Πάλι στη….φάπα!

Η ομάδα νέων Κ-17 του Π.Α.Ο.Κ. πέτυχε μεγάλη νίκη με 5-4 επί του άρη
Πάλι στη….φάπα!
Η ομάδα νέων Κ-17 του Π.Α.Ο.Κ. πέτυχε μεγάλη νίκη με 5-4 επί του άρη σ' ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που έγινε σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Νίκης Μεσημερίου.
Η ομάδα του Δημήτρη Δανιηλίδη, κατάφερε να επικρατήσει για δεύτερη φορά των "κίτρινων" στο φετινό πρωτάθλημα Νέων Κ-17 ΟΠΑΠ, χάρη στον επιθετικό οίστρο των ποδοσφαιριστών της.

Το σκορ άνοιξε για τον "Δικέφαλο" στο 9΄ ο Μπολόσης, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τρία γκολ και προηγήθηκαν 1-3, αλλά στο 68' ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν και πάλι μπροστά στο σκορ χάρη στα γκολ των Μπολόση (54'), Λαμπάκη (60') και Μπαξεβάνου (68'). Στο 84΄ ο Σαββίδης έκανε το 5-3 με τον άρη να μειώνει στο 89΄στο τελικό 5-4.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω των αποβολών για τους Κομνηνάκη (Π.Α.Ο.Κ.) και Καραζαρίφη (άρης).

Οι συνθέσεις:

Π.Α.Ο.Κ.: Στρέζος, Κωνσταντινίδης, Αβαλιάν, Λαμπάκης, Κομνηνάκης, Μπαξεβάνος, Δεμηρτζόγλου (61΄ Παπαδόπουλος, 77΄ Νικολαΐδης), Τζανδάρης, Μπολόσης (78΄ Τονουσίδης), Πέλκας (46΄ Σαββίδης), Κίτσιου.

άρης: Διούδης, Καραζαρίφης, Οικονομίδης (90΄ Ρένια), Μαυροκεφαλίδης (55΄ Πρίφτης), Δαλκίδης (65΄ Ντάμτσης), Μαστροδήμος, Δημητρακόπουλος (65΄ Βασβάνης), Κεφαλάς (78΄ Βραχνός), Βελλίνης, Μπάγγης, Καρέτζος.

* Ύστερα από την 13η αγωνιστική ο Π.Α.Ο.Κ. προηγείται στη βαθμολογία με 31 βαθμούς, και ακολουθούν Ξάνθη (25), άρης (22) και Ηρακλής (20).

Διαβάστε ακόμη...