Σε μεγάλα διεθνή τουρνουά τα αετόπουλα!

Σε μεγάλα ευρωπαϊκά τουρνουά θα συμμετάσχουν  τα Τμήματα Υποδομής και Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου του Π.Α.Ο.Κ.
Σε μεγάλα διεθνή τουρνουά τα αετόπουλα!
Στα πλαίσια της σταθερής αγωνιστικής φιλοσοφίας που ακολουθούν εδώ και 3 χρόνια τα Τμήματα Υποδομής και Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου, ανακοινώνουν πως οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο.Κ. θα έχουν για μια ακόμα φορά τη δυνατότητα, να συμμετέχουν σε διεθνή τουρνουά, που θα πραγματοποιηθούν τους μήνες Απρίλιο και Μάιο, σε Ολλανδία και Γερμανία.

Η συμμετοχή των νεαρών ποδοσφαιριστών του Π.Α.Ο.Κ. γίνεται εφικτή με την συνδρομή της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. που δίνει ιδιαίτερη σημασία στη παρουσία των εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών της σε ανάλογα τουρνουά, αλλά και τη στήριξη των γονέων.

Σκοπός της συμμετοχής είναι η συλλογή αγωνιστικών εμπειριών σε διεθνές επίπεδο, σημαντικός παράγοντας για τη μελλοντική καριέρα των μικρών ποδοσφαιριστών, η ανάπτυξη και καλλιέργεια του Αθλητικού Ιδεώδους του ευ Αγωνίζεσθαι αλλά και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των προπονητών για τις εξελίξεις στο χώρο των ακαδημιών του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα:

το προπαιδικό τμήμα, με ποδοσφαιριστές γεν. 1997 προπονητή τον κ. Σιωπίδη Χρήστο και συνοδό τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Μούσιαρης Δημήτρη, θα πάρει μέρος στις 3 & 4 Απριλίου στο τουρνουά Tournament sc Woezik στην Ολλανδία.

Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης οι ομάδες Werder Bremen, Borussia Dortmund, Club Brugge, Racing Genk, Feyenoord, Ajax, AZ Alkmaar, NEC, Twente/Heracles en SC Woezik.
Το πρόγραμμα του Π.Α.Ο.Κ. :

Πρώτος αγώνας Σαββατο 3/4 στις 11.00 με την Feyenoord

Δεύτερος αγώνας την ίδια ήμερα στις 13,.40 με την Club Brugge και

Τρίτος αγώνας  στις 16.25 με την Borussia Dortmund 

Την Κυριακή 4/4 θα λάβουν χωρά οι αγώνες τελικής κατάταξης.

http://www.scwoezik.nl/internationaaltoernooi/
-----------------------------------------------------------
Το Παιδικό τμήμα με ποδοσφαιριστές γεν. 1996 και προπονητή τον κ. Ζαζόπουλο Άγγελο θα ταξιδέψει στις 30 Απριλίου για να πάρει μέρος στο 4. Internationales U14-Jugendfussballturnier που θα πραγματοποιηθεί 1 & 2 Μαϊου στο Dillingen Γερμανίας.

Το τμήμα θα συνοδέψουν επίσης ο Τεχνικός Υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής & Ποδοσφαίρου Π.Α.Ο.Κ. κ. Ελευθεριάδης Θεόδωρος, καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Μούσιαρης Δ.

Στο τουρνουά συμμετέχουν οι ομάδες: Π.Α.Ο.Κ. FC Bayern München, 1. FC Köln, VfB Stuttgart, Hamburger SV, VfL Wolfsburg, SV Werder Bremen, FC Schalke 04, 1. FC Kaiserslautern, Bayer Leverkusen, 1. FSV Mainz 05, TSV 1860 München, FC Liverpool, DJK Dillingen, SG Nalbach-Piesbach, SG Rehlingen-Siersburg

Το παιδικό τμήμα κληρώθηκε να αγωνιστεί στον τέταρτο όμιλο στον οποίο συμμετέχουν οι ομάδες, Bayer Leverkusen, 1. FSV Mainz 05, και TSV 1860 München.

http://www.djkdillingen-fussball.de/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Τέλος το προπαιδικό τμήμα, με ποδοσφαιριστές γεν. 1998 προπονητή τον κ. Αβραμίδη Ιωάννη και συνοδό τον κ. Μήττα Βασίλη, θα πάρει μέρος στα τουρνουά Joer International Nijmegen και Tournament TSV Theole, ( Ολλανδία) που θα πραγματοποιηθούν στις 12/5 και 15/5 αντίστοιχα.
Στο τουρνουά International Nijmegen συμμετέχουν οι ομάδες Π.Α.Ο.Κ. FC Groningen, Arminia Bielefeld, Borussia Dortmund, Hamburger SV, Rot Weiss Essen, Schalke'04, Werder Bremen, Sint Truiden, NEC, KV Mechelen, Twente/Heracles, Randers FC, FC Utrecht, ADO Den Haag, FC Nordsjaelland

Και στο Tournament TSV Theole: Π.Α.Ο.Κ. FC Twente (Ολλανδία), Roda JC (Ολλανδία), HFC Haarlem (Ολλανδία), Jonger Oranje (Ολλανδία), Sint Truiden (Βέλγιο), AA Gent (Βέλγιο), Rot Weiss Essen (Γερμανία), Fortuna Dusseldorf (Γερμανία) , FC Nordsjaelland (Δανία), Randers FC (Δανία), TSV Theole (Ολλανδία),

http://www.joer-international.mysites.nl/


Τ.Υ.& Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου Π.Α.Ο.Κ.

Διαβάστε ακόμη...