Τέσσερις νέοι ποδοσφαιριστές για τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ

Τα Τμήματα Υποδομής και Ανάπτυξης της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνουν την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών.
Τέσσερις νέοι ποδοσφαιριστές για τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές Αντώνης Αναστασίου και Σάββας Τοπαλίδης ανήκουν πλέον στην ομάδα της Κ20. Ο Αντώνης Αναστασίου γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1996 και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν βασικό της μικτής Αθηνών – Περιφέρειας Αττικής και μέλος της Πρωταθλήτριας Περιφερικής ομάδας Αττικής Πελοποννήσου 96-97. Ο Σάββας Τοπαλίδης γεννημένος στις 18 Οκτωβρίου 1997, αποκτήθηκε από τον Θερμαϊκό Κορίνου, αποτελεί μέλος της μικτής Πιερίας και αγωνίζεται ως δεξή μπακ.

Επίσης, παίκτης της Κ15 είναι ο ποδοσφαιριστής Ελευθέριος Τασιούρας. Ο γεννημένος το 2004 ποδοσφαιριστής προέρχεται από τον Άρη Θεσσαλονίκης και παίζει στη θέση του επιθετικού χαφ.

Τέλος ακόμη έναν παίκτη απόκτησε και η Κ13, ο ποδοσφαιριστής Στάθης Τάχατος προέρχεται από την ακαδημία «Οι Αετοί». Ο νεαρός παίκτης είναι γεννημένος το 2001, αποτελεί μέλος της ΕΠΣΜ και αγωνίζεται ως πλάγιος μεσοεπιθετικός.

Αντώνης Αναστασίου Κ20
Τα Τμήματα Υποδομής ευχαριστούν τον Α.Σ. Σουρμένων για την άριστη συνεργασίας τους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του παίκτη.

Διαβάστε ακόμη...