Οι Νέοι σήκωσαν το τρόπαιο της ΕΠΣΜ

Πρωταθλητής αναδείχτηκε ο ΠΑΟΚ στην κατηγορία των Νέων της ΕΠΣΜ, επικρατώντας με 3-2 στη διαδιακασία των πέναλτι του Ηρακλή, μετά από ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου.
Οι Νέοι σήκωσαν το τρόπαιο της ΕΠΣΜ

Ο αγώνας έγινε στη Μίκρα, στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣΜ και στην κανονική του διάρκεια οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1. Ο Ηρακλής προηγήθηκε στο σκορ στην επανάληψη για να ισοφαρίσει λίγο αργότερα για τον ΠΑΟΚ ο Κώστας. Το παιχνίδι παρακολούθησε πολύς κόσμος, που στο τέλος χειροκρότησε τους παίκτες του Αλέκου Θεοδωρίδη για την επιτυχία τους.

Την ομάδα του ΠΑΟΚ αποτελούν παιδιά γεννημένα το 1997, ενώ του Ηρακλή παιδιά γεννημένα το 1995! Πρόκειται για τη μελλοντική Κ17 του συλλόγου η οποία ήδη άρχισε να δείχνει πολύ καλά δείγματα γραφής.

Είναι ακόμα μια επιβεβαίωση της καλής δουλειάς που γίνεται στις υποδομές μας, αφού μετά τις Κ20 και Κ17 οι οποίες προπορεύονται στα πρωταθλήματά τους, την Κ10 που χτες κατέκτησε στη Γερμανία το Rainbow Cup 2012, έρχεται και η ομάδα του 97 να στείλει ελπιδοφόρα μηνύματα...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Δεληγιάννης, Τσεπαπαδέας, Βαρλάνης, Παντεκίδης, Κασαπίδης, Τσανακτσίδης, Παναγιωτίδης, Πούφλης, Κώστας, Κάκκος, Πατράλης. Έπαιξαν ακόμα Ίντος, Ζεϊτίδης, Χατζηδήμπας, Αθανασίου, Δινοβίτσης, Ρεσούλι και Καραγκούνης .

Διαβάστε ακόμη...