Βαριά εντός έδρας ήττα για την Κ19 ...

Την ήττα με 1-5 από τη Ζίλινα γνώρισε στο Καυτανζόγλειο η Κ19 του Δικεφάλου για τον πρώτο γύρo του UEFA Youth League 2021-22.
Βαριά εντός έδρας ήττα για την Κ19 ...

Ένα μικρό θαύμα θα ψάξει η Κ19 του ΠΑΟΚ στις 20 του Οκτώβρη στη Σλοβακία, στο επαναληπτικό κόντρα στη Ζίλινα. Οι Σλοβάκοι έφεραν το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο εκεί ακριβώς που ήθελαν και πέτυχαν μία μεγάλη νίκη.

Το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε πως θα είναι ένα ανοιχτό ματς με καλό ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι στο 1ο λεπτό έχασαν σπουδαία ευκαιρία, ενώ ο ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα στην πρώτη του φάση στο 5′ με τον Γκουστάβο Βαρέλα να σκοράρει στην επαναφορά μετά από σουτ του Κουλούρη.

Ο Δικέφαλος στη συνέχεια έχασε σπουδαία ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Bαρέλα και πάλι, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν την ισοφάριση στο 27′ με τον Καπράλικ.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους οι Σλοβάκοι σκόραραν ξανά στην κόντρα με τον Σάουερ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο για τον ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι μέχρι το 63′ κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές με τον Γιάμπορ και να κάνουν το 1-4.

Ο ΠΑΟΚ όσο και να προσπάθησε δεν βρήκε αντίδραση και μάλιστα οι φιλοξενούμενοι στο φινάλε διαμόρφωσαν το τελικό 1-5 και πάλι με τον Καπράλικ.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

Μπαλωμένος, Αβεντισιάν (73′ Κιτσάκης), Ζίλο, Καστίδης, Τσοπούρογλου, Κουτεντάκης, Κουλούρης (79′ Κεδίκογλου), Τσίκος, Σμυρλής, Δαρέλας (46′ Σπυράκος), Bαρέλα (67′ Ρουμνιάτσεφ).

..................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

92ο λεπτό: 1-5 ο Κάπραλικ

63ο λεπτό: 1-4 από τον Τζάμπορ

60ό λεπτό: Κίτρινη για τον Τσίκο

55ο λεπτό: Κίτρινη στον Κάπραλικ

54ο λεπτό: Κίτρινη στον Σάουερ

51ο λεπτό: 1-3 με σουτ του Τζάμπορ

Ξεκίνησε η επανάληψη

Τέλος ημιχρόνου

45ο λεπτό: 1-2 η Ζίλινα, σκόρερ ο Σάουερ με κεφαλιά

33ο λεπτό: Σουτ του Τζάμπορ, άουτ

27o λεπτό: 1-1 η Ζίλινα με Κάπραλικ

24ο λεπτό: Σπουδαία επέμβαση του Μπαλωμένου σε  εκτέλεση  κόρνερ

6ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 1-0 ο ΠΑΟΚ με  σκόρερ τον Βαρέλα

2ο λεπτό:  Ο Κάπραλικ πέρασε τον Μπαλωμένο και πλάσαρε αουτ.

To παιχνίδι ξεκίνησε ...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Αβεντισιάν (72' Κιτσάκης), Ζίλο, Καστίδης, Τσίκος, Κουλούρης (79' Κεδίκογλου), Κουτεντάκης, Βαρέλα (68' Ρούμιαντσεβ), Δαρέλας (46' Σπυράκος), Σμυρλής. Αναπληρωματικοί: Μοναστηρλής, Κιτσάκης, Δεληγιάννης, Γκαρνέτας, Κεδήκογλου, Ρούμιαντσεβ, Σπυράκος, Γκούμας

Ζίλινα: Μπέλκο, Κόπασεκ, Λέιθερ, Αρεμεϊγιο, Ογούσου, Σνάϊντερ, Γιάροστσεκ, Σάουερ, Κάπραλικ, Τζάμπορ, Βάλκο.

...............................

Το pregame της αναμέτρησης

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

18:40 Σε εξέλιξη η προθέρμανση των παικτών του Στέλιου Μαλεζά

Διαβάστε ακόμη...