"Παντελή το κύπελλο θα πάρουμε για σένα"

Τον Παντελή Κυριακίδη τον 16χρονο, που αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ και εδώ και 4 χρόνια είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι λόγω ενός τροχαίου, επισκέφτηκαν την Μ. Παρασκευή, οι πρώην συμπαίκτες του ...
"Παντελή το κύπελλο θα πάρουμε για σένα"

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα των "Σπορ του Βορρά":

"Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχτηκαν τη Μ. Παρασκευή στο σπίτι του Παντελή Κυριακίδη, όταν συμπαίκτες του στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ τον επισκέφτηκαν για να μεταφέρουν σε αυτόν και στα μέλη της οικογένειάς του, που καθημερινά τον φροντίζουν, τις πιο θερμές ευχές τους για την υγεία του.

Ο Παντελής νοσηλευόταν μέχρι πρόσφατα σε κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας στη Λάρισα, αφού προηγουμένως είχε δώσει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά το δυστύχημα στις 24 Μαΐου 2009 στην παλιά εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος της Λάρισας. Μαζί με τον πατέρα του επέστρεφαν από τουρνουά στα Βριλήσσια και στο τροχαίο βρήκε τραγικό θάνατο ο πατέρας του και ο ίδιος βγήκε από το δυστύχημα τραυματισμένος βαρύτατα.

Πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι του, ωστόσο θα πρέπει να συνεχίσει να μάχεται, μέχρι να καταφέρει να βγει νικητής στον αγώνα που δίνει με την άσχημη μοίρα του.  Σ΄αυτόν τον αγώνα έχει, πάνω από όλους τη συμπαράσταση της οικογένειάς του, που καθημερινά τον φροντίζουν και του παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια. Και η ΠΑΕ έχει συνδράμει από την πλευρά της στην όσο το δυνατό μεγαλύτερη ανακούφιση του Παντελή και της οικογένειάς του.

Και πριν από λίγες ημέρες ήταν η σειρά των παιδιών, με τους οποίους μέχρι πριν από τέσσερα χρόνια, παίζανε μαζί ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ να τον επισκεφτούν και να του δώσουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης. Ήταν οι παίκτες των Κ-17 οι οποίοι είδαν τον Παντελή για πρώτη φορά μετά το προ τετραετίας τροχαίο.  Ασφαλώς ήταν μια δύσκολη στιγμή και γι αυτούς, ωστόσο δεν μετάνιωσαν ούτε στιγμή για την επίσκεψή τους.  Αντίθετα υποσχέθηκαν στον Παντελή και στην οικογένειά του να κάνουν το παν, έτσι ώστε να κατακτήσουν το φάιναλ φορ της Ξάνθης και να του αφιερώσουν τον πανελλήνιο τίτλο.  Είναι κι αυτό ένα κίνητρο, ίσως το πιο σημαντικό απ΄όλα τα υπόλοιπα, προκειμένου να βγουν νικητές από τις αναμετρήσεις στα Πηγάδια στις 11 και 13 του μηνός".    

Διαβάστε ακόμη...