Δεν υπάρχει περίπτωση!

Ο φίλος της ιστοσελίδας μας satsisraf, μόλις μας έστειλε την παραπάνω φωτογραφία που τράβηξε από την προπόνηση της K-20 της περασμένης Παρασκευή, την οποία και δημοσιεύουμε.
Δεν υπάρχει περίπτωση!

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την ακριβή αιτία της επίσκεψης του προπονητή του Πιερικού στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσήμβριας, όμως θα πρέπει κάποιος να ξεκαθαρίσει στον κ. Τσιτσιακώφ, ο οποίος φαίνεται να συνομιλεί με ιδιαίτερη θέρμη με τον κ. Φοιρό, ότι σκέψεις, ιδέες και οτιδήποτε σχετικό έχει να κάνει με την πρόσληψη και τη συμμετοχή του εν λόγω τεχνικού στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, πρέπει να εγκαταλειφθούν άμεσα.

Ίσως η μεγάλη εμπειρία του βετεράνου ποδοσφαιριστή του άρη στη Β' εθνική κατηγορία, της οποίας το επίπεδο είναι σίγουρα αρκετά ανώτερο από αυτό των τμημάτων υποδομής, να αποτελεί ένα κριτήριο καθαρά τεχνοκρατικό, όμως δεν είναι δυνατόν να δούμε και μεις το συγκεκριμένο θέμα υπό αυτό το πρίσμα. Η δεδομένη κατρακύλα του συμπολίτη στα βοσκοτόπια της football league, πιθανόν να καλέσει τον κ. Φοιρό σε γνώριμα γι' αυτόν λημέρια, εκεί στο τέλος της οδού Παπαναστασίου και εκεί ας έχει ανοικτές τις «κεραίες» του και ο ίδιος!

Όσο αρνητικά κάθετοι ήμασταν όταν ακούστηκαν οι φήμες που αφορούσαν σε ενδεχόμενο φλερτ με τον νυν προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, κ. Τσιώλη, άλλο τόσο κάθετοι και απόλυτοι είμαστε ΕΙΔΙΚΑ για το θέμα αυτό! Δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε μία στο εκατομμύριο, να τον χειροκροτήσουμε τον κύριο αυτόν και να τον καλοδεχτούμε στον πάγκο της Κ-20 της ομάδας μας.

Έλεος πια με τις ιδέες ορισμένων!

Διαβάστε ακόμη...