Έτοιμοι για την κούπα!

Ηρεμοι, αποφασισμένοι και έτοιμοι είναι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων Κ-17 ενόψει του σημερινού τελικού του πρωταθλήματος υποδομών της Super League κόντρα στον Ολυμπιακό.
Έτοιμοι για την κούπα!

Η αντίστροφη μέτρηση για το ραντεβού στο «Skoda Ξάνθη Arena» το απόγευμα (19:00) ξεκίνησε για την ομάδα του Αλέκου Θεοδωρίδη, που θα δώσει το παρών σε έναν τρίτο τελικό της συγκεκριμένης κατηγορίας την τελευταία πενταετία.

Η προετοιμασία της ομάδας νέων ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση χτες το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο της Ξάνθης χωρίς προβλήματα, αλλά σήμερα το πρωί εμφανίστηκαν δύο προβλήματα, που ίσως επιφέρουν κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου ανέβασε υψηλό πυρετό και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης έχει κάποιες ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα. Οι δύο ποδοσφαιριστές εξετάστηκαν από τον γιατρό της ομάδας, στον πρώτο χορηγήθηκε ειδική αγωγή, ο δεύτερος θα υποβληθεί σε κάποιες επιπλέον εξετάσεις και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί λίγο πριν από την σέντρα του τελικού, που θα μεταδοθεί ζωντανά από το συνδρομητικό κανάλι Novasports2.

Διαβάστε ακόμη...