του Κωνσταντινίδη περνάει άουτ.

85ο λεπτό: Ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη πέφτει στα πόδια του Πόζογλου και προλαβαίνει πριν ο παίκτης μας γίνει απειλητικός.

90ό λεπτο: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ με τον Κουλούρη που λυτρώνει τον ΠΑΟΚ. Ο σκόρερ εκμεταλλεύτηκε άψογα ασίστ του Τσολακίδη!

92ο λεπτό: Κλείνει τις αλαλγές ο ΠΑΟΚ με τον Τοπαλίδη να μπαίνει στη θέση του Πατράλη.

Τέλος

Διαβάστε ακόμη...