Όνειρό τους ο ΠΑΟΚ

Eπτά Ελληνόπουλα κλήθηκαν προσφατα στην Εθνική Νέων της Γερμανίας... Μεταξύ αυτών υπάρχουν και τρία (Ρουμελιώτης, Τακίρης και Τρόχαλος) που σε δηλώσεις εξέφρασαν την επυθυμία να αγωνιστούν μια μέρα με τον "Δικέφαλο" στο στήθος!
Όνειρό τους ο ΠΑΟΚ

Διαβάστε τα όσα αναφέρονται στην εφημερίδα "Metrosport":

Γιώργος Ρουμελιώτης (16 ετών): Το μπόι του αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού. Πλησιάζει το 1.90 όντας μόλις 16 ετών. Πρόσφατα η Χοφενχαίμ, στις ακαδημίες της οποίας βρίσκεται τα τέσσερα τελευταία χρόνια, του πρόσφερε νέο τριετές συμβόλαιο με σαφή επιθυμία να τον ανεβάσει σιγά σιγά στην πρώτη ομάδα. Αν και κεντρικός αμυντικός, έχει έφεση στο σκοράρισμα και χαρακτηριστικό είναι ότι στο πασίγνωστο Rimini Cup είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ! Πρόσφατα είχε κληθεί και στην προεπιλογή για την εθνική νέων. Ο κ. Παχατουρίδης πάντως δεν φαίνεται ότι έχει πρόθεση να τον καλέσει και πάλι, με τον ίδιο να μένει με το παράπονο. "Όταν ήρθα στην Ελλάδα είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού. Ίσως δεν έπρεπε να παίξω, όμως το έκανα γιατί ήθελα όσο τίποτε άλλο να φορέσω την φανέλα της εθνικής Ελλάδας, θεωρώ λίγο άδικο να κριθώ από ένα παιχνίδι. Απλώς θεωρώ ότι εμάς εδώ στην Γερμανία, δεν μας παρακολουθούν ιδιαίτερα και ενδεχομένως βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα από ένα παιχνίδι ή ακόμη και από μία άποψη που θα ακούσουν από κάποιον τρίτο". Ο Γιώργος Ρουμελιώτης, αν και αμυντικός, θαυμάζει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη αφού "η αγωνιστική του αξία συνδυάζεται με το ήθος του". Ο Σαλπιγγίδης πρόσφατα τον έκανε χαρούμενο πάντως, χαρίζοντας του μία φανέλα του ΠΑΟΚ με την υπογραφή του.

Αλέξανδρος Τακίρης (16 ετών): Γι' αυτόν είχε ενδιαφερθεί η Μπάγερν Μονάχου, όμως η μεγάλη αντίπαλος, Μόναχο 1860 τον έκανε δικό της. Ο 16χρονος Αλέξανδρος Τακίρης, θεωρείται ένας από τους πλέον ανερχόμενους ποδοσφαιριστές. Αγωνιζόμενος στην μεσοεπιθετική γραμμή, ξεχώρισε σύντομα και καθιερώθηκε στις μικρές ομάδες της 1860 με προοπτική να αγωνιστεί στην μεγάλη ομάδα. Ονειρο του; "Να παίξω στον ΠΑΟΚ" λέει και αιφνιδιάζει. Δεν χάνει παιχνίδι του δικέφαλου στην τηλεόραση. Εχει καταγωγή από το Κιλκίς και εκτός από την "ασπρόμαυρη" φανέλα θα ήθελε μία μέρα να αγωνιστεί και με την "γαλανόλευκη" της εθνικής ομάδας.

Γιώργος Τρόχαλος (15 ετών): Ο Γιώργος Τρόχαλος αποτελεί ένα ακόμη «προϊόν» του ελληνικού ποδοσφαίρου επί Γερμανικού εδάφους. Τα κατορθώματά του σε μικρότερες κατηγορίες, "ερέθισαν" την ομάδα της Στουτγκάρδης, που τον έκανε δικό της. Ποντάρουν πολλά σε αυτόν, καθώς όπως λέγεται μπορεί να καλύψει αρκετές θέσεις και φυσικά να ανέβει σε μερικά χρόνια στην πρώτη ομάδα. Ο Τρόχαλος πάντως, σε δηλώσεις που έκανε στον Γερμανικό Τύπο φάνηκε να έχει άλλα όνειρα.

"Η ομάδα που θα ήθελα να παίξω κάποια στιγμή είναι ο ΠΑΟΚ! Είμαι Έλληνας και υποστηρίζω από μικρός την ομάδα αυτή. Όνειρό μου είναι να παίξω ή στον ΠΑΟΚ ή στην Μπαρτσελόνα"

Διαβάστε ακόμη...