Αγχωτικό διπλό για την Κ20!

Η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-1 στο Δημοτικό γήπεδο Νέου Σιδηροχωρίου Ροδόπης την αντίστοιχη του Πανθρακικού, χάρη σε γκολ των Πόζογλου (2) και Δεληγιαννίδη...
Αγχωτικό διπλό για την Κ20!

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς με τη σημερινή δύσκολη νίκη της παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, φτάνοντας τους 21 βαθμούς σε 8 ματς, αν και δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα για να φτάσει στο τρίποντο απέναντι σε έναν αντίπαλο που η βαθμολογική του θέση δεν προϊδέαζε για κάτι τέτοιο. Ο Πανθρακικός είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία και ήταν ιδιαίτερα καλοστημένος στον αγωνιστικό χώρο. Πρόκειται για μια ομάδα που αν συνεχίσει έτσι θα κάνει ζημιές!

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ μόλις στο 2' με τον Πόζογλου που πήρε την κάθετη πάσα από τον Παπαδόπουλο και αφού απέφυγε τον τερματοφύλακα, άνοιξε εύκολα το σκορ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν σχεδόν άμεσα, στο 6',  ισοφαρίζοντας με κεφαλιά του Μουζασβίλι, μετά από στημένη φάση...

Από εκεί και πέρα ο Δικέφαλος ανέβασε στροφές, πίεσε, όμως οι προσπάθειες των παικτών του σταματούσαν στον τερματοφύλακα του Πανθρακικού, Αθανασιάδη. Παράλληλα οι γηπεδούχοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και χρειάστηκε η έγκαιρη παρέμβαση του Σοϊλεμέζογλου σε 1-2 περιπτώσεις που βγήκαν απειλητικά στην αντεπίθεση.

{gallery}2014/Academy/K20/PanthrakikosVsPaok/Diafora{/gallery}

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ίβιτς βλέποντας πως το ματς δεν εξελίσσεται εύκολα για την ομάδα, έριξε στη μάχη τους Κουλούρη και Δεληγιαννίδη, ο ΠΑΟΚ έγινε ακόμη πιο πιεστικός, χάθηκαν πολλές ευκαιρίες με σημαντικότερη την απώλεια του πέναλτι στο 70' από τον Πόζογλου.

Σε εκείνο το σημείο ο Πανθρακικός έμεινε και με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Μουζασβίλι για χτύπημα στον Κουλούρη (το υπέδειξε ο βοηθός). Η λύτρωση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 89' όταν εκτελέστηκε κόρνερ, ο Δεληγιαννίδης έγινε κάτοχος της μπάλας στην απέναντι πλευρά  σέντραρε, κεφαλιά ο Ποζατζίδης και ο Πόζογλου με το γόνατο σκόραρε από κοντά. Στις καθυστερήσεις ο Δεληγιαννίδης εκμεταλλεύτηκε ιδανικά απόκρουση του Σοϊλεμέζογλου, ξεχύθηκε στον κενό χώρο και πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 1-3!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Ρίζος, Λειβαδιώτης, Μουζασβίλι, Φραγκούλης, Ζούλης, Ψάλτης, Γκουτσίδης (73' Μανδήλας), Τσανακτσόγλου, Καγιάογλου (59' Λίτσκας), Φασούλης (62' Γεωργιάδης)

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης, Βασαΐτης, Πούγγουρας, Ποζατζίδης, Πιαστόπουλος (65' Κιόσε), Σαββίδης, Δημητριάδης (46' Δεληγιαννίδης), Παπαδόπουλος Β., Πόζογλου και Τσολακίδης (46' Κουλούρης).

Αναλυτικά τα παιχνίδια της αγωνιστικής:

ΑγώναςΓήπεδοΗμερομηνίαScoreΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΗΓΑΔΙΩΝ26.10.13 11:001-0ΑΡΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣΛΑΓΥΝΩΝ26.10.13 11:001-0ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.ΔΗΜΟΤΙΚΟ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ26.10.13 11:001-3ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΔ.Π.Π.Γ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ26.10.13 11:302-1ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΑΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ26.10.13 13:154-1ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΓ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗ (ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ)26.10.13 14:001-3ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ο.Φ.Η.ΑΘΛ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΡΕΝΤΗ26.10.13 17:003-1ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ EMILEON27.10.13 10:000-1ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΔΙΑΒΑΤΟΥ27.10.13 12:000-1

..........................................................................

Θυμηθείτε τα όσα έγιναν στο Ν. Σιδηροχώρι

Λίγος ο κόσμος στο γήπεδο, σε κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος, που σε κάποια σημεία του μοιάζει με χωράφι.

Ξεκίνησε η αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στη σέντρα...

2ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ με το καλημέρα για τον Δικέφαλο! Δράστης ο Πόζογλου που πήρε την κάθετη από τον Παπαδόπουλο και αφού απέφυγε τον τερματοφύλακα, άνοιξε εύκολα το σκορ.

6ο λεπτό: Ο ουραγός Πανθρακικός ισοφαρίζει με κεφαλιά, μετά από στημένη φάση... Αυτό είναι το τρίο μόλις γκολ που σημειώνουν οι γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα, και το έβδομο που δέχεται ο ΠΑΟΚ.

Φτάσαμε στο 20' σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο ΠΑΟΚ μετά την ισοφάριση που δέχτηκε, έχει ανεβάσει στροφές και πιέζει τους γηπεδούχους στο μισό γήπεδο.

27ο λεπτό: Σουτ του Παπαδόπουλου από καλή θέση κόντραρε στα σώματα και πήγε πλάγια όπου κέρδισε φάουλ ο Τσολακίδης. Το εκτέλεσε ο Πόζογλου, όμως η μπάλα πέρασε παραλληλα με την εστία του Πανθρακικού, χωρίς να μπορέσει κάποιος παίκτης του ΠΑΟΚ να την σπρώξει στα δίχτυα.

33ο λεπτό: Κίτρινη ο Δημητριάδης.

35ο λεπτό: Φάουλ, εκτέλεσαν οι γηπεδούχοι από καλή θέση, η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Πανθρακικός πλησιάζει μετά από ώρα στην περιοχή μας...

36ο λεπτό: Ο ρέφερι αγνοεί για 3η φορά φάουλ που έγινε πάνω στον Πόζογλου.

44o λεπτό: Στην κόντρα ο Πανθρακικός, με τον Σοϊλεμέζογλου να προλαβαίνει επιθετικό των γηπεδούχων πριν γίνει απειλητικός για την εστία μας.

Ημίχρονο

Ξεκίνησε η επανάληψη, δύο αλλαγές για τον ΠΑΟΚ. Κουλούρης και Δεληγιαννίδης στις θέσεις των Τσολακίδη και Δημητριάδη...

46ο λεπτό: Σουτ του Κουλούρη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

53ο λεπτό: Ο Σοϊλεμέζογλου μιμείται τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σταματάει επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων.

64ο λεπτό: Μακρινό σουτ του Πιαστόπουλου άουτ.

65ο λεπτό: Κιόσε στη θεση του Πιαστόπουλου, κλείνει τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ.

68o λεπτό: Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ και αποβολή του κεντρικού αμυντικού του Πανθρακικού για χτύτπημα στον Κουλούρη! Το υπέδειξε ο βοηθός.

70ό λεπτό: Το εκτέλεσε ο Πόζογλου και το απέκρουσε ο τερματοφύλακας!

71ο λεπτό: Σουτ του Κουλούρη από πλάγια θέση, άουτ.

74 λεπτό: Ολοκληρώνει τις αλλαγές και ο Πανθρακικός.

Το παιχνίδι έχει γίνει ιδιαίτερα δυνατό στα τελευταία λεπτά.

76ο λεπτό: Κίτρινη στον Ποζατζίδη, όπως και σε παίκτη των γηπεδούχων.

80ό λεπτό: Χαμένο τετ α τετ για τον Ευθύμη Κουλούρη, απέκρουσε ο πολύ καλός τερματοφύλας της ομάδας της Κομοτηνής.

83ο λεπτό: Προσπάθεια και σέντρα του Δεληγιαννίδη, σουτ του Κουλούρη σε κόρνερ ο τερματοφύλακας...

Στο μισό γήπεδο παίζεται το ματς... Προσπαθεί ο ΠΑΟΚ για το δεύτερο γκολ!

85ο λεπτό: Σουτ του Βασαΐτη, άουτ, στο επόμενο λεπτό τον μιμείται ο Πόζογλου...

87ο λεπτό: Ο Πούγγουρας ανακόπτει επικίνδυνη αντεπίθεση του Πανθρακικού.

88ο λεπτό: Σουτ του Κουλούρη με υπερένταση σε κόρνερ ο τερματοφύλακας

89ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ. Εκτελέστηκε το κόρνερ, ο Δεληγιαννίδης έγινε κάτοχος της μπάλας στην απέναντι πλευρά σέντραρε, κεφαλιά ο Ποζατζίδης και ο Πόζογλου με το γόνατο ΣΚΟΡΑΡΕΙ 

Παίζονται οι καθυστερήσεις

92ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ με τον Δεληγιαννίδη, που βγήκε στην κόντρα την ώρα που οι γηπεδούχοι πίεζαν και  έκανε το 1-3

Τέλος

Διαβάστε ακόμη...