"Στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος"

Ο προπονητής της Κ17 Αλέκος Θεοδωρίδης και ο αρχηγός της ομάδας Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου, έκαναν στην επίσημη σελίδα της Super League, δηλώσεις για το F4 της Ξάνθης.
"Στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος"

Διαβάστε αναλυτικά:

Αλέξανδρος Θεοδωρίδης (Προπονητής)

«Όλη τη χρονιά κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Αγωνιστικά ήταν μια εξαιρετική χρονιά για εμάς καθώς παραμείναμε αήττητοι και καταφέραμε να χρησιμοποιήσουμε αρκετά νέα παιδιά. Κάθε χρόνο ο στόχος μας είναι η συμμετοχή στην τελική φάση. Βασικό μας μέλημα όμως δεν είναι μόνο η συμμετοχή στην τελική φάση αλλά η εξέλιξη των παικτών αγωνιστικά και ατομικά. Είμαστε καθημερινά στο γήπεδο. Δίνουμε μεγάλη βάση στα τμήματα υποδομής. Το Final four είναι εξαιρετική εμπειρία για τα παιδιά. Προσεγγίζει την οργάνωση των επαγγελματιών και μέσα από τέτοιους αγώνες τα παιδιά μπορούν να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Στην τελική φάση θα λάβουν μέρος οι τέσσερις από τις πέντε ομάδες που ξεχώρισαν φέτος στην διοργάνωση, μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης. Όλοι βρίσκονται στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο και θα διεκδικήσουν επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα. Οι αγώνες θα είναι αμφίρροποι και η ομάδα που θα βρεθεί στην καλύτερη κατάσταση θα καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Ραφαήλ-Σάββας Σοϊλεμέζογλου (Αρχηγός)

«Το καλοκαίρι ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια. Αντιμετωπίσαμε ορισμένες δυσκολίες αλλά μέσα από τις συχνές προπονήσεις καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε. Στόχος μας δεν ήταν μόνο η συμμετοχή στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Super League Κ17 αλλά και η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι αγώνες θα κριθούν στο πάθος και τη δύναμη, κάτι που διαθέτουμε ως ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...