Έκανε το λάθος να προηγηθεί!

Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η πρωτοπόρος Κ20 ομάδα του ΠΑΟΚ διέλυσε στο Πρόχωμα την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης με το εντυπωσιακό 6-1...
Έκανε το λάθος να προηγηθεί!

Ο ΠΑΟΚ προερχόταν από αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό και σαν να μην έφτανε αυτό, βρέθηκε και πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και ολιγωρία της άμυνάς μας, οι Αρκάδες άνοιξαν λογαριασμό με κεφαλιά.

Το γκολ αυτό αφύπνισε τους παίκτες του Ίβιτς που ανέβασαν κατακόρυφα στροφές και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει χωρίς υπερβολή, καταιγίδα τερμάτων. Η αρχή έγινε στο 17' με τον Κουλούρη, για να ακολουθήσει στο 25' γκολ του Πόζογλου που ανέτρεψε ολοκληρωτικά το 0-1 του Αστέρα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ασταμάτητος και πίεζε τους φιλοξενούμενους οι οποίοι μαζεύτηκαν στο μισό γήπεδο... Με την έναρξη της επανάληψης ήταν η σειρά του Βασίλη Παπαδόπουλο να σκοράρει με πλασέ μετά από ωραία προσπάθεια του Τσολακίδη από τα δεξιά.

Έξι λεπτά αργότερα, στο 54ο λεπτό, εξαιρετική συνεργασία Πόζογλου - Τσολακίδη με τον τελευταίο να "γράφει" με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή και να κάνει το 4-1, για να ακολουθήσει στο 76' το δεύτερο προσωπικό γκολ του εξαιρετικού σήμερα Πόζογλου. Σε εκείνο το λεπτό ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αντεπίθεση με Παπαδόπουλο- Πόζογλου και ο τελευταίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο πλεχτό!

Το κερασάκι στην τούρτα, το έβαλε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με εντυπωσιακή εκτέλεση ο Τσελεπίδης μετά από ασίστ του Κυριάκου Σαββίδη!

Με τη σημερινή του νίκη ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 18 βαθμούς σε 7 παιχνίδια και προοπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Πούγγουρας, Βασαΐτης, Αναστασίου, Τοπαλίδης (79' Τσελεπίδης), Πολύζος, Πιαστόπουλος (57' Σαββίδης), Πόζογλου, Κουλούρης (64' Ταουσιάνης), Παπαδόπουλος Β., Τσολακίδης

Αστέρας Τρίπολης: Παπουρτζής, Μυρσίνιας, Κυριακόπουλος, Καστριτσέας, Βαζούκης (57' Τριανταφύλλης), Γκίτζιας, Γογώνας, Τόγρου (57' Καρυδόπουλος), Τσόφλιος, Τσιώλης (77' Χρήστου), Μηλιώτης

................................................................

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

ΑγώναςΓήπεδοΗμερομηνίαScoreΠ.Α.Ο.Κ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ19.10.13 6-1ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ19.10.13 3-2ΒΕΡΟΙΑ - ΑΡΗΣΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΩΝ19.10.13 2-3ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑΘΛ. ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ19.10.13 1-1ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ"ΝΤΑΜΑΡΙΑ" Δ. ΠΑΠΑΓΟΥ19.10.13 0-0ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΑΘΛ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥ20.10.13 1-0ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΞΑΝΘΗΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΛΟΝΗΣ20.10.13 2-2Ο.Φ.Η. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ20.10.13 0-0ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ"ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ"16.11.134-1 

150 οι θεατές στο Πρόχωμα, ενώ ο αέρας που φυσάει ίσως αποδειχτεί εμπόδιο στις κινήσεις των παικτών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε

2ο λεπτό: Γκολ με το καλημέρα για τους φιλοξενούμενους! Μετά από εκτέλεση κόρνερ και ολιγωρία της άμυνάς μας, οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Βαζούκη. O ΠΑΟΚ για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι βρίσκεται πίσω στο σκορ, περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει αυτήν τη φορά η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς.

10ο λεπτό: Ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές μετά το γκολ του Αστέρα και δείχνει να μην επηρεάστηκε από το γκολ που δέχτηκε, καθώς προσπαθεί με το γρήγορο παιχνίδι του να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις και να σκοράρει.

Δυνάμωσε ο αέρας, που αυτήν τη στιγμή είναι ευνοϊκός για τον ΠΑΟΚ

17ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ με τον Κουλούρη που με σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα του Τσολακίδη ισοφάρισε.

Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο

19ο λεπτό: Καλή προσπάθεια του Πόζογλου, που δεν είχε όμως το τελείωμα που θα ήθελε ο παίκτης μας καθώς η μπάλα στο σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ

22o λεπτό: Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον Πόζογλου που βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα αλλά πίστεψε πως ο ρέφερι είχε σταματήσει τη φάση και το πλασέ του ήταν ... χαλαρό και άουτ!!!

25ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ με μακρινό σουτ του Πόζογλου από τα 25 μέτρα που δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει ο δίμετρος τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

30ό λεπτό: Πολύ καλό παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μισάωρο, οι παίκτες του κινούνται με διάθεση σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και πιέζουν τους φιλοξενούμενους που μαζεύτηκαν στο μισό γήπεδο...

Ο Αστέρας πέρασε με αξιώσεις τη σέντρα όλο κι όλο 2 φορές μέχρι στιγμής, σίγουρα ο αέρας δεν βοηθάει τους παίκτες του.

38ο λεπτό: Μακρινό σουτ του Πιαστόπουλου μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

Εξαιρετικό παιχνίδι μέχρι στιγμής από τον Πόζογλου που είναι μια διαρκής απειλή για τον Αστέρα Τρίπολης.

43ο λεπτό: Ο τερματοφύλακας με τα ακροδάχτυλα απομάκρυνε σε κόρνερ σουτ του Κουλούρη, χωρίς συνέχεια η φάση.

44ο λεπτό: Η άμυνα του Αστέρα απομακρύνει προ του Τσολακίδη σε πλάγιο.

Τέλος ημιχρόνου στο Πρόχωμα με τον ΠΑΟΚ να έχει ανατρέψει το σε βάρος του 0-1, χάρη σε γκολ των Κουλούρη και Πόζογλου.

Ξεκίνησε η επανάληψη με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα και χωρίς να έχει κάνει κάποια αλλαγή ο Ίβιτς.

Ίδια η ένταση του αέρα στο Πρόχωμα, μόνο που αυτήν τη φορά ευνοεί τους Πελοποννήσιους.

48ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ με τον Βασίλη Παπαδόπουλο που σκόραρε με πλασέ μετά από ωραία προσπάθεια του Τσολακίδη από τα δεξιά.

50ο λεπτό: Ο Σοϊλεμέζογλου βγαίνει έγκαιρα και κλείνει το οπτικό πεδίο επιθετικού του Αστέρα που βγήκε τετ α τετ μετά από κάθετη πάσα που δέχτηκε, αναγκάζοντάς τον να σουρτάρει άουτ. Πολύ καλή η τοποθέτηση του νεαρού τερματοφύλακα σε μια φάση στην οποίαν η άμυνα έχασε τον επιιθετικό των φιλοξενούμενων.

52ο λεπτό: Κίτρινη στον Πιαστόπουλο για φάουλ στη σέντρα.

54ο λεπτό: Εξαιρετική συνεργασία Πόζογλου - Τσολακίδη με τον τελευταίο να σκοράρει με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή και να κάνει το 4-1!!! Όμορφη προσπάθεια του ΠΑΟΚ που όπως προαναφέραμε έχει τον Πόζογλου σε πολύ καλή μέρα.

56ο λεπτό: Ευκαιρία για τον Αστέρα, το σουτ που επιχειρήθηκε πέρασε άουτ.

57ο λεπτό: Σαββίδης στη θέση του Πιαστόπουλου, ταυτόχρονα δύο αλλαγές και για τον Αστέρα που βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη σε έκταση ήττα.

60ό λεπτό: Παρέχονται οι πρώτες βοήθειες στον Κουλούρη που τραυματίστηκε σε διεκδίκηση της μπάλας, συνεχίζει ο παίκτης μας κανονικά.

63ο λεπτό: Έχει κατεβάσει λίγο τον ρυθμό του ο ΠΑΟΚ μετά το 4-1, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν προσπαθεί να σημειώσει και άλλο γκολ.

64ο λεπτό: Ταουσιάνης στη θέση του πολύ καλού και σήμερα Ευθύμη Κουλούρη.

66ο λεπτό: Ο Σοϊλεμέζογλου απομακρύνει σε κόρνερ προσπάθεια του Αστέρα, χωρίς συνέχεια η φάση... Η μπάλα είχε πάρει περίεργη τροχιά λόγω του αέρα, αλλά ο τερματοφύλακας ήταν σε ετοιμότητα.

72ό λεπτό: Το ύψος του σκορ έχει φέρει μια χαλάρωση στις δύο ομάδες, που δείχνουν να μην έχουν διάθεση για κάτι περισσότερο... Ιδιαίτερα εμφανής είναι η χαλάρωση στους παίκτες του ΠΑΟΚ.

75ο λεπτό: Ο Σοϊλεμέζογλου απομάκρυνε ανάποδο ψαλίδι επιθετικού του Αστέρα.

76ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ με τον Πόζογλου. Ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αντεπίθεση με Παπαδόπουλο- Πόζογλου και ο τελευταίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής σκόραρε!

79ο λεπτό: Στη θέση του Τοπαλίδη (πολύ καλός ο μικρός), πέρασε ο Τσελεπίδης.

Μπήκαμε στις καθυστερήσεις

91ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον Δικέφαλο με εντυπωσιακή εκτέλεση του Τσελεπίδη!

92ο λεπτό: Κίτρινη στοιν Σαββίδη για σκληρό παιχνίδι στη μεσαία γραμμή, αχρείαστη η κάρτα!

93ο λεπτό: Η άμυνα του Αστέρα ανακόπτει την τελευταία στιγμή τον Ταουσιάνη

Τέλος

Διαβάστε ακόμη...