Ένα ακόμη τετράμπαλο ...

Στη Σουρωτή για την 6η αγωνιστική του 3ου γύρου του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, σε εξ αναβολής παιχνίδι, η Κ17 του ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-2 την αντίστοιχη του Άρη.
Ένα ακόμη τετράμπαλο ...

Το παιχνίδι έγινε σε ένα τρισάθλιο αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους παίκτες του Αλέκου Θεοδωρίδη να φτάσουν στη νίκη, χάρη σε τρία γκολ του Πούφλη και ένα του Πόζογλου ... Με τη σημερινή νίκη ο Δικέφαλος έφτασε τους 50 βαθμούς σε 18 παιχνίδια και απομακρύνθηκε 9 από την δεύτερη Ξάνθη. Παράλληλα σημείωσε την 3η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια με την ομάδα του Θέου και συνολικό απολογισμό σε τέρματα 11-2!!!

Ο Αρης έκανε το λάθος να προηγηθεί στο σκορ στο 20ό λεπτό με τον Μπαξεβανίδη για να απαντήσει ο ΠΑΟΚ με δύο τέρματα στο 29' (Πούφλης) και στο 31' (Πόζογλου). Οι γηπεδούχοι στο τέλος του ημιχρόνου, αλλά και στις αρχές της επανάληψης πίεσαν για την ισοφάριση κάτι που πέτυχαν στο 66ο λεπτό με τον Μπάμπη...

Ο Δικέφαλος όμως ήταν αυτός που είπε την τελευταία λέξη στο ματς, με δράστη τον Πούφλη και μάλιστα δις! Πρώτα στο 74' με ωραία κεφαλιά και στη συνέχεια στο 80΄με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ μετά από ωραία προσπάθεια του σκόρερ που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πριν "κρεμάσει" τον πορτιέρο του συμπολίτη.

Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε απογοητευμένους κάποιους γείτονες, οι οποίοι έχουν μείνει σε παλιότερες εποχές και στις αναγγελίες του αγώνα στα ΜΜΕ έκαναν λόγο για ... ντέρμπι!!! Ας καταλάβουν επιτέλους πως το μόνο που είναι σε εκκρεμότητα κάθε φορά που συναντιόμαστε είναι η έκταση του σκορ και όχι ο τελικός νικητής...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αρης: Πετράκης, Στατής (76' Καραμβαλάσης), Ντουνιάς, Μπαξεβανίδης, Μαρινόπουλος (60' Μηλιάτης), Χουζούρης, Μουτζίκος, Φούσκας (72΄ Συμεωνίδης), Χατζηβλασίου (60' Μπάμπης). Ιγνατίδης, Σμυρλής (80' Ράκας)

ΠΑΟΚ: Δεληγιάννης, Βασαΐτης, Τσελεπίδης, Παντεκίδης, Κασαπίδης, Δημητριάδης (77' Κοτέντζης), Χατηδίμπας (85' Παναγιωτίδης), Πατράλης (88' Κώστας), Πούφλης (83' Κάκος), Σιράκος (61' Τσολακίδης), Πόζογλου

Αργότερα θα υπάρξει πλούσιο photostory από το παιχνίδι!

.....................................................................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα

Το παιχνίδι ξεκίνησε:

10ο λεπτό: Πρώτη καλή ευκαρία για τον ΠΑΟΚ με τον Πούφλη που πέρασε τον τερματοφύλακα του Αρη αλλά έχασε το κοντρόλ ...

20ό λεπτό: Οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ με κοντινό σουτ μετά από ασθενή απόκρουση του Δεληγιαννίδη σε εκτέλεση φάουλ.

Δυνατό παιχνίδι στη Σουρωτή, με τους παίκτες να μπαίνουν στις φάσεις κάποιες στιγμές με ιδιαίτερο δυναμισμό... 

30ό λεπτό: Σέντρα του Κασαπίδη, ο Πόζογλου στο πρώτο δοκάρι δεν προλαβαίνει και ο τερματοφύλακας απομακρύνει σε κόρνερ, που πέρασε χωρίς συνέχεια για τον ΠΑΟΚ.

31ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ με τον Πούφλη που πήρε εξαιρετική πάσα από τον Χατζηδίμπα και ισοφάρισε σε 1-1.

32ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛμε τον Πόζογλου. Μέσα σε 2 λεπτά ο ΠΑΟΚ ανατρέπει το σκηνικό και κάνει το 1-2. Την μπαλιά στον σκόρερ την έδωσε ο Κασαπίδης.

38ο λεπτό: Ευκαιρία για τον Αρη, με τον Δεληγιάννη να αποκρούει σε δύο χρόνους το πλασέ που επιχειρήθηκε.

42o λεπτό: Σουτ του Φούσκα έξω από την περιοχή μας περνάει άουτ.

Ημίχρονο

Ξεκίνησε η επανάληψη με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα.

46ο λεπτό: Ο Δεληγιάννης διορθώνει λάθος της άμυνάς μας μπλοκάροντας την μπάλα πριν γίνουν επικίνδυνοι οι επιθετικοί των γηπεδούχων.

48ο λεπτό: Ο Άρης απειλεί και πάλι με σουτ από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Δεληγιάννη που ήταν εξουδετερωμένος. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη και πιέζουν για την ισοφάριση.

53ο λεπτό: Κεφαλιά του Χατζηδίμπα από καλή θέση, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Άρη.

56o λεπτό: Ο Πούφλης στον Πόζογλου το πλασέ του τελευταίου το απέκρουσε με τη βοήθεια του δοκαριού ο τερματοφύλακας του συμπολίτη.

59ο λεπτό: Ο διαιτητής αποβάλει τον υπεύθυνο της Κ17 του Αρη που διαμαρτυρήθηκε εντονότατα σε απόφασή του.

61ο λεπτό: Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, Τσολακίδης στη θέση του Σιράκου.

66ο λεπτό: Ο Αρης ισοφαρίζει με σουτ έξω από την περιοχή

70ό λεπτό: Φάουλ του Δημητριάδη, η μπάλα πάει στον Πόζογλου που έπιασε καλό σουτ για να αποκρούσει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας και στη συνέχεια της φάσης είχαμε διπλή χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ ... 

74ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ με τον Πούφλη που πήρε την κεφαλιά και σκόραρε μετά από σέντρα του Πόζογλου

77ο λεπτό: Κοτέντζης στη θέση του Δημητριάδη

79ο λεπτό: Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ δε δίνεται, με τον ρέφερι να δίνει φάουλ έξω από την περιοχή σε κράτημα στον Πούφλη. Στο φάουλ που εκτελέστηκε η μπάλα βρήκε το οροζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ 

80ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ με τον Πούφλη που πήρε την μπάλα μετά από μακρινή μπαλιά που βγήκε από την άμυνά μας, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και "κρέμασε" τον τερματοφύλακα με υποδειγματικό πλασέ...

83ο λεπτό: Κάκος στη θέση του εξαιρετικού Πούφλη

85ο λεπτό: Παναγιωτίδης στη θέση του Χατζηδίμπα

88ο λεπτό: Κώστας στη θέση του Πατράλη

90+3': Κίτρινη στον Παντικίδη

Τέλος

 

Διαβάστε ακόμη...