Η Κ11 στον ΣΦ ΠΑΟΚ Ανόβερο (vid)

Στην πρωτεύουσα της Κάτω Σαξονίας, το Ανόβερο, βρέθηκε η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ Κ11 (παιδιά του 2001),και συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά που διοργάνωσε η τοπική Αρμίνια Ανοβέρου (από 1η Ιουνίου έως και 04 Ιουνίου).
Η Κ11 στον ΣΦ ΠΑΟΚ Ανόβερο (vid)

Στο συγκεκριμένο τουρνουά έλαβαν μέρος οι μικροί πολλών μεγάλων ομάδων της Ευρώπης και οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι πιτσιρικάδες του Δικεφάλου ήταν μεγάλες. Ενδεικτικά αναφέρουμε αποτελέσματα της ομάδας. Brno Τσεχίας - ΠΑΟΚ 0-0, Hannover 96 - ΠΑΟΚ 1-0, ΠΑΟΚ - Lübors 6-0, ΠΑΟΚ - Eintracht Dortmund 1-0, ΠΑΟΚ - Lyseng 1-1. Στους 16: ΠΑΟΚ - Rapid Wien 1-0, ΠΑΟΚ - Pallo 2-0, Milan - ΠΑΟΚ 2-0. Στην τριπλή ισοβαθμία αποκλείστηκε για ένα γκολ διαφορά η ομάδα για την συνέχεια του τουρνουά, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει μπροστά στις εμπειρίες των αυριανών άσων της Τούμπας.

{vimeo}43521684{/vimeo}

Ολόκληρη η ομάδα με τον προπονητή τους επισκέφτηκαν την φωλιά των αετών στο Ανόβερο, γευμάτισαν μαζί με μέλη του συνδέσμου, πήραν αναμνηστικά δώρα και η χαρά τους ήταν μεγάλη που συνάντησαν κάτι τέτοιο στο εξωτερικό.

{vimeo}43521682{/vimeo}

Περισσότερα βίντεο από την επίσκεψη των μικρών στον σύνδεσμο ΠΑΟΚ Ανοβέρου "Black&White" στην ιστοσελίδα του συνδέσμου μας και εδώ θέλουμε να τονίσουμε και την δικιά μας ικανοποίηση που βλέπαμε να φωτογραφίζονται οι μικροί με υπερηφάνεια μπροστά από την Αγία Σοφία και να τραγουδούν συνθήματα της Τούμπας. Ευχόμαστε στους μικρούς κάθε επιτυχία στην ζωή τους...

Με εκτίμηση,

Η Διοίκηση του Συνδέσμου

ΠΑΟΚ Ανοβέρου
"Black&White"

Διαβάστε ακόμη...