«Μια ομάδα το ίδιο καλή με την περσινή»

Οι υπεύθυνοι και της φετινής ομάδας νέων Κ-17 του ΠΑΟΚ, δηλώνουν με αυτοπεποίθηση ότι και η νέα φουρνιά θα καταφέρει να συγκροτήσει ένα εξίσου ισχυρό σύνολο.
«Μια ομάδα το ίδιο καλή με την περσινή»

Στην Κουτσούφλιανη Νάουσας, εξελίσσεται από την περασμένη Πέμπτη το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Κ-17 για τη νέα σεζόν, που θ' αρχίσει στις 15 ή στις 22 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε τις εκτιμήσεις της τεχνικής ηγεσίας, όπως δόθηκαν στα "Σπορ του Βορρά".

«Οι επιδιώξεις μας κάθε χρόνο παραμένουν σταθερές. Δηλαδή, η ατομική εξέλιξη και βελτίωση των ποδοσφαιριστών και, ως σύνολο, να φθάσουμε μέχρι το τέλος της διαδρομής και να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα» υπογραμμίζει στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας Αλέκος Θεοδωρίδης, και συμπληρώνει:

«Η καθημερινή μας προετοιμασία χωρίζεται σε τρία κομμάτια. Το πρωί δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση, το μεσημέρι κάνουμε θεωρία στην τακτική και το απόγευμα κάνουμε το πρακτικό μέρος αυτής. Μέχρι στιγμής όλα κυλούν χωρίς προβλήματα και ευελπιστούμε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη των επίσημων αγώνων. Μιλάμε για μια νέα ομάδα, η οποία ασφαλώς χρειάζεται να δουλευτεί. Και σιγά-σιγά θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα, που θα είναι εξίσου καλή με την αντίστοιχη περσινή. Η σημαντικότερη αλλαγή για τους νέους ποδοσφαιριστές είναι το γεγονός ότι θα ξεφύγουν από τις περιφερειακές διοργανώσεις και θα συμμετάσχουν σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα. Υπάρχει το ταλέντο, όχι μόνο στα παιδιά αυτής της ομάδας αλλά γενικότερα σ΄ όλα τα τμήματα των ακαδημιών του ΠΑΟΚ».

Η προετοιμασία της ομάδας νέων Κ-17 του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και δύο εβδομάδες, ενώ η αποστολή πρόκειται να παραμείνει στο αθλητικό κέντρο της Νάουσας μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή.

«Η διαφοροποίηση στο πρόγραμμα της δουλειάς έχει να κάνει με την παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γρηγόρη Καραβέλη, που έχει να επιδείξει θητεία και στις εθνικές ομάδες. Συνεπώς, το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, βασίζεται στη φιλοσοφία του» τονίζει ο Αλέκος Θεοδωρίδης, άμεσος συνεργάτης του προπονητή, και προσθέτει:

«Πλέον, οι ομάδες νέων Κ-17 και Κ-15 ακολουθούν ένα κοινό προπονητικό πρόγραμμα. Στόχος μας είναι να ετοιμάσουμε τα παιδιά όσο το δυνατό καλύτερα από άποψη φυσικής κατάστασης, έτσι ώστε όταν ανέβουν στην Κ-20 να μην παρατηρούνται αποκλίσεις. Δόξα τω Θεώ, δεν έχουμε μέχρι τώρα τραυματισμούς και θεωρώ ότι θα έχουμε μια εξίσου καλή χρονιά με την αντίστοιχη περσινή. Ήδη κάποιοι παίκτες από την περσινή Κ-17 έχουν υπογράψει επαγγελματικά συμβόλαια, κι αυτό είναι ένα γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Όπως επίσης και το γεγονός ότι τα εργομετρικά των παικτών που ανέβηκαν στην Κ-20 ήταν εξαιρετικά. Όλα αυτά μας δίνουν κουράγιο και διάθεση να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά μας και στη φετινή σεζόν, με απώτερο σκοπό να αναδείξουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...