Πάτησε κορυφή η Κ19 [εικόνες]

Κυριαρχική και καθ’ όλα αποδοτική η Κ19 πάτησε κορυφή, καθώς κέρδισε 6-1 τον Αστέρα Τρίπολης, στο εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής της Super League, που έγινε το πρωί του Σαββάτου στην Σουρωτή. Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος πια με 27 βαθμούς, έναντι 26 του Αστέρα και 23 του Ολυμπιακού.
Πάτησε κορυφή η Κ19 [εικόνες]

Δεν έδωσε περιθώρια αντίδρασης η ομάδα του Πέτρου Τσιαπακίδη, προηγήθηκε νωρίς, αντέδρασε δυναμικά όταν ο Αστέρας μείωσε και συνέχισε με ορμή, φτάνοντας τελικά στα έξι γκολ, τρία από τα οποία πέτυχε ο Ανέστης Μύθου (να σημειωθεί ότι είναι γεννημένος το 2007).

Το σκορ άνοιξε στο 26′ ο Τσομπάνης από την ασίστ του Καλόγηρου και στο 29′ ο Μύθου έκανε το 2-0, αφού εκμεταλλεύτηκε την επαναφορά από το σουτ του Φίλων. Μείωσαν στο 30′ οι φιλοξενούμενοι, μα ένα λεπτό πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, ο Μύθου από κοντά έκανε το 3-1. Στο 51‘ με ωραία ατομική προσπάθεια από την πάσα του Παπαγεωργίου, ο Χατσίδης έκανε τέσσερα τα γκολ για τον ΠΑΟΚ, ενώ ο ίδιος κέρδισε και το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Αδάμ στο 88′. Τέλος, στο 92′, μετά από την μπαλιά του Πολυκράτη, με έξοχη ενέργεια ο Μύθου σκόραρε το τρίτο του προσωπικό γκολ και το έκτο για τον Δικέφαλο.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Νικολακούλης, Φίλων (81′ Κούπενος), Πολυκράτης, Καστίδης (63′ Πανικίδης), Πασαχίδης, Σνάουτσνερ (81′ Καλαϊτσίδης), Τσομπάνης (72′ Αδάμ), Καλόγηρος, Μύθου, Παπαγεωργίου (72′ Αλμασίδης), Χατσίδης.

Δείτε τις εικόνες πατώντας ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...