Έχασε την ευκαιρία για το διπλό στο 93'

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των ομάδων Κ19 της Super League, o ήδη πρωταθλητής ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τον Πανιώνιο ...
Έχασε την ευκαιρία για το διπλό στο 93'

Η Κ19 αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 εκτός έδρας με τον Πανιώνιο για εξ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Super League 2019-20.

Η ομάδα των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ γνώριζε από χθες που κέρδισε ήδη το πρωτάθλημα. Κόντρα στον Πανιώνιο μπήκε για να διατηρήσει το απίθανο αήττητο σερί που τρέχει από τον Δεκέμβριο του 2017 και τα κατάφερε.

Η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου ήταν και πάλι σοβαρή και αποφασισμένη, επιβλήθηκε του αντιπάλου της και θα μπορούσε στο φινάλε να φύγει με το τρίποντο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή και τον έλεγχο, έφτιαξε ευκαιρίες αλλά δεν βρήκε γκολ, έχοντας καλή αμυντική λειτουργία που δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Κόντρα στην ροή ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από προσπάθεια από τα πλάγια στο 67′, αλλά η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση.

Ο Αβεντισιάν έκανε τη σέντρα, ο Καλουτσικίδης έπιασε την κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Στις καθυστερήσεις οι παίκτες του Γκαρσία θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη αλλά ο Καραμπέρης δεν κατάφερε να σκοράρει με εκτέλεση πέναλτι.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Μπαλωμένος, Καλουτσικίδης (90′ Ντάικο), Αβεντισιάν, Γιαξής, Παναγιώτου, Γρόσδης (78′ Καραμπέρης), Τσιγγάρας , Σαλαμούρας (65′ Πουρναράς), Τζόλης (46′ Πιπιλιάρης), Γκορτεζιάνι (46′ Πανίδης), Τσοπούρογλου.

..................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

93ο λεπτό: Πέναλτι χαμένο με τον Καραμπέρη για τον ΠΑΟΚ !!!

Πάνω κάτω η μπάλα στα τελευταία λεπτά 

69ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ, σέντρα Αβεντισιάν, κεφάλια Καλουτσικίδης και 1-1

67ο λεπτό: 1-0 οι γηπεδούχοι

64ο λεπτό: 3η κίτρινη κάρτα για παίκτη μας

60ό λεπτό: Ο ΠΑΟΚ έχει την κατοχή της μπάλας (40-60), έχει περισσότερεςς τελικές (2-5), αλλά το σκορ παραμένει 0-0, σε μια αναμέτρηση στην οποία οι ομάδες μοιράζονται και από 2 κίτρινες κάρτες η καθεμιά ως τώρα

12:02 Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

18ο λεπτό: Παραμένει το 0-0 στο γήπεδο των Τραχώνων

Το παιχνίδι ξεκίνησε ...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Καλουτσικίδης, Αβεντισιάν, Γιαξής, Παναγιώτου, Γρόσδης, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας, Τζόλης, Γκορτεζιάνι, Τσοπούρογλου. Αναπληρωματικοί: Ταλιχμανίδης, Πιπιλιάρης, Καραμπέρης, Πουρναράς, Πανίδης, Ντάικο, Μιχαηλίδης

Διαβάστε ακόμη...