Βασαΐτης και Σαββίδης στο PAOK TV

Tην πέμπτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες θα ψάξει η ομάδα Κ20 εναντίον του Πλατανιά στον αγώνα του Σαββάτου (20/9, γήπεδο Λητής).
Βασαΐτης και Σαββίδης στο PAOK TV

Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος Κ20 της Super League πέρασαν την προηγούμενη αγωνιστική από την έδρα της Βέροιας (0-2, Πολύζος – Β. Παπαδόπουλος τα γκολ) και επιστρέφουν στην έδρα τους για να επιβεβαιώσουν τον χαρακτηρισμό του "φαβορί" απέναντι στη δυνατή ομάδα του Πλατανιά που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς (μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης).

Ο Βλάνταν Ίβιτς μπορεί κατά πάσα πιθανότητα να υπολογίζει και στη βοήθεια του Στέλιου Πόζογλου, ο οποίος απουσίασε από το ματς της Βέροιας λόγω ίωσης, ενώ προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν.

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Κ20 με το 4 στα 4 με 12 γκολ ενεργητικό και μόλις 2 (από την Ξάνθη) παθητικό προφανώς και στέλνει το μήνυμα του Πρωταθλητισμού. Όπως μάλιστα είπε ο Κυριάκος Σαββίδης στο paokfc.gr:

"Είμαστε συνηθισμένοι να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να την κατακτούμε ακόμη κι αν δεν είμαστε καλοί, όπως στη Βέροια. Σίγουρα στόχος της Κ20 είναι ο πρωταθλητισμός, που έρχεται όμως αν κοιτάς κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά και να προετοιμάσει ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα. Αυτό γίνεται αν αποκτήσεις τη σωστή νοοτροπία από τους αγώνες που δίνουμε κάθε εβδομάδα".

Διαβάστε ακόμη...