Γκολ στο γκολ…φάπα στη φάπα!

Με σημαντικές νίκες ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους τα περισσότερα τμήματα υποδομής της Π.Α.Ε ΠΑΟΚ και αυτή την εβδομάδα.
Γκολ στο γκολ…φάπα στη φάπα!
Με σημαντικές νίκες ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους τα περισσότερα τμήματα υποδομής της Π.Α.Ε ΠΑΟΚ και αυτή την εβδομάδα. Εντυπωσιακή νίκη πέτυχε το προπαιδικό τμήμα '97 με αντίπαλο το «αφεντικό της φάπας» με 5 «φάπες» που ούτε ο Τζανετάκος δεν έτρωγε από τον Βουτσά στις κλασσικές ελληνικές ταινίες της 10ετίας του '60!

Συγκεκριμένα η ομάδα του Χρήστου Σιωπίδη παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο έφτασε για «πλάκα» στη νίκη και ίσως- αν δεν έκανε fair play - να έφτανε και σε διψήφιο αριθμό τερμάτων απέναντι στο καημένο το ρουλάκο... Με την νίκη αυτή το τμήμα βρίσκεται στη πρώτη θέση έχοντας το απόλυτο 11Χ11 με συνολικό απολογισμό τερμάτων 76 υπέρ έναντι 7 κατά!

Τα γκολ πέτυχαν οι Κώστας (2), Πουγαρίδης, Ίντος και Κίστογλου.
Οι πρώτοι έντεκα για τον Π.Α.Ο.Κ.: Ζαχαριαδης, Κασαπίδης, Παντεκίδης, Ίντος, Ξεπαπαδέας, Πατράλης, Κάκος, Κώστας, Πουγαρίδης, Καρασαββίδης, Κίστογλου.

Έπαιξαν επίσης και οι: Ανθογαλίδης, Μαργαρίτης, Ζαφειρίου, Πούφλης, Καρυπίδης, Μόσχος, Τσανατκίδης και Βαρλάμης.

Νίκη ουσίας και για το παιδικό τμήμα '96 με αντίπαλο τους «ξυλοκόπους» του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Παίζοντας στρωτό και ωραίο ποδόσφαιρο σε αντίθεση με την ομάδα των Ποντίων που έπαιζε κάτι μεταξύ ...κατς και ποδόσφαιρου η ομάδα του Άγγελου Ζαζόπουλου επικράτησε του Απόλλωνα με 2 - 1 σκαρφαλώνοντας στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ένα βαθμό λιγότερο από τον πρώτο ( ακαδημία Ντίνου Κούη) τον οποίο αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική.

Δείτε το γκολ του Π.Α.Ο.Κ. που σημειώθηκε με πέναλτι, καρέ καρέ...

Σκόρερ για την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. αναδείχτηκαν οι Στεφανίδης με εκτέλεση πέναλτι και ο Χαλκιάς με εκπληκτικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Η Καλαμαριά πέτυχε το γκολ με πέναλτι....ουρακοτάγκο που μόνο ο διατητής το είδε (;) και τα ...δέντρα γύρω από το γήπεδο!

Η σύνθεση της ομάδας: Βάρης, Τσελεπίδης, Ρογγότης,Κατσούμπας, Κιόρτσης, Στεφανίδης, Χ΄΄αναγνώστου, Γιανουπλάκης, Χαλκιάς, Πόζογλου, Κουλούρης.

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Σοϊλεμέζογλου, Θωμαΐδης, Καραντασιάδης, Τάταλας, Λέκοβιτς, Κουτσομήτρος και Ροβέρτος.

Για το 1ο όμιλο της κατηγορίας Νέων του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Μ η ομάδα του Κώστα Μαλιούφα πρόσθεσε άλλη μία επιτυχία στο ενεργητικό της επικρατώντας του Πρωτέα Ευόσμου με 3- 0. Τα τέρματα για το εφηβικό τμήμα '94 πέτυχαν οι Ταμούσης, Χατζηόγλου και Παπαδημητρίου.

Τέλος η παιδική ομάδα '95 παρέτεινε την παραμονή του στη πρώτη θέση του αντίστοιχου βαθμολογικού πίνακα « φιλοδωρώντας» τον Ηρακλή Αμπελοκήπων με.. τάλιρο και συγκεκριμένα με 5- 2.( τι καιρό κάνει εκεί....ψηλά παιδιά;). Για το τμήμα του «πολυνίκη» Θαλή Θεοδωρίδη σκόραραν οι Τότης (2), Καραμπάς, Πολύζος και Παπαδόπουλος.

Έτσι για μια ακόμη αγωνιστική φάνηκε η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια από όλους τους προπονητές, τις επιλογές της διοίκησης, και ιδιαίτερα του τεχνικού υπεύθυνου των ακαδημιών Θοδωρή Ελευθεριάδη....

Υ.Γ. Ευχαριστούμε τη Μαρία Σοϊλεμέζογλου για το καταπληκτικό φωτογραφικό υλικό που μας προσέφερε για ακόμη μία φορά.

 

Διαβάστε ακόμη...